Cât de ghinionist ești în dragoste în funcție de zodie

Mălina Andrei, 19 aprilie 2015, Ora 10:58

  • print
  • |
cat-de-ghinionist-esti-in-dragoste-in-functie-de-zodie-46324-1.jpg

Află care sunt cei mai ghinionişti nativi ai horoscopului, atunci când vine vorba de iubire. 

Berbec
Nu se poate spune că berbecii sunt tocmai ghinioniști în dragoste, însă pot avea probleme sentimentale deoarece sunt foarte încăpăţânaţi şi nu vor să facă niciodată compromisuri. Iar, după cum bine ştim, în fiecare cuplu trebuie ca partenerii să ştie să facă compromisuri, dacă vor ca relaţia să fie una de durată.

Taur
Spre deosebire de alte zodii, taurii sunt mai ghinioniști în dragoste. La ei ghinionul apare exact atunci când se aşteaptă mai puţin, de multe ori după relaţii de ani buni. Taurii sunt mai încăpățânați și au nevoie de un partener care să li se supună. Altfel, povestea frumoasă riscă să dispară.

Gemeni
La gemeni norocul ori ghinionul în dragoste vine ca urmare a comportamentului amoros al nativului respectiv. Mai exact, dacă geamănului îi place să zboare din floare în floare, cu greu îşi va găsi o relaţie serioasă. Dacă, pe de altă parte, el caută iubirea adevărată, atunci are toate şansele de a o găsi.

Rac
Într-un fel, la acest capitol, racii se aseamănă cu gemenii - acţiunile lor le determină norocul sau ghinionul în dragoste. Însă la ei mai e ceva - starea de spirit - care contează. Optimismul sau negativismul lor le influenţează fericirea în cuplu.

Leu
Din fericire pentru ei, leii nu au ghinion în dragoste. Dar asta nu înseamnă că nu pot avea probleme sentimentale. Dacă nu ar mai fi chiar atât de plini de ei ar putea evita şi problemele.

Fecioară
Fecioarele visează la prinţi şi prinţese, la iubiri până la adânci bătrâneţi, la dragoste sinceră... Dar numai unii nativi ai acestei zodii vor reuşi să şi trăiască asta. Restul au şanse mari să rămână singuri.

Balanţă
Balanţele sunt ghinioniste în viaţa amoroasă, dar asta se întâmplă şi din cauza lor, nu numai din cauza influenţei astrale. Dacă n-ar mai fi atât de pretenţioase, dacă n-ar mai căuta perfecţiunea - un ideal - ar reuşi să aibă puţin succes în dragoste.

Scorpion
Dacă este un nativ în horoscop, care să nu aibă probleme de natură amoroasă, acela este nativul scorpion. Din acest punct de vedere, scorpionii sunt cu adevărat fericiţi!

Săgetător
Săgetătorul nu are neapărat ghinion în dragoste, dar, pe parcursul vieţii sale, trece prin mai multe perioade - unele foarte bune, altele foarte nefericite. Trebuie doar să creadă în continuare în iubire!

Capricorn
Capricornul își face singur norocul în dragoste, după bunul plac și nu se lasă intimidat de nimeni, iar dacă își doresc cu adevărat își vor găsi dragostea eternă. Nativii capricorni sunt răbdători și ambițioși astfel că își vor găsii un partener pe măsură.

Vărsător
Probabil că astrele şi-au făcut milă de bietul nativ vărsător - visătorul din el e prea ocupat cu diferite lucruri, astfel încât să mai aibă timp şi de dragoste. Dar mai devreme sau mai târziu îşi va dori şi el pe cineva aproape!

Peşti
Cu toate că peştii se numără printre nativii cu ghinion în dragoste, dacă nu îşi pierd speranţa, nativii acestei zodii îşi vor găsi adevărata dragoste, într-un final!

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou