Află ce ți-au pregătit astrele în perioada 11-18 August 2014

Mirela Ene, 11 august 2014, Ora 22:32

  • print
  • |
afla-ce-ti-au-pregatit-astrele-in-perioada-urmatoare-42474-1.jpg

BERBEC
Emoţiile pot fi constructive, pentru că te apropii de un eveniment care generează o furtună de trăiri şi gânduri, pe care vei reuşi să le canalizezi într-un sens benefic ţie. Nu te lăsa copleşit de temeri inutile.

TAUR
Ceva din interior te împinge să duci mai departe ce ai început, în timp ce influenţele din afară sunt total contrare, încât nu ştii ce e mai bine pentru tine în acest moment. Intuiţia nu greşeşte niciodată, ascultă-ţi subconştientul, te trimite pe o cale potrivită.

GEMENI
Ai prea multe de făcut, lucrezi pe mai multe fronturi şi, deşi eşti una din persoanele cu o capacitate de distribuire a atenţiei pe mai multe planuri, va trebui totuşi să te concentrezi asupra unei singure direcţii.

RAC
Impasul în care te simţi blocat de ceva vreme devine enervant şi apăsător, încât începi să te gândeşti din ce în ce mai mult la renunţare. Nu ai forţă de a ieşi din acest punct mort în alt mod decât abandonând nava ca să uiţi şi să te detaşezi de toate.

LEU
Priveşti spre trecut cu antipatie pentru că nu te poţi încă detaşa de o situaţie care te-a rănit profund cândva. Poate a venit vremea unei discuţii sincere faţă în faţă prin care să ţi se explice ce anume a declanşat neînţelegerea din trecut?

FECIOARĂ
Nu eşti în cea mai bună formă psihică şi orice afront devine motivul perfect pentru a stârni o furtună. Totul te deranjează, totul te supară şi, fiind atât de sensibil şi de capricios, e normal că disputele să se încingă de la orice fleac.


BALANŢĂ
Nu ştii să profiţi de ocaziile bune care ţi se oferă pe tavă. Ce-i drept, uneori şansa cere şi un sacrificiu cât de mic şi, pentru că nu te simţi în stare să-l accepţi, ratezi prilejul bun care apare.

SCORPION
Cunoşti o persoană ce are un efect tonic asupra ta. Îţi place compania sa, este plină de viaţă, dornică de acţiune şi de aventură şi, în mare măsură, îţi seamănă mult, împreună sunteţi capabili de succese deosebite.

SĂGETĂTOR
Aruncă o privire înapoi la vechile datorii de natură financiară, pentru că ai la dispoziţie o sumă de bani cu care mai poţi şterge de pe lista de restanţe o veche datorie. Te vei simţi mult mai bine după ce vei scăpa de ea.

CAPRICORN
Nu te simţi bine în mediile aglomerate, cu persoane foarte diferite, nici în spaţiile publice unde nu ştii ce să spui. Eşti printre străini şi comunicarea merge greoi, nu pentru că nu ai avea talente în arta conversaţiei, ci pentru că nu găseşti interlocutori cu reacţii pe măsură.

VĂRSĂTOR
Cucereşti uşor pe oricine şi ai şansa de a-ţi lărgi cercul de prieteni datorită spiritului tău vesel şi sociabil. Nu faci niciun efort de a te apropia de lume, pentru că relaţia cu ceilalţi merge de la sine.

PEŞTI
Dragostea dă buzna în calea ta şi îţi oferă cele mai interesante surprize. Poţi observa o persoană atrăgătoare în cel mai neaşteptat loc şi nu ar fi de mirare să începi să simţi pasiunea cum îţi fură minţile şi inima.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou