De ce ți-e frică în funcție de zodie

Mălina Andrei, 9 decembrie 2014, Ora 13:03

  • print
  • |
de-ce-ti-e-frica-in-functie-de-zodie-44755-1.jpg

Astrologii susţin că fiecare nativ al zodiacului are câte o frică ascunsă, despre care preferă să nu vorbească aproape niciodată. Însă, nu este vorba despre fobii clasice, ci mai degrabă despre temeri cu privire la ce anume ar putea să le facă intenţionat sau neintenţionat cei din jurul lor.

Astfel, fiecare nativ al zodiacului suferă de câte una dintre astfel de temeri, în mod tacit.

Mai mult decât atât, astrologii susţin că fiecare nativ al zodiacului neagă că ar suferi de vreunul dintre aceste lucruri, atunci când este întrebat.

Aşadar, iată de ce anume se teme cumplit, în funcţie de zodie! Cele mai ascunse frici ale nativilor:

BERBEC - nativii acestei zodii se tem cel mai mult să nu cumva să le fie descoperite secretele pe care le consideră ruşinoase, din copilărie. În general, Berbecii au trăit situaţii care i-au afectat destul de mult la nivel de încredere în propria persoană, ceea ce a dus la o dezvoltare destul de agresivă a lor.

TAUR - Taurii se tem cel mai mult că nu cumva să fie pe locul doi în viaţă persoanelor pe care le iubesc. Aşa că de-a lungul timpului au dezvoltat o atitudine posesivă în ceea ce priveşte raportul cu acele persoane.

GEMENI - Gemenii se tem cel mai mult de trădare. Aşa că sunt rezervaţi în privinţa fiecărei persoane din jurul lor, chiar dacă le este cât se poate de apropiată. Caută mereu adevăruri ascunse şi sunt mereu în garda în legătură cu oricine.

RAC - Racii se tem în secret de propria persoană! Acest lucru este cauzat de faptul că nativii acestei zodii ştiu că au o natură autodistructivă care ar putea să le afecteze crunt întreagă viaţă.

LEU - Leii, la fel că şi Gemenii, se tem cel mai mult de trădare. Însă, în cazul Leilor, este vorba doar despre trădare în dragoste, aşteptându-se de la celelalte persoane din jurul lor să-i însele într-un fel sau altul de-a lungul timpului.

FECIOARA - Fecioarele se tem cel mai mult de eşecuri pe plan profesional. Acest lucru este cauzat de faptul că în copilărie majoritatea nativilor acestei zodii nu au fost lăudaţi sau răsplătiţi pentru rezultatele pe care le-au avut.

BALANŢĂ - Balanţele se tem cel mai mult de instabilitate financiară. Majoritatea nativilor acestei zodii sunt foarte pragmatici şi îşi dau seama că banii înlesnesc aproape orice activitate sau plan pe care îl urmează. Ascund fapul că le plac banii cum ştiu ei mai bine, din frică de a nu fi judecaţi aspru de cei din jur.

SCORPION - Scorpionii se tem pe ascuns că nu cumva să ajungă subiect de bârfă. Mai precis, se tem că nu cumva să fie puşi în situaţii care să îi facă pe cei din jur să ajungă să-i dea că etalon negativ.

SĂGETĂTOR - Săgetătorii se tem cel mai mult să le fie demonstrat faptul că nu au dreptate în orice situaţie. Chiar dacă ştiu că este foarte posibil să nu aibă mereu dreptate, merg până în pânzele albe pentru a nu ajunge în situaţia de a fi obligaţi să cedeze.

CAPRICORN - Capricornii se tem pe ascuns că nu cumva părinţii lor să ajungă să fie dezamăgiţi de ei. Aşa că, într-un fel sau altul, ajung să se laude voalat sau în mod direct în faţă acestora pe tot parcursul vieţii. Mai ales dacă au un frate sau o sora cu care se simt mereu în competiţie.

VĂRSĂTOR - Vărsătorii se tem pe ascuns că nu cumva să piardă stabilitatea dintr-o relaţie pe care au ajutat să o clădească foarte mult timp. Acest lucru este cauzat de faptul că sunt dispuşi să facă multe sacrificii pentru a obţine ceea ce vor. Felul lor de a fi denotă că sunt unii dintre cei mai statornici nativi ai horoscopului, când vine vorba de a şti ce vor cu adevărat de la viaţă.

PEŞTI - Peştii se tem crunt că nu cumva să fie luaţi de proşti! Sunt conştienţi de faptul că nu sunt mereu în poziţia de a şti ce li se întâmplă, aşa că de multe ori dau impresia că sunt atotştiutori tocmai pentru a-i inhibă pe cei de care se tem. Mai precis, Peştii se tem că nu cumva să fie făcuţi de ras în faţă cunoscuţilor.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou