Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 7 - 13 Iulie 2014

Ziarul Atac, 7 iulie 2014, Ora 11:48

  • print
  • |
afla-ce-iti-rezerva-astrele-pentru-saptamana-7-13-iulie-2014-41594-1.jpg

Berbec

Deşi ştii să te faci agreat, deşi ai un al şaselea simţ atunci când este vorba de relaţionare, simţind ceea ce place sau nu celor din jur, săptămâna aceasta îţi aduce evenimente în care treuie să dai dovadă de înţelegere şi de toleranţă. Probabil că vei fi şi foarte agitat, mai ales pe 8 iulie, o zi în care aspectul de cuadratură format de Soare cu Uranus te "instigă" la a fi agresiv şi la a te izola de lume, în acelaşi timp. Vestea bună este aceea că, spre sfârşitul săptămânii, meritele îţi vor fi recunoscute, mai ales la locul de muncă, iar imaginea ta în ochii celorlalţi vizibil imbunatățită. Eşti pe drumul cel bun.

Taur

Chiar dacă talentele şi calităţile nu îţi sunt recunoscute, aminteşte-ţi că nu ai timp şi nici nu este momentul pentru a te hrăni cu energie din ceea ce alţii cred despre tine, acum. Cu toate acestea, poţi întări cu uşurinţă alianţele pe care deja le ai şi poţi încheia altele noi, de îndată ce evenimentul de Lună Plină se apropie de perfectare - 12 iulie. Este o săptămână în care este de preferat să asculţi, nicidecum să vorbeşti sau să încerci a-ţi impune părerile. Cuvintele încep a nu mai avea atât de multă putere în ceea ce te priveşte, emoţiile luând locul acestora. Devii sentimental, având o atitudine defensivă.

Gemeni

Renunţă la orice fel de așteptare pe care o ai în ceea ce priveşte locul de muncă sau cariera şi relaţia de dragoste. Este posibil să ai aşteptări utopic, ceea ce, în timp, îţi poate face mai mult rău decât bine. Indicat este să te concentrezi pe realizarea unui plan de acţiune care să îţi asigure viitorul. Nu îţi va fi greu să te concentrezi asupra acestui plan, mai ales în ultima zi a săptămânii, probabil cea mai frumoasă dintre cele şapte zile... Este cazul să achiţi orice fel de datorie ai avea - dacă este posibil, evident. Alege să rezolvi orice fel de dispute în care ai putea fi implicat doar fiind diplomat şi sincer.

Rac

Chiar dacă te simţi dezamăgit în relaţia pe care o ai cu persoana iubită, cauza fiind legată de propriul sistem de credinţe al fiecăruia dintre voi, ascunde ceea ce tu crezi şi nu încerca a-ţi impune părerea cu orice preţ, păstrând armonia în cuplu, în acest mod. Evenimenul de Lună Plină din semnul Capricornului (12 iulie) va accentua mult orice urmă de neînţelegere existenta între voi doi. În cazul în care trebuie să clarificaţi ceea ce se întâmplă între voi, acum este momentul să o faceţi. Nevoia de independenţă se accentuează încă din primele două zile ale săptămânii. Evita a fi antisocial.

Leu

Cu cât mai năstruşnice ideile prietenilor tăi, cu atât mai plăcută ţi se pare viaţa în compania acestora. Însă, de departe, acţiunea cea mai importantă a acestei săptămâni este reprezentată de terminarea proiectului început luna trecută. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. În cazul în care nu te simţi bine la locul de muncă, în sensul că nu te mai regăseşti în acel mediu, încearcă să pregăteşti deja demersurile pentru a schimba ceva la acest capitol. În ceea ce priveşte familia, lucrurile se dezvoltă din ce în ce mai frumos, iar armonia se simte peste tot. Cât de curând, pentru tine va începe o viaţă nouă. Bucură-te, deci...

Fecioară

Împreună cu persoana iubită ai parte de experienţe minunate, în această săptămână. Mai ales dacă alegeţi să vă petreceţi timpul în afara oraşului, într-o vacanţă, "departe de lumea dezlănţuită", dar însoţiţi de prieteni şi persoane dragi vouă. Ceea ce trebuie să eviţi, însă, este să ridici persoana iubită pe un piedestal imaginar, oferindu-i mai multe calităţi decât are, de fapt. Finalul săptămânii, alături de evenimentul de Lună Plină din semnul Capricornului, îţi aduce şansa de a face "curăţenie" în ceea ce priveşte acest domeniu al vieţii tale. Nu uita să îţi declari dragostea cu sinceritate, dacă ai motivul să o faci.

Balanţa

Famlia şi căminul, alături de rădăcinile tale şi de sufletul tău - acestea sunt acele domenii care, în această săptămână, beneficiază de atenţia şi de dedicarea ta totală. Bineînţeles, nu uita că, dacă ajutorul îţi este cerut de către rudele tale, ar fi bine dacă ai alege să îl oferi. În altă ordine de idei, este posibil ca la începutul săptămânii să închei noi alianţe, având şansa de a intlani persoane care vor avea un rol cheie în dezvoltarea ta profesională viitoare. Nu te lasa distras de evenimente minore sau de zvonuri. În cazul în care ţi se fac avasuri la locul de muncă, încearcă să rămâi în expectativă, nerăspunzând acestora.

Scorpion

Se pare că nu suporţi să ţi se spună ce să faci, domeniile vizate fiind cel al carierei şi cel al ideilor şi conceptelor. Orice mic eveniment care te face să îţi simţi ameninţate ideile devine un motiv semnificativ pentru a începe un război. Pe cât posibil, aminteşte-ţi că ideintitatea ta nu poate fi ameninţată sau ştearsă cu una, cu două, deci nu ceda tentaţiei de a-ţi manifesta furiile în orice circumstanţe. La începutul săptămânii evita a-ţi asuma riscuri financiare, probabilitatea de a pierde fiind cu mult mai mare decât vice-versa. Pe cât posibil, nu încheia noi alianţe.

Săgetător

Aşteaptă-te să auzi vorbe neplăcute legate de persoana iubită, motivul nefiind neapărat unul plauzibil. Este de preferat să nu iei decizii pripite, de această dată, acţionând abia după ce verifici informaţiile primite. O altă poblema ar putea fi reprezentată de capitolul financiar, practic, de ceea ce împărţi împreună cu persoana iubită. Este adevărat că te-ai obişnuit să cazi în picioare, de fiecare dată cineva să fie jos, cu o saltea şi să te prindă, numai că acum trebuie să te descurci de unul singur. Concentrează-te pe a găsi soluţii bune şi imediat aplicabile. Prezintă-ţi argumentele cu răbdare.

Capricorn

Probabil că ai probleme mari în relaţia de cuplu, iar acum, în această săptămână, ele sunt din ce în ce mai evidente şi efectele lor din ce în ce mai clare. Abia la sfârşitul săptămânii vei putea observa cu claritate care este soluţia şi în ce condiţii aceasta poate fi aplicată. Ceea ce simţi acum este evident şi toată lumea observa acest lucru - îţi porţi inima în palmă... Nu poţi deţine controlul cu uşurinţă, iar acest lucru îţi poate provoca multe nemulţumiri şi frustrări. Este esenţial pentru tine să îţi găseşti pacea interioară, tocmai pentru a putea găsi drumul pe care să mergi de acum încolo.

Vărsător

Nu prea ştii ce anume vrei de la viaţă, în ceea ce priveşte relaţia ta de dragoste. Nu se poate spune că este vina ta (eşti recunoscut pentru oamenii deosebiţi pe care preferi a-i avea în preajmă), însă, dat fiind faptul că ţie ţi se întâmplă, este evident că numai tu poţi găsi soluţia. În orice caz, vestea bună este aceea că modul de comunicare cu persoana iubită se îmbunătăţeşte considerabil, începând cu a doua zi a săptămânii. Din 12 iulie, influenta astrală a evenimentului de Lună Plină, are rolul de a te rupe de trecut, în sensul bun. Pe de altă parte, bunătatea de care dai dovadă îţi va fi răsplătită.

Peşti

Descoperi multe detalii legate de relaţiile tale de prietenie, majoritatea neobservate până acum. În cazul în care ţi se propune să preiei conducerea unei organizaţii, gândeşte-te de două ori, înainte să accepţi. Suprize pot apărea şi din partea partenerului/partenerei de viaţă, ace(a)stă cerându-ţi să faci anumite sacrificii pentru familia voastră. Este posibil a reveni în viaţa ta un prieten vechi, o persoană din trecutul tău împreună cu care ai amintiri de neuitat. În cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie de dragoste, este posibil ca, în ultimele zile ale săptămânii să întâlneşti o persoană alături de care să îţi schimbi părerea despre tot ceea ce presupune iubirea.

sursa: Astrocafe, autor Alina Cârciumărescu

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou