Best Dental

Cât de diabolic ești în funcție de zodie

Ziarul Atac, 21 aprilie 2015, Ora 08:02

  • print
  • |
cat-de-diabolic-esti-in-functie-de-zodie-46353-1.jpg

Se spune despre multe femei că sunt rele și că nimeni nu le scapă dacă își pun în minte să se răzbune sau să rănească pe cineva intenționat. Vezi cât de diabolice sunt zodiile și dacă unii oameni chiar sunt mai răi decât alții.

Berbec

Pe o scară de la 1 la 10, berbecul merită un 2 la răutate. Sincer și generos, nativul acestei zodii nu prea e în stare să facă rău intenționat. Diabolic nu este aproape niciodată.

Taur

Taurii sunt de-a dreptul diabolici. Inteligenți și răzbunători, ei vor avea întotdeauna în minte câteva variante de răzbunare și pedepsire a celui care le greșește. Cum nu au încredere în oameni, lista lor de răutăți e mereu plină de idei.

Gemeni

În ciuda aparențelor, nativul din gemeni preferă uneori liniștea și numai anumite persoane născute în această zodie dau renumele de zodie diabolică. De fapt, majoritatea nativilor din gemeni nu ar face rău unei muște.

Rac

Dacă i-ai greșit cu ceva racului, te va înjunghia în minte de o sută de ori. Pe dinafară însă va afișa un zâmbet calm și va da impresia că totul este în regulă. Deși nu se răzbună, ei plănuiesc adesea feluri în care să te pui singur în dificultate.

Citește continuarea pe Unica.ro

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:47