Ce îţi rezervă astrele pentru săptămâna 8-14 iulie

Ziarul Atac, 8 iulie 2013, Ora 14:33

  • print
  • |
ce-iti-rezerva-astrele-pentru-saptamana-8-14-iulie-32316-1.jpg

Săptămâna 8-14 iulie este una plină pentru toată lumea, deşi pe toţi ne învăluie un aer de vacanţă. Sunt multe de făcut şi nimeni nu va avea timp să stea locului nici măcar o clipă. Vezi ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Berbec

Orice altă persoană nu ar putea supravieţui unei săptămâni atât de pline. Dar pentru un Berbec veritabil, nimic nu e prea mult. Cumva reuşeşti să le faci pe toate. Însă ţine cont că la sfârşitul săptămânii ai nevoie de odihnă. Până şi tu poţi avea probleme de sănătate dacă nu te odihneşti suficient. Ai grijă mai ales la problemele digestive.

Taur

Astrele sunt blânde cu tine, leneşul Taur. Ai o săptămână mai uşoară decât alte zodii, cu seri liniştite alături de cineva drag, seri care îţi dau energie şi te fac fericită. Ţine cont că ar fi bine să economiseşti această energie pentru că te aşteapăt şi pe tine o perioadă mai plină. Dar deocamdată e mai bine sp trăieşti clipa şi să te bucuri de ce ai.

Gemeni

Şi pentru tine e o săptămână plină, dar mai mult din punct de vedere psihic. Totul se întâmplă la nivel mental. Analizezi nişte lucruri întâmplate, le întorci pe toate părţile, faic planrui, apoi le schimbi... E adevărat că ai multe lucruri la care să te gândeşti, dar ar trebui să o iei mai uşor şi să vorbeşti cu cineva despre ce te frământă, aşa cum ar face un Geamăn veritabil.

Rac

Nu ai săptămâna liniştită la care visai, dar nici nu ai de ce să te plângi. Faţă de alţii, ai chiar mult timp liber. Iar când eşti ocupată, îţi place ceea ce faci - probabil ceva legat de casa ta. Eşti energică, entuziastă, iar rezultatul îţi va fi pe plac şi la final vei vedea că efortul a meritat. Important e să te gândeşti bine înainte de a acţiona.

Leu

Săptămâna ta e foarte plină, dar înainte să te apuci de treabă ar trebui să iei o pauză şi să îţi faci un plan de bătaie. Dacă nu eşti organizată nu vei reuşi să faci faţă acestei perioade. Nu îţi neglija nici sănătatea pentru că e posibil să te alegi cu o răceală, o infecţie minoră sau o altă boala uşoară, dar care îţi dă bătăi de cap.

Fecioară

Este o săptămână foarte plină pentru Fecioare, dar nu o să ţi se pară nimic prea greu din moment ce mare parte din treaba ta constă în a organiza lucruri, ceea ce îţi face plăcere. Vei avea ocazia să faci un pic pe şeful, un alt lucru care îţi place şi dacă ştii să delegi sarcini până la urmă nu va trebui să faci tu însăţi prea mare lucru.

Balanţă

Începi cu o situaţie complicată la serviciu, situaţie pe care nu ai habar cum să o rezolvi. Şi asta îţi cam strică săptămâna... Din păcate, perioada aceasta continuă cu probleme în cuplu. Partea bună este că nu îţi lipseşte energia şi pentru că perseverezi şi gândeşti raţional, toate lucrurile se vor rezolva rapid.

Scorpion

Multe lucruri îţi merg pe dos săptămâna asta, dar cu puţin efort vei reuşi să le întorci pe faţă. Ai de a face cu mai multe situaţii inedite pe care nu ştii cum să le rezolvi, dar înveţi din mers şi curând se vor găsi soluţii pentru toate. Termini săptămâna cu zâmbetul pe buze şi cu satisfacţia lucrurilor bine făcute.

Săgetător

Ai câteva zile atât de pline încât de mai multe ori îţi va veni să laşi totul baltă şi să te retragi la tine acasă, unde e răcoare şi bine. Însă ştii foarte bine că nu poţi să faci asta, aşa că va trebui să-ţi aduni forţele şi, chiar cu ultimele rezerve de energie, să faci mai multe drumuri car ete vor scăpa de probleme. Însă tot răul e spre bine şi în weekend vei putea să te relaxezi, cu gândul că ţi-ai îndeplinit sarcinile.

Capricorn

Primele zile din săptămână sunt mai lungi şi mai pline, dar curând lucrurile vor începe să se aşeze şi vei avea mai mult timp pentru tine. Culmea, pe măsură ce programul tău se eliberează începi să ai mai multă energie şi să gândeşti mai clar. Totuşi, luni şi marţi trebuie să fii atentă la ce faci şi ce spui pentru că eşti predispusă la gafe.

Vărsător

Pentru tine, săptămâna nu este chiar aşa de plină. În schimb alte lucuri îţi dau bătăi de cap şi din păcate sunt legate de sănătate, a ta sau a cuiva dinf amilie. Cel mai probabil nu este vorba de nimic grav, doar că va trebuie să faci nişte drumuri şi să cheltuieşti nişte bani. În rest, ai o săptămânp liniştită şi serile vor fi chiar relaxante.

Peşti

Din păcate, ghinioanele se ţin lanţ pentru tine. Vestea bună este că cineva stă mereu în spatele tău ca un înger păzitor şi face curat după tine. Apar tot felul de probleme, ba prin casă - vor fi necesare nişte reparaţii costisitoare - ba la serviciu. În schimb, viaţa sentimentală îţi aduce numai fericire şi bucurii.

sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou