Află ce îl excită pe partenerul tău în funcţie de zodie

Ziarul Atac, 22 mai 2013, Ora 14:59

  • print
  • |
afla-ce-il-excita-pe-partenerul-tau-in-functie-de-zodie-30923-1.jpg

Cei mai mulţi bărbaţi vor să vadă femei îmbrăcate cât mai sexy, dar pe Capricorn îl excită hainele office. Şi dacă majoritatea se uită la fund şi sâni, pe Săgetători îi excită braţele femeilor. Vezi ce lucruri surprinzătoare îi atrag pe bărbaţi în funcţie de zodia lor.

Berbec

Pe optimistul şi veselul Berbec îl poţi impresiona din prima prin felul în care râzi. Îl excită un râs cristalin, vesel, din toată inima. Pe femeile care râd aşa le vede tinere, deschise la nou, dezinhinbate şi pozitive, adică exact calităţile pe care le caută la o parteneră de viaţă şi de sex. Dacă ai buze senzuale şi dinţi frumoşi e cu atât mai bine.

Taur

Pe bărbatul Taur îl excită „apucăturile" masculine la o femeie. Ştii acele imagini cu fete transpirate ţinând în mână un aparat de sudură? Cam asta înseamnă pentru el o femei sexy. De asemenea îi place să admire femei la volan - cu cât e mai mare maşina, cu atât mai bine.

Gemeni

Poate nu o să-ţi vină să crezi, dar Gemenii sunt acei bărbaţi pe care îi excită inteligenţa unei femei şi cultura generală. Nimic nu i se pare mai sexy decât o femeie care poate discuta la orice oră despre pictorii cubişti.

Rac

Pe bărbatul Rac îl excită cel mai mult... maternitatea. Femeile cu copii mici şi femeile însărcinate sunt slăbiciunea lui cea mai mare. Evident, nu le-ar face niciodată avansuri pentru că este un familist convins şi nu are obiceiul să strice relaţiile altora.

Leu

Pe Leu îl atrag femeile care... consumă alcool. Poate pentru că asociază alcoolul cu lipsa de inhibiţii, sau poate din alt motiv, este cucerit pe loc de o femeie care ştie să aprecieze o băutură fină. Dacă ai şu cunoştinţe legate de băuturi şi procesu lor de producţie, discuţia despre ele va fi un fel de preludiu.

Fecioară

Poate că nu te surprinde... bărbatul Fecioară este atras de femeile care fac curăţenie. Menajerele sexy cu fustiţe minuscule şi decolteu adânc sunt pentru el imaginea femeii perfecte. Dacă vrei să aduci ceva nou în viaţa voastră sexuală, poate că ar trebui să încerci un astfel de costum.

Citeşte continuarea pe Unica.ro

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou