Afla cum stai cu DRAGOSTEA in luna MAI

Ziarul Atac, 24 aprilie 2014, Ora 13:31

  • print
  • |
afla-cum-stai-cu-dragostea-in-luna-mai-39587-1.jpg

Luna mai va pune in evidenta, intr-un mod neasteptat, relatiile de cuplu, asa ca majoritatea nativilor se vor confrunta cu numeroase schimbari pe plan sentimental.

In aceasta perioada relatiile tind sa se lege foarte rapid, insa la fel de rapid se pot dezlega, asa ca trebuie actionat cu prudenta. Pot reveni in prim-plan cateva conflicte din trecut sau diferite preocupari. Apele se vor linisti in ultima decada din luna. Daca vrei sa stii ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul pentru luna mai 2014!

Berbec

Incepi sa acorzi atentie felului in care arati, inclini spre gratie si eleganta si inveti sa te folosesti mai mult de farmecul tau natural. Esti dornica de iubire si vrei sa incepi o noua relatie, asa ca in aceasta perioada vei fi in cautarea sufletului pereche. Foarte mult te va ajuta prezenta de spirit si naturaletea de care dai dovada, asa ca vei avea toate sansele sa-ti gasesti implinirea pe plan sentimental.

Taur

Luna mai iti poate aduce foarte multa satisfactie pe plan sentimental, insa pozitia lui Saturn in casa cuplului exercita o influenta sobra. Venus nu se afla intr-o pozitie foarte buna pentru tine, iar eforturile tale ar trebui sa fie mai mari, daca iti doresti cu adevarat o relatie. Totul se va intampla la nivel mental, asa ca sunt mari sanse sa te redescoperi sau sa iti doresti sa ajungi la un alt nivel al cunoasterii.

Gemeni

Tranzitul lui Mercur prin Gemeni nu va fi favorabil planului sentimental, relatiile pot fi placute si confortabile, insa vei avea ceva de munca. Relatia de cuplu poate intampina cateva probleme mai vechi, ramase nerezolvate. Vor fi numeroase zile incarcate si pline de emotie, in care inima iti va fi pusa pe jar, asa ca va fi necesar sa faci totul cu prudenta.

Rac

Vei trece prin clipe in care tu si partenerul tau de viata veti avea anumite viziuni. Este posibil sa ajungeti la o concluzie comuna si sa reconstruiti relatia. Atitudinea subiectiva te va ajuta sa vezi totul mai bine, insa poate fi si riscant. Daca nu stii sa-ti controlezi emotiile si sa incerci sa pui totul in balanta, este posibil sa faci cateva alegeri gresite. Inainte de a face progrese in cuplu, gandeste-te ce nu a mers bine pana acum.

Leu

Luna mai iti va deschide noi orizonturi si vei avea capacitatea sa vezi totul diferit. Conceptiile vechi vor fi uitate si vei avea numai de invatat in aceasta perioada. Exista o mare nevoie de intimitate la nivel emotional si vei cauta sa dezvolti acest plan. Daca nu esti implicata intr-o relatie, sunt sanse sa se infiripe una la distanta.

Fecioara

Jupiter iti va alimenta pofta de romantism si vei simti nevoia sa petreci cat mai mult timp cu partenerul de viata. Sentimentele vor prinde contur, iar trairile emotionale vor fi mai puternice. Atentia iti este indreptata numai spre planul sentimental si vei dori sa faci tot posibilul ca relatia actuala sa evolueze. Daca nu esti implicata intr-o relatie, tot Jupiter ar putea sa favorizeze inceputul unei noi relatii.

Balanta

Venus, planeta iubirii, va intra in casa cuplului Balantei pe data de 3 mai, asa ca vor avea loc cateva evenimente neasteptate pe plan sentimental. Nevoia de afectiune se amplifica, vei fi mai atenta fata de partenerul de viata si vei dori sa-i faci pe plac. Este perioada in care poti sa cuceresti, sa incepi o noua relatie, sa repari ce nu merge in relatia actuala sau sa revii la o fosta iubire.

Scorpion

Nevoia de a fi impreuna cu cineva va fi amplificata de traversarea Soarelui prin casa cuplului Scorpionului. Te vei gandi obsesiv la un fost iubit, de teama singuratatii, si vei face tot posibilul sa incepi o noua relatie. Daca esti implicata intr-o relatie, pozitia lui Venus iti va aduce multe beneficii. Vei coopera mai bine cu partenerul de viata si sunt sanse sa oficializati relatia.

Sagetator

Este o perioada plina de erotism pentru nativele zodiei Sagetator. Nevoia de romantism este foarte puternica si vei fi indemnata sa-ti etalezi sexualitatea. Venus te va purta catre noi experiente si iti va aduce in drum numeroase oportunitati. Vei atrage foarte multe priviri asupra ta, mai ceva ca un magnet, asa ca nu va fi zi in care sa te plictisesti.

Capricorn

Discutiile in cuplu vor fi legate de siguranta emotionala si de cladirea unui camin. Esti foarte senzuala in aceasta perioada si simti nevoia de afectiune, de dragoste, de sex fara inhibitii si de nopti pline de romantism. Daca esti singura, nu trebuie sa te supere acest lucru. Se va gasi persoana potrivita si pentru tine, trebuie doar sa fii mai atenta la persoanele din jur.

Varsator

Prima saptamana a lunii mai va fi destul de linistita, ceea ce te poate face usor nostalgica. Insa, pe data de 7 mai Mercur va intra in casa dragostei si erotismului Varsatorului, iar atmosfera se va inviora. Vei fi dornica sa incepi o noua relatie sau sa fii mai dragastoasa de partenerul actual. Atractiile vor fi stimulate de comunicare in aceasta perioada.

Pesti

Apreciezi confortul si singuratatea si nu esti dispusa sa te arunci cu capul inainte intr-o relatie. Chiar daca nevoia de afectiune va fi destul de puternica, nu esti dispusa sa-ti sacrifici libertatea daca consideri ca nu ai intalnit persoana potrivita pentru tine. Nu vrei sa te agiti prea mult si nici sa iti asumi riscuri prea mari pe plan sentimental.

ele.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou