Cum stai cu banii în decembrie, în funcţie de zodie

Mirela Ene, 28 noiembrie 2013, Ora 10:17

  • print
  • |
cum-stai-cu-banii-in-decembrie-in-functie-de-zodie-36335-1.jpg

Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în perioada cadourilor. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult.

Berbec

În această lună ai tendinţa de a nu depunde nici cel mai mic efort pentru a câştiga câţiva bani în plus. Te gândeşti la sărbători, iar tot ceea ce faci, o faci din plăcere şi din pasiune. Atitudinea ta indiferentă poate determina pierderi majore din punct de vedere financiar, pentru că cei din jurul tău te vor ocoli, ba chiar te vor critica.

Taur

În luna decembrie, situaţia ta financiară cunoaşte primele îmbunătăţiri. Este posibil să îţi apară bani din senin, bani bineveniţi pentru luna cadourilor. Te vei organiza foarte bine şi îţi vei planifica fiecare cheltuială în parte. Este posibil să primeşti o sumă de bani de care uitasei complet, din vechi colaborări.

Gemeni

Această lună va fi una foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Eşti foarte productivă, iar parteneriatele îţi sunt foarte utile în această perioadă. Ai grijă, însă, să nu împrumuţi bani din caştigurile tale, pentru ca rişti să nu ţi-i mai recuperezi.

Rac

În această lună vei primi multe aprecieri la locul de muncă, fapt pentru care şi veniturile vor creşte considerabil. Este o veste bine venită, mai ales că în această perioadă te vei confrunta cu o mulţime de cheltuieli. Învaţă să le gestionezi cum trebuie, pentru că bani ai suficienţi.

Leu

Nu se schimbă cu nimic situaţia ta financiară în această lună, dar nu este nimic rău în asta. A fost satisfăcătoare în ultima perioadă şi continuă să fie. Eşti ferită de evenimente neplăcute sau de pierderi considerabile.

Fecioară

Este posibil ca în această lună să fii nevoită să iei o decizie importantă. Nu ezita să ceri ajutorul celor care au mai multă experienţă în domeniu, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Fii mai ambiţioasă şi ai curajul de a începe proiecte noi, ele pot fi de viitor şi pot fi productive.

Balanţă

Este posibil ca în această lună să fii împinsă de acel impuls de disperare. Situaţia ta financiară de până acum nu a fost una excepţională, iar în aceastăa perioadă conţtientizezi că vei avea nevoie de şi mai mulţi bani. Ia iniţiativa şi încearcă să te legi de orice mică oportunitate pentru a câştiga mai mult. Ai toate şansele ca acest lucru să se întâmple.

Scorpion

Luna aceasta vei avea parte de un eveniment mai mult decât fericit. Ai suficienţi bani încât să îţi poţi îndeplini o dorinţă care te macină de multă vreme. Fie că îţi cumperi o maşină nouă sau îţi cumperi bilet pentru o călătorie într-o şară exotică, orice te va umple de satisfacţie. Ai grijă însă cum îţi organizezi baniia rămaşi, pentru că trebuie să fii foarte chibzuită.

Săgetător

Dacă profiţi de toate oportunităţile care îţi ies în cale în această lună, ai toate şansele să ieşi pe locuri fruntaşe. Acest lucru aduce după el atât un pas înainte în carieră, cât şi un venit în continuă creştere. O altă veste bună ar fi recuperarea unei sume de bani pe care o credeai demult pierdută.

Capricorn

Din punct de vedere financiar, luna aceasta vine cu multe oferte tentante. Ai grijă să nu le scapi şi să nu te trezeşti că nu mai sunt valabile. Te organizezi foarte bine, aşa că lucruri nu ar avea de ce să îţi scape de sub control. Trebuie să fii ambiţioasă şi să îţi faci ideile cunoscute, altfel nu vei avea nimic de câştigat.

Vărsător

Încearcă în această lună să lucrezi mai mult de una singură şi să îţi urmezi propriul plan şi propria judecată. Este posibil să apară unele ocazii de nerefuzat, doar că trebuie să te bazezi pe ceea ce vrei tu cu adevărat şi cât de mult de pasionează. Dacă îţi asculţi instinctul, atunci ai mari şanse să câştigi mai mult decât te-ai fi aşteptat.

Peşti

Luna aceasta te aşteaptă multe surprize, mai ales că este luna cadourilor. Este posibil să primeşti multe cadouri, fie sub forbă de bani, fie cu o valoare sentimentală deoseită. Dacă punem cap la cap totul, ieşi în mare câştig oricum. Trebuie să fii atentă la câţi bani investeşti şi tu la rândul tău în micile atenţii de sezon.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou