Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 5-11 august

Ziarul Atac, 5 august 2013, Ora 11:01

  • print
  • |
ce-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-5-11-august-33041-1.jpg

Este o săptămână grea pentru cei care în ultimul timp şi-au neglijat sarcinile. Anumite lucruri nu mai pot fi amânate şi acum trebuie să recuperăm, fie că ne face plăcere, fie că nu. Iată ce te aşteaptă pe tine în săptămna 5-11 august 2013.

Berbec

Berbecul nu are o săptămână uşoară tocmai pentru că se numără printre cei care s-au lăsat predii varii în ultimul timp. Preocupată cu ieşirile, distracţia, planurile de vacanţă, ai neglijat anumite activităţi, iar acum nu le mai poţi amâna şi trebuie să faci în câteva zile ce ai neglijat în câteva săptămâni. Succes!

Taur

Nici tu nu ai fost prea harnică în zilele caniculare din ultimul timp, iar ce ai neglijat atunci trebuie să se rezolve acum, altfel o să ai probleme. Deşi nu-l meriţi, ai parte de un ajutor nesperat datorită căruia vei reuşi să pui totul la punct în timp record. E posibil să apară mici probleme de sănătate.

Gemeni

Pentru tine e o săptămână liniştită, poate chiar mai liniştită decât ai spera. Deşi ai chef de "acţiune", nu prea ai ocazia să-ţi foloseşti energia şi să-ţi pui în practică ideile. Te enervează faptul că ceilalţi par să fie luat pauză de la orice activitate şi fără ei nu poţi să-ţi pui în aplicare planurile. Nu toată lumea are energia ta...

Rac

Racul a fost cam leneş în ultimul timp şi acum a avenit vremea să dea socoteală. Faţă de alţii, tu nu ai ocazia să-ţi repari greşelile din ultimul timp şi vei avea de suferit. Probabil că pedeapsa astrelor se va face simţită în plan financiar şi vei observa că nu îţi permiţi lucrurile care altora nu le lipsesc vara.

Leu

Leii au fost destul de harnici în ultima perioadă, iar acum e timpul să culeagă roadele muncii lor. Ai timp şi de distracţie, şi de relaxare, şi de dragoste. Pentru că a venit timpul să acrozi mai multă atenţie relaţiei tale, dacă ai una, şi să faci un gest frumos pentru persoana iubită sau, de ce nu, pentru familia ta.

Fecioară

Nu crezi că ar fi cazul să te ocupi mai mult de tine? Fecioarele prefecţioniste şi muncitoare au petrecut mai mult timp la serviciu decât acasă în această vară şi acum e cazul să se ocupe şi de sufletul lor, dar şi de familie. O vacanţă, chiar şi una de câteva zile la sfârşit de săptămână, ar fi binevenită.

Balanţă

Nu va fi o săptămână plină pentru Balanţe, dar nici uşor nu-ţi va fi. Chiar dacă nu ai multe de făcut, săptămâna este plină pe plan psihic pentru că ai de luat nişte decizii, de făcut nişte planuri... Cert este că ai o viaţă interioară foarte plină şi o să te muncească nişte gânduri pe care nu le poţi alunga.

Scorpion

Să nu aştepţi la vreo secundă de relaxare săptămâna aceasta. Ai multe de făcut şi, de parcă nu era de ajuns munca ta, trebuie să o faci şi pe a celor plecaţi în concediu sau pur şi simplu leneşi. Trebuie să-ţi păstrezi cumpătul şi să eviţi certurile, chiar dacă simţi că explodezi de nervi.

Săgetător

Săgetătorii nu au o săptămână grea, dar nici nu vor putea să facă tot ce vor. Orice planuri ai avea, datoriile de serviciu şi familiale vor avea prioritate. Ba chiar trebuie să ştii că cineva se bazează pe tine pentru rezolvarea unei probleme personale şi ar fi bine să nu dezamăgeşti persoana respectivă.

Capricorn

Ai de făcut nişte drumuri care nu îţi fac deloc plăcere, dar nu ai încotro. Până la urmă se va dovedi că nu e nimic foarte greu sau solicitant. Grijile tale şi teama ta fac ca orice sarcină să pară mai dificilă, dar în momentul când te ocupi de ea, îţi dai seama că e nimica toată pentru u Capricorn hotărât şi puternic.

Vărsător

Vărsătorii au de furcă cu o persoană apropiată care pare să o ia razna şi are tot felul de mofturi şi pretenţii. Te vei descurca mai mult ca sigur, dar nu-ţi va face plăcere să pui la punct pe cineva drag. Conflictul se va remedia de la sine, doar că ia nevoie de răbdare şi calm.

Peşti

Dacă nu mai ştii cum să faci faţă activităţilor de săptămâna aceasta, ce ai zice să ceri ajutorul cuiva? Sigur se va găsi cineva care să te ajute măcar cu o vorbă bună sau un sfat, dacă nu chiar cu fapta. În rest, trebuie să fii atentă la ce spui, pentru că eşti mai "sinceră" ca de obicei şi delco diplomată. Nu se ştie pe cine răneşti cu cuvintele tale!

sursa: Unica.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou