Află cu ce dietă slăbeşti după Paşte, în funcţie de zodie

Ziarul Atac, 23 aprilie 2014, Ora 10:05

  • print
  • |
afla-cu-ce-dieta-slabesti-dupa-paste-in-functie-de-zodie-39574-1.jpg

Sărbătorile au trecut şi kilogramele se adună. Astrele te pot ajuta să scapi de şunculiţele adunate după porcul de Crăciun şi mielul de Înviere.

Berbec

Încăpăţânată şi pasională, eşti grozavă la început diete în forţă. Din păcate, te mişti mai greu după prima săptămână şi ai probleme în a te ţine de dieta aleasă.

Dieta recomandată: una rapidă şi drastică, pentru că tu oricum nu ai răbdare să duci la capăt una lungă, pe etape. Sau poţi să încerci să te întreci cu o prietenă, să vedeţi care slăbeşte mai repede, mai mult, etc.

Taur

Niciun semn zodiacal nu are un talent mai mare la îngrăşat, la nerespectat reguli de nutriţie sau o lene mai amre când vine vorba de exerciţii fizice. Ţie ţi se potrivesc dietele plicticoase, care presupun o rutină zilnică, mese regulate şi care dau rezultate vizibile.

Gemeni

Datorită nervozităţii tale înnăscute şi a felului agitat, arzi calorii destul de repede. Cea mai bună metodă de a slăbi pentru tine este să ronţăi tot felul de mese mici şi sănătoase, cum ar fi bastonaşe de morcovi, sau tulpini de ţelină, în timp ce citeşti, te uiţi la televizor sau oricând nu eşti atentă.

Rac

Racii sunt în mod evident pentru toată lumea persoane care mănâncă emoţional. Adică tu mănânci când ai o problemă la serviciu, şi sapi în găleata cu îngheţată când vezi un film trist la PMS.

Eşti destul de raţională şi iubeşti ordinea şi disciplina în bucătărie, astfel că un program complex de fitness este pe gustul tău. Încearcă weight watchers, sau orice dietă care necesită dedicare maximă.

Leu

Caldă şi entuziastă, iubitoare de atenţie necondiţionată, tu vrei ca lumea să te asculte activ, dacă se poate tot timpul şi doar pe tine.

Cea mai bună soluţie pentru tine ca să scapi de grăsimea acumulată de Paşte este să-ţi faci un abonament la o sală mare. Acolo poţi purta cele mai sexy ţinute sport şi nu te va deranja nimeni cât visezi la tine în corpul perfect.

Fecioară

Una dintre cele mai fiţoase zodii, fecioara este genul de persoană care mănâncă doar salate o lună, apoi trece la burgeri vegetali timp de două săptămâni, urmaţi de supe la plic pentru încă o lună.

Fiind atât de pretenţioase la mâncare, fecioarele trebuie să ţină mereu altă cură de slăbire. Cele mai bine organizate şi pline de condiţii diete vor da rezultate. Încearcă stilul raw-vegan, apoi poţi da o şansă dietei Dukan.

Balanţă

Eşti atât de schimbătoare şi te suceşti atât de des, încât rişti să te răzgândeşti în mijlocul unei diete: "Oare nu era Dukan sau The Zone mai bună?". Ai nevoie de un partener care să te ţină pe linia de plutire, să nu te lase să te apuci de altceva sau să nesocoteşti regulile dietei de care vă apucaţi..

Scorpion

Cu o voinţă ca a ta e imposibil să nu obţii rezultate, chiar şi după cel mai gras miel şi cea mai dulce pască. Eşti genul "totul sau nimic" în diete şi sport, astfel că ai şanse mari să scapi repede de şunculiţe.

Orice regim sau dietă extremă, care îţi testează voinţa şi determinarea şi care te ajută să te autoflagelezi după placul inimii: dietă cu sucuri de fructe, detoxifiere agresivă, yoga Bikram, etc.

Săgetător

Ai nevoie de libertate de mişcare, de provocări şi de spaţii pline de natură sălbatică şi grăsimea ţi se acumulează pe şolduri şi coapse.

În loc să te chinui într-o sală de forţă şi să te sufoci la cursuri în săli pline de oameni, mai bine urcă pe munţi, mergi în drumeţii şi mai renunţă la paste şi dulciuri. Dacă renunţi la acele feluri de mâncare nesănătoase şi te concentrezi pe exerciţii în aer liber, vei slăbi imediat.

Capricorn

Stilul tău calculat şi calm reacţionează foarte bine la ordine şi disciplină, de aceea reuşeşti să slăbeşti exact cât îţi propui. Cele mai bune alegeri pentru tine sunt cumpătarea şi stiluri de exerciţii uşoare, dar care dau rezultate în timp, cum ar fi pilates sau yoga.

Vărsător

Eşti atât de individualist încât eşti gata să inventezi tu o dietă nouă, care să-ţi poarte numele.

Ţie îţi place să faci mişcare, deci mersul la sala de forţă nu e deloc o idée proastă. Exerciţiile cardio îţi plac cel mai mult, deşi le adaptezi câteodată, din plictiseală. Când poţi, dansează.

Peşti

Blândă, romantic şi visătoare, tu nu reuşeşti niciodată să te ţii de o dietă drastică. Dacă te supără ceva sau cineva, te apuci să bei cocktailuri dulci şi să plângi în batistă, cu prăjiturile cu ciocolată lângă tine. Ai nevoie de o dietă blândă, care să te apropie de natură şi de exerciţii care să nu te facă să te simţi ca un culturist, ci ca o pasăre liberă pe cer: yoga, drumeţii pe munte, alergatul în parc.

Cântăreşte-te des şi mănâncă trei mese pe zi, ca să menţii ordinea în haosul din tine.

sursa: Unica.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou