Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 25-31 martie

Ziarul Atac, 25 martie 2013, Ora 17:01

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-25-31-martie-29986-1.jpg

Veşti bune, zâmbete şi noroc sau probleme şi ghinioane? Vezi şi tu ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 25-31 martie!

Berbec

Nu ai deloc o săptămână uşoară. Vor fi multe probleme de rezolvat şi multe probleme de nerezolvat, iar stresul va atinge cote maxime. Din păcate această perioadă grea va fi destul de lungă şi nu se va limita la această săptămână. Trebuie să ai răbdare şi multe lucruri care par grave se vor rezolva de la sine. Cel puţin poţi să stai liniştită în privinţa banilor. Aici nu sunt probleme.

Taur

Astrele ţi-au pregătit o săptămână nici prea grea, dar nici uşoară, în care ai de înfruntat mai multe obstacole profesionale, dar măcar îţi merge foarte bine pe plan personal. Nativele singure pot să întâlnească marea iubire săptămâna aceasta, iar cele care au deja o relaţie vor avea o surpriză plăcută. Mai sunt posibil ceva conflicte în familie, cu persoane ma în vârstă de acelaşi sex.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii vor fi ceva mai grele pentru că la serviciu se adună o mulţime de sarcini no8i şi durează un pic până te obişnuieşti cu ele. De aceea, nu mai ai prea mult timp pentru relaţia de cuplu săptămâna aceasta, dar nu se anunţă decât mici conflicte, banale pentru un cuplu bine sudat. Weekendul va fi mult mai liber şi mai frumos.

Rac

Pentru tine este o săptămână plină de noutăţi. Oameni noi, probleme cu care nu te-ai mai confruntat, poate un mediu nou de lucru... vei vedea că trebuie să faci faţă multor astfel de lucruri, ceea ce nu e tocmai pe placul tău. De aceea, ai nevoie de multă linişte acasă - aceasta trebuie să fie oaza ta de relaxare şi familiaritate. Nu-ţi face griji, vei trece cu bine peste toate.

Leu

Leul are o săptămână mai proastă de data aceasta. Nu est evorba că ţi se întâmplă lucruri rele, ci că nu ai chef să te bucuri de lucrurile bune. Eşti lipsită de energie, fără poftă de viaţă şi nu ai vrea decât să dormi. Din fericire, nu este vorba de vreo depresie sau altă boală, ci de o stare trecătoare. Dar ca să nu stârneşti conflicte ar fi bine să-i anunţi pe cei din jur că nu ai nimic cu ei.

Fecioară

Pentru Fecioare este o săptămână nu bună, ci foarte bună. Este vorba mai ales de planul profesional, unde ai o reuşită majoră, poate chiar un loc de muncă nou dacă ţi-l doreşti. Zilele trec repede pentru că ai multe de făcut, dar reuşeşti să le rezolvi pe toate şi îţi mai rămâne timp şi ca să te bucuri de reuşitele tale împreună cu cei dragi.

Balanţă

Pentru tine e o săptămâna scurtă. Mult mai scurtă decât ai vrea tu să fie. Probabil că în ultimul timp ai cam amânat nişte sarcini sau ai făcut nişte greşeli care acum încep să te „bântuie". Cert este că se adună multe pe capul tău şi totul e din vina ta, aşa că nu te aştepta să-ţi preia cineva treburile. Pe la sfârşitul săptămânii reuşeşti să te mai eliberezi, dar nu te aştepta la relaxare în weekend.

Scorpion

Chiar dacă nici tu nu ştii de ce, săptămâna aceasta ai o stare cam proastă. Eşti nervoasă, nu suporţi pe nimeni, ai dormi tot timpul şi nu ai pic de energie. Să fie astenia de primăvară? Cert este că nu ai de ce să-ţi faci griji în privinţa sănătăţii. Însă ar trebui să-ţi faci griji pe plan profesional, unde nici nu faci faţă cerinţelor şi nici nu te înţelegi cu nimeni.

Săgetător

În ultima vreme ai tot mai puţin timp pentru tine, iar săptămâna aceasta nu face excepţie. Eşti foarte ocupată şi simţi nevoia câtorva ore în care să faci numai ce vrei tu. Din păcate, nu poţi spune NU nimănui şi iar te trezeşti că-ţi iroseşti timpul liber ajutând oameni care nici măcar nu merită. Tocmai de aceea, e posibil să apară şi nişte discuţii cu prtenerul de cuplu sau familia.

Capricorn

Ai parte d eo zi mai grea, în care te aşteaptă nişte emoţii, dar până la urmă vei vedea că totul se termină exact aşa cum îţi doreşti. În rest, ai o săptămână destul de liniştită, în care te concentrezi ai mult pe tine şi pe sănătatea ta, pe casa ta, familia ta şi pe toate lucrurile care contează cu adevărat. Păcat că banii nu sunt atât de mulţi pe cât ai vrea, dar nu ai motive reale de îngrijorare.

Vărsător

Ai o stare atât de bună, încât nici tu nu înţelegi ce e cu tine. Chiar dacă faci o greşeală la muncă, chiar dacă te cerţi cu cineva drag, chiar dacă ai un mic accident, nimic nu îţi poate şterge zâmbetul de pe buze. Ar fi bine să rămâi aşa tot timpul. Din păcate, veu reveni curând la starea ta normală, la grijile pe care ţi le faci inutil şi la anxietatea caracteristică.

Peşti

Chiar dacă ai mai revenit cu picioarele pe pământ, tot nu poţi să te concentrezi pe ceea ce faci, să fii atentă la cei care vorbesc cu tine. Eşti încă destul de „aeriană" şi cei din jur, mai ales cei care se bazează pe tine, nu prea te ma pot suporta. Din fericire, ai un noroc de invidiat şi deşi nu eşti foarte atentă, nu vei face greşeli prea mari care să aibă repercursiuni grave.

sursa: Unica

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou