Afla care sunt cele mai incapatanate 3 zodii din horoscop

Mirela Ene, 21 decembrie 2013, Ora 14:57

  • print
  • |
afla-care-sunt-cele-mai-incapatanate-3-zodii-din-horoscop-36833-1.jpg

Incapatanarea unora este dusa la extrem. Desi este cunoscut faptul ca zodii precum taurul, leul, varsatorul au la caracteristici incapatanarea trecuta in fruntea listei, iata un top 3 al celor mai indaratnice zodii ale astrologiei.

Taur

In personalitatea complexa a Taurului se pot intrezari mai multe trasaturi de caracter care vin toate la pachet. Generozitatea, puterea, vointa vin la un loc cu... incapatanarea. Pe buna dreptate, Taurul este considerat a fi una dintre cele mai incapatanate zodii ale horoscopului. Are obiceiul de a starui cu indarjire in ceea ce face si ce spune, chiar daca imprejurarile sau ceilalti ii demonstreaza ca nu este cazul. Ambitios din fire si vrand ca totul sa fie conform propriei perceptii, rareori accepta sa cedeze ideilor sau vointei altora.

Vanitos, pentru Taur a accepta un punct de vedere care il contrazice pe cel propriu inseamna a accepta o infrangere. Taurul sta neclintit in principiile lui de viata, in ceea ce simte, face si spune. Cand se intalneste cu un alt incapatanat pe masura lui, ciocnirile sunt cateodata agresive si violente verbal. A spune ca el, dar a face ca tine, poate fi o solutie de compromis pentru acest semn zodiacal fix.

Varsator

Va vine sa credeti sau nu, chit ca se vrea a fi unul dintre cele mai deschise si tolerente semne ale horoscopului, Varsatorul este si unul dintre cele mai incapatanate semne. Este poate chiar mai indaratnic decat Taurul insusi... Atasat puternic de ideile sale si de principiile sale de viata, Varsatorul nu poate exista in afara lor. Desi din exterior Varsatorul pare o persoana relaxata, cu care te poti intelegi usor, lucrurile nu stau chiar asa cand ajungi sa il cunosti mai bine.

Nu-l poti scoate din propriul stil de viata, propriul sistem de valori, din viziunea pe care si-a fabricat-o asupra lucrurilor. Apropiatii Varsatorului stiu ca, oricat de nonconformist ar fi, nimic din ceea ce ai face nu il poate face sa-si schimbe mintea. Atunci cand i-a intrat in cap o idee, nimeni si nimic nu i-o mai poate scoate cu exceptia propriei persoane.

Rezistenta este arma lui secreta de aparare, inflexibilitatea - a doua lui natura. Un Varsator autentic se va opune cu duritate lucrurilor daca acestea ii contrazic crezurile personale. Orice incercare de a-i demonstra in mod logic si rational ca nu are dreptate se poate transforma intr-un esec. Toate eforturile sale se vor canaliza inspre a te convinge de adevarul lui. Daca se soldeaza totusi cu succes, va suferi fiindca i-ai demontat lumea. Intr-un fel, iti va purta ranchiuna...

Scorpion

scorpionPrin natura sa, Scorpionul este hotarat, sigur pe el si pe ideile sale, iar spiritul sau nu accepta ideea de a fi dominat. Scorpionul are mai mult o incapatanare si o fixitate de natura emotionala. Ambitia sa indaratnica intervine in peisaj mai ales atunci cand sunt implicate si emotiile sale. Atunci cand ia o decizie emotionala, nimic nu il mai poate intoarce din drumul sau. Nici sfaturile tale bine intentionate, nici faptul ca nu ii doresti nimic altceva decat binele si fericirea...

In acelasi timp, Scorpionul devine de o incapatanare crasa si atunci cand vine vorba de a ‘juca' si a face dupa cum i se spune. Chiar daca iti da dreptate, nu suporta ideea de "supunere" si de conformare in fata vointei altora. Va alege intotdeauna maniera proprie de a face lucrurile pe care i le sugerezi doar pentru a nu face in totalitate ca tine. Aceasta zodie are tendinta de a-si urma inima si emotiile, cu riscul de a suferi si de a le produce celorlalti suferinta. Scorpionul este ranchiunos din fire si nu ii uita usor pe cei care l-au ranit. Atunci cand crede ca ceva este bine si este drept, va lupta pana in panzele albe sa-ti demonstreze acest lucru.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou