Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie

Ziarul Atac, 28 octombrie 2013, Ora 10:50

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-28-octombrie-3-noiembrie-35295-1.jpg

Săptămâna aceasta nu este una proastă, dar e destul de dificilă pentru multe dintre zodii. Astrele ne încetinesc şi ne fac să depunem un efort mai mare pentru lucruri care de obicei ni se par uşoare. Vezi ce te aşteaptă şi pe tine în săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie.

Berbec

Te numeri printre norocoşii care nu simt prea tare influenţa neplăcută a astrelor. Pentru tine, lucrurile merg bine şi uşor, multe din ele vin de la sine şi nu trebuie să lupţi prea mult ca să-ţi împlineşti scopurile. Dacă vei avea un pic de discutat şi dus muncă de convingere, asta se va întâmpla în familie, unde cineva mai în vârstă nu vrea să renunţe la orgoiu, chiar dacă nu are dreptate.

Taur

Astrele îţi pun beţe în roate, mai ales la serviciu, prin intermediul unor persoane care ţi se opun doar din obişnuinţă, fără a avea vreun motiv real să o facă. Tu nu trebuie să-ţi pierzi diplomaţia şi respectul faţă de acele persoane pentru că situaţia s-ar înrăutăţi. Nu greşeşti cu nimic, şi totuşi simţi mereu că trebuie să-ţi dovedeşti nevinovăţia.

Gemeni

Unii oameni sunt împotriva ta, dar e foarte probabil să aibă dreptate. Nu sta să te cerţi, mai ales dacă ştii să greşeşti. E un moment în care trebuie să laşi orgoliul la o parte şi să te recunoşti învinsă pentru a putea să o iei de la capăt cu forţe proaspete. Sfârşitul săptămânii aduce pentru tine un nou început cu mari şanse de reuşită.

Rac

Pentru tine e greu mai ales din punct de vedere fizic. Ţi se pare că te mişti mai greu, oboseşti repede şi nu dai randament la nimic. Poate că te-a ajuns din urmă oboseala, mai ales dacă nu ai apucat să te odihneşti cum trebuie peste vară. Lucrurile pot să o ia razna dacă nu faci efortul de a ţine pasul cu cei din jur - e valabil mai ales la serviciu.

Leu

Leul începe săptămâna la fel de prost ca celelalte zodii dar o termină mult mai bine. Dacă în primele zile eşti şi tu mai înceată şi mai lipsită de energie, pe măsură ce trece săptămâna îţi recapeţi puterile şi ajungi să ai rezultate foarte bune şi acasă, şi la serviciu. Cel mai mult te mulţumesc reuşitele ce ţin de casă, familie, locuinţă.

Fecioară

Este o săptămână proastă pentru tine. Nu te aşteaptă nimic rău, nu pierzi nimic, însă simţi că te mişti greu şi lucrurile nu ies atât de repede şi atât de bine pe cât ai vrea. În plus, te cam cerţi cu partenerul de cuplu, cu cei de la serviciu şi chiar cu membri mai în vârstă ai familiei. Trebuie să fii un pic mai diplomată. După ce că lucrurile merg greu, nu mai ai nevoie şi de oameni care să-ţi pună beţe în roate.

Balanţă

Nu îţi ies toate lucrurile aşa cum ai vrea, dar nici nu ai de ce te plânge. În mare, ceea ce ai plănuit se va întâmpla întocmai, numai că va trebuie să depui un efort mai mare pentru a obţine lucruri care altădată parcă veneau de la sine. Dar tu eşti determinată şi inteligentă şi te adaptezi din mers, aşa că nu ar trebui să ai probleme prea mari.

Scorpion

Cei din jur vor observa că ţi s-a stins sclipirea din pirivi şi că pari foarte posomorâtă. Dar dacă ar fi să te întrebe cineva, ai zice că nu ai nimic. Probabil că te-a ajuns şi pe tine oboseala, lucru care se întâmplă multor zodii săptămâna asta. Ne apar evenimente neplăcute sau ghinioane mari, dar eşti lipsită de vlagă şi nu mai poţi să te bucuri de viaţă ca altădată.

Săgetător

Faţă de alte zodii, ai parte de ceva ajutor de la astre, care îţi oferă pe tavă multe din lucrurile pe care ţi le doreşti pentru această săptămână. Din păcate, nu reuşeşti să profiţi de multe din aceste ocazii şi va mai trebuie să aştepţi un pic până vor apărea altele la fel de bune. Zilele ţi se par lungi şi plictisitoare, dar ai parte de puţină acţiune în weekend, când întâlneşti prieteni vechi.

Capricorn

Este o săptămână de care îţi e cam teamă, dar vei vedea că trece uşor şi fără evenimente nefericite. Şi tu eşti mai înceată în perioada asta, la fel ca multe alte zodii, dar eşti hotărâtă şi puternică, aşa că nimic nu te va doborî. În schimb, trebuie să ai mai multă răbdare cu cei din jur pentru că nu toţi reuşesc să ţină pasul cu tine.

Vărsător

Pentru tine, săptămâna decurge lin, lipsită de probleme, dar lipsită şi de reuşite. Este o perioadă plictisitoare, dar poate că ar trebui să profiţi de ea ca să te odihneşti pentru că nu se ştie când mai ai ocazia. Cel mai probabil, de săptămâna viitoare începe iar agitaţia şi vei avea nevoie de baterii încărcate la maxim.

Peşti

Ai şi zile bune, şi zile mai puţin bune. Momentele frumoase vor fi însă mai multe şi mai încărcate de emoţii decât cele urâte şi ele se vor datora partenerului de cuplu care este gata să facă orice îi ceri. Nu trebuie să profiţi totuşi de intenţiile lui bune, chiar dacă ai vrea să scapi de multe din sarcinile pe care ţi le-ai stabilit singură.

sursa: Unica.ro

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou