Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 10-16 iunie

Ziarul Atac, 10 iunie 2013, Ora 13:43

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-10-16-iunie-31486-1.jpg

Berbec

Se anunţă unele schimbări profesionale şi nu sunt neapărat în bine, aşa că trebuie să fii pregătită pentru orice. Păstreză-ţi calmul şi nu intra în panică pentru că lucrurile se vor aşeza de la sine. Pe plan personal este o perioadă prielnică pentru planurile tale atâta timp cât nu eşti prea nerăbdătoare.

Taur

Acasă, ai parte de o atmosferă calmă, destinsă, iar relaţia de cuplu merge cum nu se poate mai bine. Ceva tensiune poate să apară însă la serviciu, unde ai nevoie de mult calm. Nu ar strica să fii tu cea care calmează spiritele pentru că vei avea o bilă albă din partea superiorilor.

Gemeni

La serviciu este o perioadă aglomerată şi să nu te mire dacă va fi nevoie să lucrezi peste program. Oricum, eforturile tale nu vor rămâne neobservate. Din păcate, vor fi observate şi acasă, iar asta nu e de bine. Se anunţă ceva discuţii în cuplu, iar tu nu trebuie să pui la suflet tot ce auzi.

Rac

Ai noroc la bani şi e posibil să te alegi cu o sumă bunicică fără să faci vreun efort pentru ea. Mai rămâne să o şi cheltuieşti cu cap. La muncă totul merge ca pe roate, dar ceva probleme apar la capitolul sănătate - probabil va fi nevoie de un drum până la medic - şi în cuplu, unde ţi se vor face reproşuri.

Leu

Nu eşti cea mai calmă dintre zodii, aşa că îţi recomandăm să eviţi persoanele puse pe scandal şi discuţiile în contradictoriu. Dacă îţi sare ţandăra zilele astea, e posibil să nu mai poţi descurca lucrurile căci este o perioadă agitată pentru noi toţi. Ai grijă şi la sănătatea ta!

Fecioară

Ai parte de surprize frumoase săptămâna aceasta, dar numai în viaţa personală. Pentru că la serviciu nu au timp nici să respiri. Va trebui să găseşti o modalitate de a face faţă fiindcă nu vei avea parte de ajutor. Acasă te relaxezi şi ai parte de tot sprijinul necesar în această perioadă agitată.

Balanţă

Este momentul să te ocupi cu atenţie de problemele familiei. Sunt nişte discuţii pe care le amâni de mult timp şi care devin tot mai urgente. Tot tu vei găsi nişte soluţii potrivite şi la serviciu, unde problemele nu ţin de munca în sine, ci de situaţia creată între doi sau mai mulţi colegi.
Scorpion

Perioada aceasta este excelentă pentru planuri, proiecte şi discuţii. Dacă începi acum să pui baza unui proiect de viitor, aceasta va fi una solidă, iar şansele de reuşită sunt foarte mari. Vorbim de proiect profesionale în special, căci pe plan personal situaţia nu e deloc roz...

Săgetător

Se anunţă unele schimbări profesionale, care nu vor afecta în mod direct, dar e bine să le iei ca pe un avertisment şi să fii în gardă în lunile următoare. Dacă te simţi singură, acum e momentul să ieşi mai mult din casă, să cunoşti oameni noi şi să socializezi.

Capricorn

La serviciu este o perioadă aglomerată şi aşa va rămâne multe săptămâni de acum înainte. Dar pentru tine aceasta nu o problemă prea mare. Ai energie şi chiar o stare de spirit mai bună decât în ultima vreme. Sfatul astrelor este să nu iei decizii importante fără să te sfătuieşti cu cineva înţelept.

Vărsător

În carieră, ţi se deschid nişte uşi la care băteai de ceva timp în zadar. Totul e să te foloseşti cu cap de aceste ocazii. Nişte planuri dragi încep să prindă contur, dar finalizarea lor este mai dificilă decât ai crede. Trebuie să gândeşti cu atenţie fiecare detaliu.

Peşti

Ar fi bine să petreci câteva zile doar cu persoana iubită, chiar dacă asta înseamnă să-ţi iei câteva zile libere. Cuplul vostru are nevoie de aşa ceva după ce timp de mai multe săptămâni a fost destul de neglijat. Trebuie să fii mai atentă la nevoile celuilalt, măcar de acum înainte.

sursa: Unica

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou