Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie

Ziarul Atac, 25 februarie 2013, Ora 12:42

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-25-februarie-3-martie-29582-1.jpg

Primăvara începe cu agitaţie şi conflicte pentru majoritatea zodiilor şi puţini dintre noi vor avea o săptămână liniştită. Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie!

Berbec

Săptămâna ta începe bine şi se termină prost, din păcate. Totul merge perfect în primele zile, dar de joi încolo aşteaptă-te la o mulţime de intrigi şi bârfe care te vor afecta mai mult decât ai fi crezut. Totul va culmina cu o ceartă monstru. Orice s-ar întâmpla, caută să rămâi cât se poate de calmă, ca să nu regreţi apoi cuvinte sau gesturi făcute la mânie.

Taur

Tu eşti printre zodiile norocoase, care au o săptămână cât de cât liniştită. Totuşi, nu uita că există oricând riscul să apară mici certuri, atât în familie, cuplu, cât şi la muncă. Toată lumea este agitată, nervoasă şi trebuie să fii diplomată ca să eviţi problemele. În rest, ai o săptămână bună, productivă şi care îţi va aduce satisfacţii profesionale.

Gemeni

Chiar dacă tu eşti destul de calmă, cel puţin în primele zile ale săptămânii, cei din jur sunt destul agitaţi, iar această stare ţi se transmite şi ţie, treptat, treptat. Până vineri eşti deja un car de nervi şi nu reuşeşti să te calmezi nici măcar în weekend. Oricum, sâmbătă şi duminică vor fi zile mai bune, cu condiţia să-ţi păstrezi calmul în discuţiile cu cei din familie.

Rac

Orice planuri ai avea pentru săptămâna asta, ai face mai bine să le amâni. O să ai câteva zile foarte stresante şi pline de agitaţie. Te cerţi cu toată lumea, după care trebuie să depui un efort mare ca să fii iertată. Fii foarte atentă la cuvintele pe care le spui la mânie pentru că s-ar putea să le regreţi amarnic şi să nu mai poţi remedia situaţia nicicum.

Leu

Ai parte şi de zile bune, şi de zile rele, mai ales că şi dispoziţia ta este destul de schimbătoare. Când eşti calmă şi veselă, când te enervezi brusc şi scoţi fum pe nări. Evident că nu va sta nimeni să-ţi ghicească starea şi să-ţi fcă mofturile, nici acasă şi cu atât mai puţin la serviciu. Aşadar conflictele sunt inevitabile. Toată săptămâna ai parte de una rece şi una caldă, ca să nu te plictiseşti.

Fecioară

Fecioarele nu au nici ele o săptămână prea bună. Fără să vrei vei reuşi să te pui cu cineva care nu ţi-a făcut nimic şi care nu merită nici măcar o vorbă urâtă din partea ta. Va fi greu să rezolvi situaţia şi acest gând te va măcina toată săptămâna. Zilele de la sfârşitul săptămânii sunt ceva mai bune pentru tine şi ai parte în sfârşit şi de odihna la care visezi încă de luni.

Balanţă

Pentru tine, săptămâna aceasta este plină de conflicte interioare mai degrabă. Te „cerţi" mai mult cu propria constiinţă şi mai puţin cu cei din jur. Probabilc ă trebuie să faci un compromis pe care îl eviţi de ceva timp şi acum te apropii de momentul când trebuie să iei o decizie. Nu ezita să ceri un sfat, dar caută să nu te laşi prea mult influenţată de părerile altora.

Scorpion

Scorpionii au şi ei o săptămână care stă sub semnul războiului. Însă în acest caz lupta se duce pe plan proseional unde există multe nemulţumiri şi din partea ta, şi din partea altora. Pentru ca lucrurile să nu se agraveze foarte tare, este nevoie de un dialog calm şi civilizat, numai că nimeni nu prea e calm săptămâna aceasta. Din fericire, acasă eşti răsfăţată şi iubită, ceea ce îţi încarcă bateriile în fiecare seară.

Săgetător

Săptămâna va începe destul de prost pentru tine, dar se va termina mai bine. Ziua de luni va fi cea mai grea. De parcă nu ar fi de ajuns faptul că e luni, vei mai avea şi tot felul de obstacole care ţi se pun mai mult din răutate, pentru că alt motiv nu vei putea găsi. Însă pe zi ce trece lucrurile vor merge mai bine şi cei care îţi stau în cale vor obosi probabil... Weekendul este chiar bun, relaxant şi fericit, aşa cum ţi l-ai dorit.

Capricorn

Eşti una din zodiile norocoase, care nu au o săptămână chiar aşa de rea. Eşti liniştită, calmă, chiar optimistă, ceea ce e o noutate pentru tine. Din fericire, nimeni şi nimic nu reuşeşte să-ţi strice buna dispoziţie, iar energia debordantă te ajută să îţi îndeplineşti cu succes sarcinile la serviciu şi acasă, ba chiar să faci şi lucruri în plus.

Vărsător

Ca majoritatea zodiilor, Vărsătorul are parte de unele conflicte săptămâna asta. Ai câteva zile foarte agitate, când nimic nu reuşeşte să te calmeze şi ţi se pare că toată lumea e împotriva ta. De fapt, nici vorbă de aşa ceva. Cei din jur, au propriile lor probleme şi propriile griji, asta e tot. Nu te aştepta să ţi se cânte în strune sau să facă altcineva treaba ta pentru că nu se va întâmpl şi nu vei reuşi decât să te enervezi.

Peşti

Pentru tine, săptămâna decurge destul de lin, cu unele mici excepţii. Miercuri şi în weekend sunt posibile mici nemulţumiri în cuplu şi dacă te laşi pradă impulsurilor de moment este posibil să se ajungă la o ceartă urâtă. Oricum, nu va fi nimic de nerezolvat. Mici probleme pot să mai apară la locul de muncă, unde trebuie să fii mai atentă ce vorbeşti şi cu cine. Ceea ce vorbeşti s-ar putea să se întoarcă imediat împotriva ta.

sursa: Unica

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou