Cum stai cu banii in 2014

Mirela Ene, 26 decembrie 2013, Ora 19:21

  • print
  • |
cum-stai-cu-banii-in-2014-36915-1.jpg

Anul 2014 ne-a rezervat o multime de surprize, in special in ceea ce priveste situatia financiara. Asadar, incepe noul an cu dreptul! Descopera care sunt previziunile astrale, pentru ca nimic sa nu te ia prin surprindere.

Iata ce ti-au rezervat astrele pe plan financiar, in 2014:

Berbec

Economiile facute din timp te vor ajuta sa treci peste anumite impasuri financiare. In 2014 va fi important sa inveti sa-ti dramuiesti mai bine banii. Evita sa faci cheltuieli care nu isi au rostul sau imprumuturi bancare. Investitiile in anumite afaceri ti-ar putea aduce mari castiguri financiare, insa doar daca vor fi facute spre sfarsitul anului. Achizitiile pentru casa ar trebui facute doar atunci cand este cazul si doar daca vei prinde reduceri.

Taur

Anul 2014 iti va aduce foarte multa instabilitate financiara si va fi necesar sa ai nervi de otel pentru a putea trece cu bine peste toate problemele legate de bani. O serie de cheltuieli neprevazute te vor face sa te gandesti serios la un imprumut bancar. Investitiile financiare s-ar putea sa-ti aduca cateva castiguri, insa este important sa stii in ce perioada a anului sa le faci.

Gemeni

Situatia ta financiara va fi relativ stabila pe parcursul anului 2014. Cateva cheltuieli neprevazute te vor pune intr-o usoara dificultate financiara, insa vei reusi sa le depasesti intr-un timp foarte scurt. Investitiile pe termen lung ar putea fi o optiune, insa trebuie sa stii in ce perioada sa le faci si, poate cel mai important, cat sa investesti.

Rac

Proiectele pe termen lung iti vor aduce foarte multe castiguri financiare, insa va fi necesar sa ai grija cu cine vei discuta toate aceste lucruri. Este posibil ca anumite persoane din anturaj sa incerce sa profite de pe urma ta. Evita sa arunci banii pe tot felul de lucruri care nu isi au rostul sau sa faci acte de caritate cu acele persoane care nu cele mai bune intentii fata de tine.

Leu

Va fi un an foarte bogat pentru tine. Vei reusi sa castigi foarte multi bani din proiecte mai vechi si poate chiar sa intri in posesia unei mosteniri. Foarte important va fi modul in care iti vei dramui banii. Principala ta preocupare va fi achizitionarea de noi lucruri, insa indicat ar fi sa nu incepi sa arunci cu banii in stanga si in dreapta.

Fecioara

Pe parcursul anului 2014 exista riscul ca situatia ta financiara sa devina destul de precara si astfel vei fi nevoita sa incepi sa faci cateva economii. Pentru inceput ai putea reduce din cheltuieli, taie de pe lista tot ceea ce nu este urgent si incearca sa te rezumi doar la plata facturilor. Planurile financiare de lunga durata ar trebui amanate pana in momentul in care iti rezolvi toate problemele curente.

Balanta

Desi ai crezut ca ai scapat de cheltuielile majore, anul 2014 iti va aduce foarte multe "surprize". Se pare ca va fi necesar sa achiti o serie de datorii mai vechi, iar acest lucru se va resimti in bugetul tau. O persoana din familie se va oferi sa-ti acorde un imprumut financiar. Chiar daca nu te tenteaza, ai face bine sa-l accepti. Cu putin noroc, pe la jumatatea anului vei putea intra in posesia unei sume mai mari de bani.

Scorpion

Anul 2014 va fi unul fructuos pentru tine. Castigurile obtine in urma unor investitii mai vechi te vor ajuta sa "te pui pe picioare" cu situatia financiara. Ai grija insa, vei avea foarte multi bani pe mana si va fi foarte important sa stii cum sa-i dramuiesti. Nu te lasa pacalita de parerile anumitor persoane "avizate", cel mai bine este sa te sfatuiesti cu persoana in care ai cea mai mare incredere.

Sagetator

Nu vei avea o stituatie financiara foarte buna in anul ce va urma si astfel va fi necesar sa gasesti cateva modalitati de a-ti mari veniturile. Munca peste program sau job-urile part-time in mod sigur nu te vor ajuta sa te redresezi din punct de vedere financiar. Nu ezita sa apelezi la ajutorul unei rude mai instarite, in acest fel vei avea siguranta ca sfatul primit va fi cel mai bun.

Capricorn

2014 va fi un an excelent pentru a culege "roadele" investitiilor facute in anul precedent. Te vei bucura de stabilitate financiara si astfel iti vei permite sa-ti satisfaci si mici mofturi. Ai grija insa, este posibil ca un eveniment in familie sa necesite o cheltuiala mai mare. Asadar, va fi important sa incerci sa pastrezi si cativa banuti, pentru a evita eventuale neplaceri.

Varsator

Situatia financiara pe care o vei avea in 2014 va fi una foarte stabila. Iti vei mari considerabil veniturile si astfel vei dori sa faci si noi achizitii. Vor fi sanse foarte mari sa achizitionezi un nou autoturism, insa trebuie sa fii constienta de costurile ce vor urma intretinerii autoturismului. Foarte important va fi sa faci si putina ordine in facturile mai vechi, este posibil ca unele dintre ele sa fie trecute de termenul limita de plata.

Pesti

La inceputul anului 2014 va fi necesar sa achiti cateva facturi si datorii mai vechi, iar acest lucru se va resimti in bugetul tau. Va fi foarte important sa gasesti noi modalitati prin care sa-ti maresti veniturile. Job-urile part-time ar putea fi o solutie, insa nu una de lunga durata. Daca te gandesti sa faci noi investitii, consulta-te cu persoanele avizate.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou