Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 27 mai-2 iunie

Mirela Ene, 27 mai 2013, Ora 15:08

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-27-mai-2-iunie-31029-1.jpg

Pentru cei mai mulţi dintre noi, săptămâna aceasta este dedicată introspecţiei. Trebuie să ne gândim ce ne dorim cu adevărat de la viaţă şi cum ne putem îndeplini scopurile. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine săptămâna aceasta!

Berbec

Te ocupi de mai multe lucruri în acelaşi timp şi nu reuşeşti să-l faci cum trebuie pe niciunul din ele. Trebuie să faci un pas în spate, să priveşti lucrurile în perspectivă şi să te gândeşti bine cine şi ce nu mai are loc în viaţa ta. Acasă, discuţiile evoluează în favoarea ta, dar trebuie să fii realistă cu planurile pe care le faci, mai ales în ce prieşte deadline-urile.

Taur

Mai întâi trebuie să ai tu însăţi încredere în tine dacă aştepţi încredere din partea celor din jur. Este o perioadă foarte plină, în care viaţa ta poate lua o turnură neaşteptată către bine. Nu uita că tu eşti „la volan" şi tu decizi încotro te îndrepţi. În dragoste trebuie să ţii minte că nimeni nu este perfect şi că ai greşit şi tu la un moment dat.

Gemeni

Este o perioadă împortantă în viaţa ta şi va fi presărată cu schimbări pentru care trebuie să te pregăteşti din timp. În viaţa personală te aşteaptă un sfârşit, urmat de un nou început. Ceea ce se întâmplă îţi poate schimba planurile, dar trebuie să ţii minte că alegerea îţi aparţine. Mai multă încredere în tine nu ţi-ar strica. De asemenea, este bine să fii răbdătoare şi să-ţi pui la punct o strategie.

Rac

Săptămâna aceasta te gândeşti tot mai mult la viaţa ta sentimentală şi la felul cum ai vrea să fie ea. În scurt timp va veni momentul să faci schimbările care îţi sunt necesare ca să fii fericită. La serviciu trebuie să fii foarte atentă pentru că ceea ce faci acum reprezintă baza a ceea ce va veni peste câteva luni. Pot să apară schimbări neaşteptate pe toate planurile.

Leu

Te îndrepţi cu toată viteza către o perioadă îndestulată din toate punctele de vedete. Fiecare zi este o nouă ocazie de a câştiga prieteni, bani, respect, etc. Deocamdată, este o săptămână în care nu trebuie să iei decizii importante pentru că nu gândeşti suficient de obiectiv şi poţi să greşeşti grav. Pe primul plan este munca, dar nu trebuie să-i neglijezi pe cei dragi.

Fecioară

În viaţa ta există o persoană care te dezamăgeşte în mod constant. E timpul să ai o discuţie serioasă cu acea persoană şi să decizi dacă renunţi la ea sau speri să-şi schimbe comportamentul. Un coleg de serviciu te poate ajuta în viaţa profesioanlă prin intermediul cunoştinţelor sale. Tu trebuie să fii deschisă şi să nu spui nu înainte de a şti despre ce e vorba concret.

Balanţă

Este o perioadă în care trebuie să te gândeşti puţin la viaţa ta şi la visele tale. Însă ai nevoie de realism pentru că tinzi să-ţi faci planuri prea mari pentru posibilităţile tale şi rişti să fii dezamăgită grav. Dacă ai câteva zile libere este o perioadă bună pentru o scurtă vacanţă. O schimbare de peisaj te-ar ajuta să gândeşti mai obiectiv.

Scorpion

Dacă vrei să te faci remarcată, să fii în lumina reflectoarelor, să ştii că acum e momentul tău. Este o perioadă bună pentru cei care vor să-şi facă mai multe cunoştinţe utile în viaţa profesională. Este o perioadă plină şi acasă, unde ai de făcut multe lucruri importante ce necesită organizare şi planificare. Nu sunt punctele tale forte în acestă perioadă, dar cu puţin ajutor vei reuşi să te descurci.

Săgetător

Nişte veşti noi te ajută să vezi altfel lucrurile la serviciu. Când înţelegi motivaţia unei persoane, atunci vei vedea că începi să înţelegi şi comportamentul sau vorbele ei. Deci nu te grăbi să judeci! În dragoste eşti tot mai intuitivă şi iubitul tău va avea impresia că îi citeşti gândurile, ceea ce nu e neapărat bine. Puţină spontaneitate nu ţi-ar strica.

Capricorn

Planurile tale şi rutina ta confortabilă se pot transforma într-un haos complet. Nu mai poţi fugi de schimbare. La serviciu, trebuie să le arăţi superiorilor ca ştii să lucrezi în echipă, dar te vor aprecia şi mai mult dacă dai dovadă de iniţiativă. Nu ezita să-i ajuţi pe cei din jur pentru că la un moment dar favoarea ţi se va întoarce. Dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă, el trebuie să aibă aceleaşi interese şi pasiuni ca şi tine.

Vărsător

E posibil ca dragostea să te ia prin surprindere, dar trebuie să rămâi precaută şi să nu-i dăruieşti inima ta fără a avea toate detaliile. Păstrează un aer de mister şi admiratorul tău va fi şi mai atras de tine. La serviciu nu trebuie să dai cu presupusul, mai ales când vine vorba de bani. Pe acest plan, viaţa ta se poate schimba într-o clipă şi nu neapărat în bine. Trebuie să fii atentă.

Peşti

Este important să te concentrezi şi pe muncă, şi pe viaţa ta privată. Săptămâna aceasta, atenţia ta este solicitată pe toate planurile şi trebuie să fii în formă maximă ca să nu îţi scadă productivitatea. La muncă, o situaţie care părea complicată dă semne că s-ar putea rezolva în curând, dar nu trebuie să te culci pe o ureche. În familie trebuie să fii gata să dai nişte sfaturi preţioase.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou