Cum stai cu dragostea în decembrie, în funcţie de zodie

Mirela Ene, 26 noiembrie 2013, Ora 15:19

  • print
  • |
cum-stai-cu-dragostea-in-decembrie-in-functie-de-zodie-36276-1.jpg

Berbec

Nativa din Berbec poate pune mâna pe orice bărbat dacă îşi propune acest lucru. Asta nu înseamnă şi că va avea o relaţie serioasă şi de lungă durată. Dacă aceasta are deja un partener stabil, atunci este posibil să aibă parte de multe bătăi de cap. Nu sunt excluse certurile excesive, la fel cum nu este nici despărţirea .

Taur

În această lună, în sfârşit, o să ai parte de liniştea pe care ţi-o doreşti de atâta vreme. Dacă ai un partener stabil, atunci vei reuşi să te bucuri de iubirea lui care ţi-a lipsit în ultima perioadă. Dacă eşti singură, este posibil să ai parte de o idilă cu un bărbat care îţi poate creea probleme pe viitor. Fii atentă!

Gemeni

Dacă ai un partener stabil, este posibil să îţi doreşti să treci la nivelul următor cu relaţia voastră. Şi asta nu pentru că ai tu această ambiţie, ci pentru că amândoi deveniţi mult mai maturi şi responsabili. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cunoşti un bărbat care îşi doreşte o familie, şi nu o aventură.

Rac

În această lună simţi nevoia să primeşti mai multe dovezi de iubire. Este posibil ca indiferenţa iubitului tău să te facă să crezi că acesta nu mai are sentimente pentru tine, şi să acţionezi în consecinţă. Dacă eşti singură, trebuie să te bucuri de libertate şi să nu încerci cu disperare să îţi găseşti un partener. Îţi este mult mai bine aşa, cel puţin în această perioadă.

Leu

Relaţia în care eşti angajată îţi va aduce multe satisfacţii în această lună. Vei avea parte de momente importante, o cerere în căsătorie sau venirea unui copil pe lume. O să ai parte de echilibru şi împlinire sufletească. Dacă eşti singurp, flirtul va fi la ordinea zilei, însă nu va ieşi nimic bun din el. Bucură-te de moment, fără să îţi faci speranţe.

Fecioară

În această lună, vei avea parte de multe momente de neuitat alături de partenerul tău. Vei traversa o perioadă foarte romantică, plină de surprize plăcute. Partenerul tău este tot mai atras de tine, fapt pentru care iubirea va pluti în aer. Dacă eşti singură, vei reuşi să cucereşti pe oricine datorită farmecului pe care îl ai şi a încrederii în tine pe care o emani prin toţi porii.

Balanţă

Pentru tine, această lună va fi una foarte condimentată. Iubeşti din toată inima şi eşti foarte pasională. Viaţa sexuală se îmbunătăţeşte, dar există şi riscul de a primi unele veşti neplăcute care să îţi taie elanul. Dacă eşti singură, ai şansa de a construi o relaţie armonioasă, dar poate exista şi neşansa de a trece printr-o decepţie.

Scorpion

Fix când crezi că toate merg ca pe roate, apare ceva ce îţi strică armonia. Cam asta se întâmplă pe toată perioada lunii decembrie. Încearcă să vorbeşti mai mult cu partenerul tău pentru a evita confuziile şi stăpâneşte-ţi reacţiile violente. Dacă eşti singură, este posibil ca un vechi iubit să îţi pună inima pe jar din nou.

Săgetător

Luna decembrie vine cu veşti bune în plan sentimental, mai ales că până acum ai avut parte de multă agitaţie. Liniştea se instalează în viaţa ta de cuplu, iar relaţiile cu iubitul tău se îmbunătăţesc simţitor. Dacă eşti singură şi îţi doreşti să nu mai fii, poţi face primul pas în acest sens. Orice mică tentativă de cucerire poate primi un răspuns tentant.

Capricorn

În această lună, dacă îţi doreşti ceva, nu îţi va sta nimic în cale. În cazul în care ai un iubit care este exact aşa cum ţi-l doreşti, e posibil să vrei să îţi devină soţ. Nu îl presa cu nimic, lucrurile vor veni de la sine. Dacă eşti singură, vei avea o mulţime de ocazii de a simţi iubirea. Aşa că tu alegi dacă vrei stabilitate, sau doar o simplă aventură.

Vărsător

În această lună, iubirea nu se clasează pe lista ta de priorităţi. Este posibil să uiţi complet că ai un partener, acest lucru putând să determine chiar o ruptură. Încearcă să îi acorzi mai multă atenţie, pentru a nu regreta când deja este prea târziu. Dacă eşti singură, îţi place aventura, să trăieşti clipa şi nu te gândeşti la niciun angajament serios.

Peşti

Ai mult mai multă încredere în tine şi în partenerul tău în această lună. Acest lucru va linişti apele şi va îmbunătăţi relaţia dintre voi. Este momentul să vă faceţi planuri comune şi de lungă durată. Dacă eşti singură, nimic nu te poate opri din flirt, dar doar unul dintre noroscoşi îţi va răspunde la fel. Ai mari şanse să începi o nouă poveste de dragoste.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou