De ce să fii mândru de zodia ta

Ziarul Atac, 18 noiembrie 2014, Ora 13:35

  • print
  • |
de-ce-sa-fii-mandru-de-zodia-ta-44426-1.jpg

Fiecare zodie are avantaje şi dezavantaje, calităţi şi defecte pe măsură. Vezi de ce merită să fii mândru de zodia ta şi cu ce poţi să te lauzi că te-au înzestrat astrele.

Berbec

Berbecii sunt o zodie încăpăţânată şi loială, dar calitatea cea mai mare a acestui semn zodiacal este sinceritatea. Nu vei avea niciodată surprize neplăcute din partea unui berbec, deoarece ei nu se complică cu tertipuri şi strategii mârşave. Dacă eşti berbec, poţi să te mândreşti cu verticalitatea şi sinceritatea ta oricând. Toată lumea ştie că e adevărat.

Taur

Taurii sunt foarte stabili emoţional, financiar şi nu numai. Calitatea lor cea mai mare este pragmatismul, cu care se pot lăuda oricând, deoarece fac lucrurile să se mişte. Nu ai de ce să te temi dacă ai alături un taur, pentru că nu îşi va schimba părerea uşor şi nu va renunţa niciodată la lupta pentru familie.

Gemeni

Gemenii ştiu foarte bine să se exprime şi obţin întotdeauna ce vor. Dar calitatea cu care se pot mândri la orice oră din zi sau din noapte este creativitatea lor intuitivă. Un nativ din gemeni va avea mereu o idee strălucitoare, atunci când nimeni altcineva nu găsea soluţii. Astfel, firea lor schimbătoare poate deveni un mare avantaj, pentru că sunt flexibili.

Rac

Racii sunt un semn de apă asociat instinctului matern şi al grijii pentru ceilalţi. Cea mai mare calitate a racilor, cu care se pot mândri oricând şi oriunde, este că au grijă de oamenii dragi, fiind de un altruism nemaivăzut. Cu un rac lângă tine nu o să fii niciodată înfometat, singur sau neajutorat.

Leu

Leii iubesc lucrurile strălucitoare şi faima şi gloria care vin la pachet cu acestea. Deşi unii pot spune că leii sunt prea orgolioşi, toată lumea este de acord că lumina şi căldura emanată de lei este contagioasă. Nu ai cum să nu fii vrăjit de carisma leilor şi de felul în care reuşeşc mereu să se facă auziţi şi urmaţi.

Fecioară

Metodice şi iubitoare de muncă, fecioarele se pot mândri cu acest lucru oriunde în lume. Dacă vrei să faci o fecioară fericită, trebuie să-i dai ceva de lucru. Se va apuca serios de treabă, iar în materie de abordare şi tehnică de lucru, nimeni nu le întrece. Deşi pot fi percepuţi ca plictisitori, te poţi baza pe ei oricând şi nu le lipseşte niciodată un plan de bătaie.

Balanţă

Balanţele sunt cunoscute pentru firea cumpătată şi uşor visătoare. Dar calitatea cu care se pot mândri oricând este diplomaţia şi tactul de care dau dovadă în situaţii critice. Dacă ai o problemă, sau te afli într-o situaţie fără ieşire, cheamă un nativ din balanţă, deoarece te vor scoate basma curată din aproape orice.

Scorpion

Puterea şi intensitatea trăirilor sunt printre cele mai mari calităţi ale scorpionilor. Dar cea mai importantă este ambiţia de care dau dovadă. Indiferent dacă se aruncă în luptă dreaptă, pe faţă, sau se folosesc de aura misterioasă pe care o posedă, nativii acestei zodii nu ştiu ce înseamnă să renunţi şi vor obţine mereu ceea ce îşi doresc.

Săgetător

Energici şi simpatici, săgetătorii sunt o zodie care aduce lumină şi bună dispoziţie în inimile oamenilor. Dacă vrei să te lauzi cu o trăsătură astrală, să ştii că nativii din săgetător sunt cei mai optimişti oameni din lume. De fapt, sunt atât de încrezători în forţa binelui, încât reuşesc adesea să schimbe lumea, în felul lor şi puţin câte puţin, dar o fac aproape de fiecare dată.

Capricorn

Modeşti şi conservatori, capricornii sunt plini de calităţi ascunse, pe care lumea nu le vede la primul contact cu nativii acestei zodii.
Deşi au „fitilul scurt" şi sunt încăpăţânaţi, capricornii sunt întotdeauna de încredere. Calitatea lor cea mai de preţ este seriozitatea de care dau dovadă în toate aspectele vieţii, de la planul profesional, la cel romantic. Poate că nu sutn creativi, dar nu te lasă niciodată la greu.

Vărsător

Idealişti şi zăpăciţi, vărsătorii au o calitate de mare preţ, pe care nimeni nu o poate nega. Umanitatea lor şi dorinţa de a face mereu bine altora este spectaculos de dezvoltată la vărsători. Chiar dacă le lipseşte organizarea şis e pierd uneori în detalii, inima lor mare le câştigă mulţi fani şi felul vesel în care tratează problemele este de-a dreptul contagios.

Peşti

Sacrificiul de sine este cea mai importantă trăsătură a peştilor. Dispuşi mereu să lase de la ei şi să facă totul şi încă ceva pentru alţii, peştii sunt adesea priviţi ca idealiştii supremi şi sunt răniţi des de oameni care văd o slăbiciune în asta. Pe de altă parte, nativii acestei zodii delicate se descurcă foarte bine în relaţii interumane atâta timp cât au parte de stabilitate şi securitate.

 

 

Unica.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou