Tu știi care e filmul vieții tale? Află asta în funcție de zodie!

Ziarul Atac, 28 octombrie 2014, Ora 11:13

  • print
  • |
ai-aflat-care-e-filmul-vietii-tale-afla-asta-in-functie-de-zodie-44096-1.jpg

Ştim deja că zodiile ne influenţează comportamentul şi personalitatea. Şi cum de multe ori în viaţă trecem prin situaţii despre care spunem că ar fi demne de un film, azi ne-am oprit asupra acestui aspect - ce film ar fi viaţa fiecăruia dintre noi, dacă ar fi să ţinem cont de zodii?

Iată care este filmul care ţi se potriveşte cel mai bine!

Berbec

Ţie ţi se potrivesc perfect filmele de acţiune, în care eroii negativi încearcă să iasă câştigători, însă binele triumfă la final. Îţi recomandăm „Răzbunătorii" (2012), cu Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans şi Gwyneth Paltrow.

Taur

Pasiunea şi dragostea sunt cuvintele de ordine în viaţa ta. Îţi recomandăm "Pur şi simplu dragoste" (2003), o comedie romantică presărată cu un strop de dramatism, în care îi vei putea vedea pe Keira Knightley, Hugh Grant şi Colin Firth.

Gemeni

Viaţa ta e de multe ori haotică şi imprevizibilă, însă întotdeauna presărată cu mult umor. La fel este şi comedia "A venit sfârşitu'" (2013), cu Jonah Hill, Emma Watson, James Franco şi Rihanna.

Rac

Casa şi familia sunt cele mai importante aspecte din viaţa ta şi, tocmai de aceea, te străduieşti să faci totul cât mai bine, când vine vorba de treburile casei ori relaţia cu partenerul de viaţă. Uneori îţi iese, alteori nu, dar umorul nu te părăseşte în niciun context. Filmul vieţii tale e "Julie şi Julia" (2009), o comedie biografică cu Meryl Streep şi Amy Adams, din care poţi învăţa multe.

Leu

Cuvântul care îţi guvernează viaţa este „puterea". Şi nu de puţine ori, în cazul leilor, acest lucru se referă la puterea financiară. Filmul care ţi se potriveşte cel mai bine este "Lupul de pe Wall Street" (2013), cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Ai ce învăţa din acest film.

Fecioară

Viaţa ta oscilează între relaţiile pe care le ai cu oamenii dragi şi job. De multe ori pui jobul înaintea iubirii, crezând că vei avea timp mai târziu şi pentru viaţa personală. Dar s-ar putea să te înşeli... Filmul vieţii tale e "Inteligenţă artificială" (2001), o dramă SF regizată de Steven Spielberg, cu Jude Law.

Balanţă

Nehotărârea îţi guvernează viaţa, deşi ai putea face cele mai bune alegeri, pentru că ai o intuiţie de invidiat. Filmul vieţii tale e "Argo" (2012), o dramă inspirată din fapte reale, cu Ben Affleck în rolul principal.

Scorpion

"Întâlnire cu Joe Black" (1998) este filmul care ţi se potriveşte cel mai bine, pentru că abordează toate subiectele în jurul cărora viaţa ta oscilează - bani, pasiune, greşeli. Cu Brad Pitt şi Anthony Hopkins.

Săgetător

Viaţa ta e ca un film de Woody Allen. Nu-i de mirare că "Vicky, Cristina, Barcelona" (2008) e filmul care ţi se potriveşte cel mai bine. Pasiuni, triunghiuri amoroase, călătorii, toate fac parte din felul tău de a fi. Scarlett Johansson, Javier Bardem şi Penélope Cruz te vor cuceri!

Capricorn

Tot timpul ţi-ai dorit să fugi undeva departe de tot ceea te înconjoară şi să începi o viaţă nouă, într-un loc în care nimeni nu te cunoaşte. Nu-i de mirare, aşadar, că filmul vieţii tale e "Departe, departe" (1992), o dramă romantică cu Nicole Kidman şi Tom Cruise.

Vărsător

Întreaga ta existenţă se învârteşte în jurul artelor frumoase, în jurul iubirii şi al ascensiunii personale iar filmul vieţii tale este "Artistul" (2011), cu Jean Dujardin. Un film de 5 premii Oscar!

Peşti

În ciuda succesului de care te bucuri în viaţă, întotdeauna tu îţi doreşti mai mult, şi mai mult. Din păcate, karma îţi dă în viaţa profesională, dar îţi ia în cea personală. Filmul vieţii tale e „Trezirea la realitate" (2010), o dramă memorabilă cu Nicole Kidman.

 

Unica.ro

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou