Ce spun astrele pentru weekend-ul 22 - 24 noiembrie

Mirela Ene, 22 noiembrie 2013, Ora 09:35

  • print
  • |
ce-spun-astrele-pentru-weekend-ul-22-24-noiembrie-36135-1.jpg

Evenimentele se deruleaza cu o viteza care este dificil de controlat, aspect care declanseaza criza de timp si agitatie nejustificata. Cea mai valoroasa recomandare care merita urmata este aceea de a face tot posibilul pentru diminuarea stresului. Luna tranziteaza zodia Leu.

Berbec

In cazul in care faceti ceea ce va convine cu adevarat, veti fi multumiti si de rezultatele obtinute. Este indicat sa renuntati la complicatii si artificii psihologice pentru a va ascunde sensibilitatea.

Taur

Cheltuielile imprevizibile sunt dominante insa nu este cazul sa va enervati, deoarece va redresati in scurt timp. Rabdarea si indulgenta va este limitata si este indicat sa ocoliti subiectele care nu va convin...

Gemeni

Aveti inspiratie si replici pentru a face fata la toate provocarile din aceast sfarsit de saptamana. Activitatile de rutina va pot enerva, insa obligatiile asumate trebuie duse pana la capat!

Rac

Ceea ce judecati la alte persoane este posibil sa vi se intample si voua... Nu trebuie sa faceti eforturi prea mari pentru a va transforma gandirea si sa fiti mai optimisti!

Leu

Daca va simtiti mai expusi si mai vulnerabili emotional inseamna ca percepeti prezenta Lunii in zodia voastra. Este potrivit sa va exteriorizati sentimentele alaturi de persoanele in care va incredeti!

Fecioara

Libera initiativa si curajul sunt recomandarile pentru aceasta perioada. Este inutil sa asteptati sa se petreaca schimbari in viata voastra daca nu sunteti mai fermi fata de oprirea slabiciunilor personale.

Balanta

Toate intamplarile au o logica pe care o puteti deduce daca faceti eforturi constante. Teama fata de transformari si noutati va tine pe loc si nu este cazul sa cautati vinovati pentru nemultumirile intime...

Scorpion

Intalnirile cu persoanele importante va determina sa va neglijati preocuparile obligatorii. Daca va lasati impresionati de realizarile altora, exista riscul de a pierde unele avantaje dobandite prin sacrificii personale.

Sagetator

Primiti sprijin intr-o maniera neasteptata si este preferabil sa-l acceptati fara a va simti indatorati. Atrageti conjuncturile potrivite pentru a regla conturile cu eventualii adversari sau concurenti.

Capricorn

Eforturile facute in ultima perioada aduc aprecieri dar si epuizare care va poate afecta in toate domeniile de activitate. Din nou vi se atrage atentia ca va implicati in mai multe actiuni decat va permiteti...

Varsator

Modul in care va exprimati parerile poate afecta apropiatii mai sensibili. Este bine sa fiti mai diplomati in discutii si sa va straduiti sa nu va identificati cu situatiile intalnite!

Pesti

Aveti motive de a va interioriza si sa ignorati unele responsabilitati sociale. Daca evenimentele se desfasoara altfel decat va convine este indicat sa va adaptati fara a face comentarii care pot complica lucrurile...

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou