Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 4 - 10 August 2014

Mălina Andrei, 4 august 2014, Ora 14:42

  • print
  • |
afla-ce-iti-rezerva-astrele-pentru-saptamana-4-10-august-2014-42294-1.jpg

Berbec

Asteapta-te la vesti bune si asteapta-te ca cei din jur sa vrea se le sarbatoriti impreuna. S-ar putea sa ai parte si de niste venituri neasteptate pe care, cel mai probabil, le vei cheltui pentru timp de calitate cu prietenii tai.

Un reprezentant ale sexului opus este cu ochii pe tine si s-ar putea sa descoperi ca toata aceasta atentie iti face mare placere, senzatie care tinde sa se transforme in sentimente reale.

Taur

Esti pe calea cea buna! Grijile vor disparea in aceste zile si se pare ca tot ce faci functioneaza de minune, in special in ceea ce priveste finantele.

Ai incredere in tine, lasa rusinea deoparte si mergi pe mana sentimentului ca persoana pe care o placi chiar este indragostita de tine. Nu vei da gres!

Gemeni

Ai mare grija de tine in aceasta saptamana. Ai nevoie de un pic de rasfat si tu esti singurul/a care stie cum sa faca asta perfect.

Abtine-te de la dulcegarii pana spre finalul saptamanii pentru ca partenerul tau nu le va aprecia si este posibil sa starnesti discutii neplacute. Weekend-ul, insa, va fi unul de vis pentru voi doi.

Rac

Toata munca depusa in ultima perioada iti va aduce in sfarsit satisfactii, in sfarsit vei culege roadele trudei tale si lucrurile se vor misca in directia dorita de tine.

Sunt sanse mari sa primesti o veste - poate prin telefon sau e-mail - si sa nu fii suprins/a daca vei afla ca familia ta... se va mari curand.

Leu

Viata ta va deveni din ce in ce mai buna si mai placuta gratie sigurantei de sine de care te-ai bucurat in ultima perioada si naturii tale senine. In plus, toata aceasta atitudine pozitiva iti va castiga un admirator care va juca, in curand, un rol important in viata ta.

Este posibil sa fii preocupat/a de rezolvarea unor vechi afaceri de familie, insa nu-ti face griji! Rotitele se vor misca bine si in directia dorita.

Fecioara

Fii si intelegator / oare cu tine insuti / insati pentru ca ceilalti iti vor urma exemplul si vei reusi, astfel, sa eviti conflicte dureroase.

O persoana draga tie te va chinui cu lacomia sa (fie pentru sentimente, timp cu tine sau bani), insa nu-ti pierde calmul si trateaza-i nevoile cu generozitate.
Balanta

Lasa deoparte toate grijile, scoate-ti zambetul senin la iveala si nu dezvalui nimanui ce te preocupa cu adevarat. Este o saptamana in care indiscretiile te pot costa scump.

Daca esti in cautarea iubirii, weekend-ul acesta iti poate aduce surprize placute. Tot ce trebuie sa faci este sa fii suficient de deschis/a pentru a le primi si trata cu inteligenta (emotionala si sociala).

Scorpion

Esti in control! Vei avea parte de task-uri suplimentare la locul de munca, insa vei reusi sa ii surpinzi pe toti cu felul in care le vei duce la bun sfarsit.

Rutina este cel mai mare dusman al tau si este timpul sa iesi din ea, in special cand vine vorba de viata de cuplu. Planuieste ceva pentru weekend! Indiferent ce alegi va functiona bine daca va fi cat mai departe de casa.

Sagetator

Saptamana aceasta pur si simplu nu poti pierde din punct de vedere financiar. Banii par sa se adune din toate partile, insa inspre weekend e bine sa lasi deoparte chestiunile financiare si sa-ti indrepti atentia inspre prietenii pe care i-ai cam neglijat in ultima vreme.

De altfel si partenerul tau de cuplu se simte ignorat si are nevoie sa ii confirmi, prin orice metoda ti se pare tie mai buna, ca il iubesti si ca relatia voastra este la fel ca inainte.

Capricorn

Pune piciorul in prag in aceasta saptamana cand vine vorba de decizii financiare pentru ca orice idee ai avea este castigatoare, orice instinct va fi demn de urmat.

Persoana iubita incearca din rasputeri sa te faca fericit/a - fie pentru ca e nevoie sa compenseze pentru anumite greseli, fie pentru ca pur si simplu ii este dor de tine. Nu sta nepasator/oare in asteptarea „recompensei". Ajuta-o in tot acest demers!

Varsator

Dragostea si distractia sunt „in carti" pentru aceasta saptamana. Nu trebuie decat sa-ti joci „mana" bine si lucrurile vor iesi perfect.

In ceea ce priveste finantele, e bine sa ramai la metodele consacrate, pe care stii ca te poti baza. Nu este o perioada buna pentru riscuri!

Pesti

Daca iti doresti ceva, saptamana aceasta nu trebuie decat sa ceri acel lucru. Alura ta de castigator/oare va face imposibil pentru ceilalti sa te refuze.

Nu te lasa pacalit/a, insa! Oamenii fac tot ce iti doresti tu nu pentru ca sunt generosi, ci pentru ca isi doresc fie o bucatica din viata ta, fie o parte din castiguri. Atentie, asadar, la asa-zisii prieteni.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou