Află ce zeiță îţi guvernează zodia!

Ziarul Atac, 30 octombrie 2013, Ora 14:07

  • print
  • |
afla-ce-zei-a-iti-guverneaza-zodia-35374-1.jpg

Constelaţiile cereşti sunt adesea botezate după numele divinităţilor iubite de pământeni. Zeiţele Olimpului, în mod deosebit, au servit drept model pentru portretul nativelor, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-au născut.

Berbec - Atena, zeiţa neînfricată

Fiica marelui Zeus şi cea mai înţeleapta dintre zei, Atena moştenise puterea tatălui ei, îndrăzneala şi vitejia, dar şi iubirea de oameni. Atena le-a dăruit grecilor măslinul, ce avea să le asigure prosperitatea, şi a fost numită patroana meşteşugurilor şi a minţilor ingenioase. Atena reprezintă curajul şi iniţiativa nativelor din Berbec, forţa lor de a trece cu capul sus peste toate obstacolele. Iubitoare de inovaţii, femeile din Berbec au moştenit totodată şi capacităţile de lider ale marii zeiţe.

Taur - Geea, inima familiei


Zeiţa-Pamânt, divinitatea primordială care a dat naştere celorlalte zeităţi ale Olimpului, Geea era simbolul creaţiei, al renaşterii şi al maternităţii. În mitologia greacă, Geea a ţinut în mâini frâiele lumii mii de ani, până când Zeus a acaparat puterea. Dar muritorii o venerau pe zeiţa-mama şi, în aceeaşi măsură, se temeau de ea. Nativele din Taur au moştenit acea putere incredibilă a Geei de a face faţa tuturor durerilor şi de a răzbate, susţinându-i pe cei din jur. Ea este protectorul familiei, menţine echilibrul şi stabilitatea ei financiară.

Gemeni - Calliope, talent şi elocinţă


Deseori, vei auzi că mari vedete ale micului ecran, muzicieni, scriitori sau pictori s-au născut sub semnul Gemenilor. Zodia ta se află sub influenţa lui Calliope, cea mai dăruită dintre muze, care patrona dansul, cântecul, poezia şi oratoria. Adesea, muza era reprezentată în sculpturile vremii cu o unealtă de scris şi tăbliţe de lut în mâini. Femeile din Gemeni au moştenit de la ea abilitatea de a fi diplomate în orice împrejurare şi uşurinţa de a-i fermecă pe cei din jur cu spiritul lor viu.

Rac - Demetra, durerea maternităţii


I se spunea zeiţa roadelor pământului, dar legenda acestei zeiţe vorbeşte în fapt despre suferinţa mamelor care îşi pierd copiii. Demetra avea o fiică, pe Persefona, pe care Hades o răpeşte şi o duce în regatul lui din adâncul pământului. Nici Zeus nu o mai poate salva! Demetra pustieşte pământul, arde recoltele şi seacă fructele, dar nimic nu-i aduce fiica înapoi. Instinctul matern şi dragostea de copii este deosebit de puternică la nativele din Rac. Fără familie, nu vor fi niciodată fericite şi împlinite!

Leu - Afrodita, regina frumuseţii

Pariş i-a acordat Afroditei "mărul frumuseţii", punând-o deasupra tuturor zeiţelor, inclusiv a temutei Hera. Afrodita juca pe degete sufletele îndrăgostite, aprindea pasiunea în inimile zeilor şi ale muritorilor, de multe ori alegându-le partenerii cei mai nepotriviţi doar ca să se amuze. Capricioasă şi generoasă, în acelaşi timp, Afrodita împrumută nativelor din Leu firea ei dificilă. Prima impresie este în defavoarea lor, dar cine le cunoaşte îndeaproape le admiră pentru frumuseţea lor interioară şi pentru pasiunea cu care îşi trăiesc viaţa.

Citește continuarea în Unica.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou