Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 29 iulie - 4 august

Ziarul Atac, 29 iulie 2013, Ora 16:51

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-29-iulie-4-august-32862-1.jpg

Vara continuă cu o săptămână care va fi destul de plină pentru toată lumea. În timp ce unii au parte de multe evenimente plăcute, alţii au doar foarte mult de muncă. Vezi ce te aşteaptă pe tine în săptămâna 29 iulie - 4 august

Berbec

Luna august începe frumos pentru tine, cu câteva zile pline, dar frumoase şi relaxante. Ai parte de ceva emoţii din cauza unor probleme birocratice care se tărăgănează mai mult decât te aşteptai - probabil sunt legate de vacanţă. Oricum, ţie îţi place să trăieşti palpitant şi să vezi cum lucrurile se întâmplă pe ultima sută de metri.

Taur

Pentru tine săptămâna aceasta e destul de liniştită, dar asta nu înseamnă că va fi pe placul tău. Dacă în general îţi plac zilele libere în care poţi să leneveşti în voie, acum ai o perioadă mai energică şi ai vrea să faci de toate într-un timp cât mai scurt. Din păcate, nu vei avea ocazia să vezi cum e să ai o viaţă palpitantă.

Gemeni

Ai o săptămână destul de ciudată şi confuză. Probabil te străduieşti să faci mai multe lucruri deodată şi nu îţi iese nimic aşa cum ai vrea, ceea ce te descumpăneşte şi mai tare. Te aşteaptă o decizie destul de dificilă pe plan personal şi se pare că nu vei reuşi să hotărăşti decât cu ajutor. Mai exact, va decide altcineva în locul tău.

Rac

În perioada aceasta devii mai tăcută şi mai introvertită ca de obicei, iar cei din jur sunt confuzi cu privire la starea ta, mai ales că pur şi simplu nu ai chef să explici tuturor ce ai sau ce nu ai. Cert este că nimeni nu reuşeşte să-ţi intre în graţii şi ai tendinţa să devii gânditoare şi visătoare fix în mijlocul unor discuţii serioase.

Leu

Ecaxt când plănuiai să te bucuri de viaţă şi să te relaxezi pe malul mării, apar nişte probleme profesionale care nu te lasă să pleci de acasă. Pentru tine nu este o problemă pentru că îţi iubeşti meseria, dar cei dragi ar putea să aibă câte ceva de comentat şi pe bună dreptate. În rest, săptămâna este una bună şi productivă.

Fecioară

Nici măcar în vacanţă nu te poţi rupe de munca ta şi de obiceiurile proaste. În continuare eşti atentă la detalii şi dornică de perfecţiune, ceea ce îi stresează şi pe cei din jur, dar nu te lasă nici pe tine să te bucuri de viaţă. Unde nu sunt probleme, ai tu grijă să le inventezi, asfel că nu te poţi relaxa deloc. Este posibil să apară unele probleme în cuplu.

Balanţă

Apare o situaţie care ţi se pare greu de rezolvat. De fapt, tu eşti cea care complică lucrurile inutil şi face din ţânţar armăsar. Poate că ar fi bine să iei o pauză, să te distanţezi puţin şi aşa probabil că vei reuşi să vezi lucrurile în perspectivă. Să ştii că a cere un sfat nu este o dovadă de slăbiciune, însă până la urmă, decizia finală este numai a ta.

Scorpion

La sfârşitul săptămânii vei considera că a fost mai degrabă plictisitoare. Cum tu eşti o persoană activă şi pusă mereu pe fapte mori, timpii morţi te obosesc. Tu te relaxezi atunci când eşti în mişcare şi când gândeşti, nu atunci când stai degeaba. Totuşi, poate ar fi bine să profiţi de perioada mai liberă şi să te odihneşti.

Săgetător

Pentru tine, săptămâna începe cu nişte zile destul de interesante în care descoperi lucruri plăcute despre cei din jur. Astfel reuşeşti să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile, inclusiv pe cea de cuplu. Săptămâna este plăcută, dar plină şi destul de obositoare, aşa că trebuie să-ţi conservi energia dacă vrei să rezişti până la sfârşit.

Capricorn

Ai parte de evenimente plăcute, pe care le aşteptai de mult timp şi care te entuziasmează peste măsură. Totul culminează cu weekendul, când este posibil să-ţi iei o mică vacanţă foarte necesară pentru corpul şi mintea ta. Perioada este frumoasă şi din punct de vedere sentimental. Dacă au fost probleme în cuplu, acum totul va reveni la normal.

Vărsător

Ai mult de umblat săptămâna aceasta şi drumurile nu vor putea fi evitate, indiferent că e caniculă sau plouă, că te simţi rău sau eşti obosită. Pregăteşte-te pentru o mulţime de nervi şi stres, mai ales dacă e vorba de nişte probleme birocratice. Dacă reuşeşti să rezişti până în weekend, sfârşitul săptămânii se va dovedi foarte plăcut şi relaxant.

Peşti

Mai ai un pic de aşteptat până la vacanţa pe care o visezi de mult timp şi trebuie să treci mai întâi peste o perioadă foarte aglomerată, mai ales la serviciu. Probabil că sunt mulţi colegi în concediu şi trebuie să preiei din atribuţiile lor pentru că zilele următoare nu vei avea timp nici măcar să respiri. Din păcate, nu ai parte de niciun ajutor, ba mai mult ţi se pare că ceilalţi îţi pun beţe în roate.

sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou