Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 15-21 aprilie

Diana Ionescu, 15 aprilie 2013, Ora 10:38

  • print
  • |
ce-ti-au-pregatit-astrele-pentru-saptamana-15-21-aprilie-30220-1.jpg

Săptămâna 15-21 aprilie va fi bună, mai ales pe plan profesional, pentru majoritatea zodiilor. Descoperă previziunile astrelor pentru fiecare zodie.

Berbec
Este o perioadă în care te poţi reinventa. Trebuie doar să laşi trecutul în urmă şi să fii optimistă pentru că viitorul arată promiţător iar puterea este în mâna ta. La serviciu, ai grijă în ce gaşcă te integrezi. Este o perioadă în care poţi fi mai individualistă, chiar dacă în general ţi se cere să lucrezi în echipă. În dragoste trebuie să te decizi ce anume vrei dacă vrei să fii fericită.

Taur
Nu te grăbi să iei decizii până nu analizezi serios opţiunile şi posibilele deznodăminte care reies din ele. Schimbările pe care le faci acum trebuie să-ţi fie folositoare pe termen lung. Ascultă-ţi intuiţia când vine vorba de probleme sentimentale şi analizează cu atenţie ce simţi. Este posibil să apară nişte bani în plus, caz în care ar fi bine să pui ceva deoparte.

Gemeni
Relaţiile tale - sentimentale, sociale, de familie - au nevoie de unele îmbunătăţiri pentru că în ultimul timp nu ai fost nici cea mai bună colegă, nici cea mai bună prietenă şi nici o iubită ideală. În această perioadă au loc multe schimbări şi puterea este în mâinile tale: tu decizi cum se vor aşeza lucrurile şi în ce direcţie o ia viaţa ta. Tratativele legate de muncă pot fi startul unei noi relaţii sentimentale.

Rac
Când apar probleme au tendinţa să gândeşti prea mult, să le întorcipe toate părţile. E mai înelept să-ţi urmezi intuiţia săptămâna aceasta. Cu astrele de partea ta, eşti plină de idei bune şi ai şanse mare să-ţi impresionezi superiorii. De asemenea, e o perioadă prielnică pentru a dezvolta acele relaţii care să-ţi fie de ajutor în carieră la un moment dat.

Leu
Dacă ai impresia că cineva ascunde ceva, e cazul să-ţi urmezi instinctele. În deciziile legate de bani trebuie să rămâi integră şi corectă pentru că va apărea cineva care se va îndoi de interesele tale. În dragoste, e timpul să o iei mai uşor pentru că ai tendinţa să gândeşti cu inima, ceea ce poate duce la decizii proaste. Gândeşte bine înainte să vorbeşti.

Fecioară
La serviciu, relaţiile în care ai investit recent se dovedesc în sfârşit utile. Trebuie să fii răbdătoare şi să-ţi construieşti strategii clare dacă vrei să-ţi pui în aplicare planurile. Caută să te concentrezi pe tine, pe visele tale şi să-i ignori pe ceilalţi, mai ales pe cei care te trag în jos. Este o perioadă bună pentru dezvoltarea personală şi acumularea de noi cunoştinţe.

Balanţă
Pui mai mult accent pe relaţii săptămâna aceasta, lucru care se observă în comportamentul tău. Aştepţi cu nerăbdare seara pentru a putea fi lângă prieteni şi familie, iar la serviciu eşti oarecum delăsătoare. Pe de altă parte, această perioadă poate aduce un nou început, într-un fel sau altul - cel mai probabil va fi pe plan sentimentel. Stai cât mai mult în preajma oamenilor „frumoşi", care te pot inspira şi motiva!

Scorpion
La serviciu, lucrurile se schimbă rapid şi trebuie să gândeşti la fel de rapid. Fii gata să iei decizii şi să munceşti la foc continuu. Dacă vrei să te faci remarcată trebuie să ieşi din norme şi să faci lucruri neconvenţionale. Este un moment bun ca să te concentrezi pe imaginea ta şi să faci o schimbare de look dacă simţi nevoia. Atenţie la stress!

Săgetător
Dacă ai luat decizia să faci o confesiune, să-ţi uşurezi conştiinţa, nu uita că timing-ul este esenţial. La muncă, trebuie să fii un bun jucător de echipă dacă vrei să ai succes. În dragoste, trebuie să fii mai tolerantă şi mai calmă. Chiar dacă nu poţi să petreci suficient timp cu partenerul, trebuie să fii permanent în legătură cu el.

Capricorn
Poţi fi optimistă în legătură cu un proiect care necesită ceva creativitate din partea ta. Pe plan profesional a venit timpul să-ţi faci nişte planuri solide dacă vrei să avansezi. Nu mai are rost să te bazezi exclusiv pe noroc. Este mai important ca oricând să ai încredere în tine şi să înveţi cum să „te vinzi". Poate că ar fi cazul să dedici mai mult timp dezvoltării personale. În familie ai parte de un moment magic.

Vărsător
În ce priveşte ambiţiile tale profesionale, trebuie să-ţi schimbi un pic modul de a gândi, să fii mai originală. Ideile inovative îţi pot aduce recunoaşterea unor jucători importanţi din domeniul tău. Pe plan personal, o relaţie care începe ca o prietenie frumoasă se poate transforma în mai mult, mai ales dacă legătura intelectuală este foarte puternică.

Peşti
Uneori trebuie să rişti dacă vrei să câştigi ceva şi tu o ştii foarte bine. Dar când vine vorba de bani e mai bine să fii prudentă. Este o periodă bună, pozitivă şi trebuie să fii „pe fază" ca să profiţi de ea la maxim. Relaţiile pe care le legi în această perioadă vor fi de folos în viitor. Te aşteaptă multe schimbări, aşa că pregăteşte-te şi păstrează-ţi optimismul orice ar fi.

unica.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou