Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 3 - 9 iunie

Ziarul Atac, 3 iunie 2013, Ora 11:29

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-3-9-iunie-31233-1.jpg

Berbec

Săptămâna asta lucrurile se precipită, dar pentru tine nu-i nicio problemă fiindcă îţi place să-ţi trăieşti viaţa în viteză. Trebuie să gândeşti rapid, să iei decizii rapid, şi totuşi să ai grijă mare ca să nu se întoarcă împotriva ta mai târziu. Stabilieşte-ţi priorităţile şi amână tot ce nu e urgent, altfel nu se ştie dacă ieşi cu bine din această săptămână grea.

Taur

Visezi la câteva zile liniştite, în care să faci ce-ţi place ţie mai mult. Adică... să leneveşti. Din păcate, săptămâna asta nu e cazul fiindcă lucrurile se precipită la muncă, unde problemele devin tot mai urgente şi găsirea unor soluţii cade în sarcina. Trebuie să fii realistă şi să nu te aştepţi să rezolvi peste noapte probleme vechi de luni de zile. Din punct de vedere financiar eşti destul de norocoasă.

Gemeni

Pentru Gemeni este o săptămână destul de plină, ca şi pentru alte zodii. Ai de rezolvat probleme minore, dar sunt destul de multe şi majoritatea necesită tot felul de drumuri. Pregăteşte-te să stai la câteva cozi lungi! Din fericire, acasă ai o oază de relaxare ce te ajută să-ţi revii în fiecare seară şi să-ţi încarci bateriile. Cei mai mici membri ai familiei au nevoie de mai multă atenţie.

Rac

Dacă îţi doreşti ceva suficient de tare, să fii sigură că îl vei obţine. Nu eşti tu cea mai ambiţioasă dintre zodii, dar săptămâna asta vei avea pentru ce munci. Cel mai probabil cariera îţi va acapara toată atenţia şi nevoia unui pas înainte te va face să cauţi soluţii. Pe plan financiar nu sunt probleme, dar în dragoste e posibil să apară unele nemulţumiri şi întrebări.

Leu

Săptămâna asta trebuie să-ţi ţii emoţiile în frâu. Nu eşti tu cea mai emotivă dintre zodii, dar dintr-un motiv sau altul, săptămâna aceasta ai parte de întâmplări care îţi umezesc ochii. Şi culmea e că se întâmplă la serviciu şi trebuie să-ţi pstrezi sângele rece şi profesionalismul. Evenimentele acestea te vor face să apreciezi mai mult ceea ce ai.

Fecioară

Nu este cea mai bună săptămâna a ta pentru că, fără să ştii nici tu de ce, eşti cam tensionată şi nervoasă. Cel mai probabil e vorba doar de stress şi trebuie să găseşti o modalitate de a te relaxa. Doar că pentru tine nu e aşa uşor, fiind obişnuită să controlezi totul, să fii perfectă, să ai cele mai bune rezultate. Poate nişte plimbări sau puţin sport ţi-ar fi de ajutor.

Balanţă

E posibil să te alegi cu un nou prieten pe viaţă prin intermediul muncii tale. Dacă nu, oricum vei face nişte cunoştinţe care te ajută să rezolvi câteva probleme profesionale pe care le-ai rezolva oricum, dar mai greu. În schimb, nu te poate ajuta nimeni cu problemele din dragoste, dar ele nu ar mai apărea dacă ai fi mai puţin orgolioasă.

Scorpion

Pentru tine săptămâna nu e la fel de grea ca pentru alte zodii. În timp ce toţi din jur sunt mereu în mişcare şi compleşiţi de probleme, zilele tale sunt destul de relaxante şi liniştite. Chiar şi aşa, parcă ţi-ai dori şi mai mult timp pentru tine. Ai putea să-l ai dacă te-ai organiza mai bine şi nu ai mai pierde atâta timp cu lucruri inutile. În dragoste totul merge ca pe roate, dar cu banii nu stai prea bine.

Săgetător

Dragostea pluteşte în aer, dar trebuie să fii cât mai raţională pentru că există posibilitatea să-ţi pierzi capul şi să iei decizii pripite. De asemenea, vei fi mai puţin atentă la lucruri importante, cum ar fi... munca. Încearcă să te aduni şi să recţionezi mai repede când e cazul. Dacă ai nevoie de uns fat, apelează mai întâi la propria ta înţelepciune, şi apoi la alţii.

Capricorn

Odată cu venirea verii, e timpul să te schimbi şi tu, să devii mai optimistă, mai pozitivă şi mai energică. Sportul, plimbările în natură, prietenii e vor ajuta să scapi de gândurile negative. Însă nu reuşeşti să fii mai puţin critică cu propria persoană şi de aceea munceşti din greu şi fără spor sperând să faci totul perfect la serviciu şi acasă. Banii sunt de ajuns, orice ar spune anxietatea ta.

Vărsător

E o săptămână plină şi grea, dar e bine să iei zilele pe rând şi să faci tot ce poţi, cum poţi mai bine, fără să-ţi faci griji pentru mâine. Dacă ai parte şi de puţin ajutor, vei vedea că zilele trec rapid şi vine weekendul care e mult mai lejer. Din păcate, nu te poţi relaxa aşa cum ai vrea pentru că banii sunt cam puţini. Dar această situaţie nu durează mult.

Peşti

Când îţi doreşti ceva cu adevărat, nimic nu îţi stă în cale! De-ai fi aşa de motivată tot timpul! Din fericire, săptămâna asta ai destulă ambiţie ca să rezolvi nişte probleme pe care le-ai tot amânat. La serviciu ai nevoie de mai mult ajutor. Îţi asumi prea multe responsabilităţi şi nu ai timp să faci totul ca la carte, iar dacă greşeşti nu va răspunde nimeni în locul tău.

sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou