Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 1-7 iulie

Ziarul Atac, 1 iulie 2013, Ora 09:47

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-1-7-iulie-32120-1.jpg

Pentru că este vară şi nimeni nu mai are chef de muncă, majoritatea zodiilor îşi îndreaptă atenţia mai mult către viaţa personală şi socială. Vezi ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Berbec

Viaţa ta socială este în prim plan săptămâna aceasta. Ai ocazia să străluceşti, să-ţi construieşti o reputaţie, sau să ţi-o repari dacă este cazul. Chiar şi micile greşeli se vor întoarce în favoarea ta şi ai ocazia să cunoşti oameni a căror prietenie îţi va fi de mare folos pe viitor. Trebuie doar să fii tu însăţi şi vei cuceri pe toată lumea.

Taur

Pentru tine, familia este în centrul atenţiei, în special rudele mai în vârstă decât tine. Vei descoperi că sfaturile lor îţi sunt încă utile şi că e plăcut să stai de vorbă cu cineva trecut prin viaţă. Cu ocazia aceasta afli lucruri noi despre tine şi capeţi o nouă perspectivă asupra vieţii tale. De aceea e posibil să apară unele discuţii în cuplu.

Gemeni

Din păcate, nu poţi să te relaxezi săptămâna aceasta şi nici să te ocupi de viaţa ta personală, deşi ar fi cazul. Pentru tine este o perioadă plină pentru că ai mult drumuri de făcut şi birocraţia îţi va da bătăi de cap. Însă nu trebuie să disperi. Şi ţine minte că "vorba dulce, mult aduce". Serile vor fi şi ele pline, inclusiv în weekend.

Rac

Te concentrezi în special pe casa ta, căminul tău, familia ta. Ai de rezolvat multe lucruri care necesită organizare şi nişte cheltuieli deloc mici. Dar rezultatul va fi pe placul tău şi la sfârşit îţi vei da seama că eforturile depuse nu au fost în zadar. Oricum, chiar dacă eşti foarte ocupată, îţi va face plăcere să te ocupi de casa ta şi vei lucra cu drag.

Leu

Săptămâna aceasta este favorizată prietenia, munca în echipă, colaborarea. Şansele de reuşită sunt mari, indiferent de proiect, atâta timp cât lucrezi împreună cu altcineva. Chiar dacă deciziile le iei tu, faptul că te consulţi cu cineva şi faci un schimb de idei, te ajută să gândeşti mai clar. Ai grijă să nu devii o "dictatoare" şi să îi "terorizezi" pe cei cu care colaborezi.

Fecioară

Pentru tine, zilele următoare nu sunt aşa de relaxante. Ai de luat nişte decizii şi sunt destul de grele, aşa că probabil o să ai câteva nopţi nedormite săptămâna aceasta. Până la urmă totul va fi bine, dar trebuie să gândeşti de două ori înainte să acţionezi şi să nu te laşi influenţată de nimeni, nici măcar de cei care par bine intenţionaţi.

Balanţă

Apare o ocazie pe care nu trebuie să o ratezi, dar pentru asta trebuie să fii pe fază şi să recunoşti ocazia respectivă. Probabil este vorba de ceva legat de cariera ta, poate o avansare sau poate o mărire de salariu sau o nouă colaborare. Oricum, ai şansa de a face un pas înainte şi de a câştiga ceva mai mult decât acum.

Scorpion

Săptămâna ta stă sub semnul unei descoperiri. Poate afli un secret despre cineva, poate afli ceva despre trecutul tău. Oricum, lucrul pe care îl descoperi nu va fi prea plăcut şi vei avea nevoie de timp ca să "procesezi" informaţia cea nouă. În rest, ai o săptămână calmă, relaxantă, aşa cum şi-ar dori oricine. Poate ar fi timpul să te ocupi un pic de tine şi de sufletul tău.

Săgetător

Îţi descoperi noi pasiuni şi începi să te dedici mai mult lucrurilor care îţi fac plăcere. Poate că era şi cazul să te dedici unor activităţi relaxante pentru că în ultimul timp oboseala a început să-şi spună cuvântul şi performanţele tale erau scăzute, mai ales la mucă. Profită de perioada mai liberă ca să-ţi încarci bateriile.

Capricorn

Pentru tine, săptămâna nu este foarte plină, dar e destul de stresantă. Nu e vorba că s-ar întâmpla ceva, dar firea ta anxioasă te face să exagerezi orice lucru care nu îţi convine. Caută modalităţi de a te relaxa pentru că nu poţi suporta stresul prea mult şi el va lăsa urme asupra sănătăţii tale. Poate că ar trebui să vorbeşti mai mult cu cei din jur.

Vărsător

Săptămâna aceasta ai parte de una din cele mai mari reuşite ale anului. Nu este vorba de cariera ta, ci de o reuşită personală sau, mai de grabă, socială. Reuşeşti să-ţi câştigi reputaţia pe car eo visai demult şi acum nu mai trebuie decât să o menţii. Oricum, greul a trecut şi în curând vei începe să culegi roadele muncii tale.

Peşti

Te preocupă mai mult banii, lucrurile materiale, dar şi aspectul tău, hainele tale. Unii vor spune că ai devenit superficială, dar tu ştii că, de fapt, ai început să gândeşti mai practic. Iar rezultatele acestei schimbări se vor vedea în scurt timp. Dacă ai reuşi să rămâi aşa, ar fi perfect pentru tine.

sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou