Horoscop de weekend 5-7 iulie 2013

Ziarul Atac, 5 iulie 2013, Ora 10:26

  • print
  • |
horoscop-de-weekend-5-7-iulie-2013-32238-1.jpg

VINERI

Berbec După conflictele deschise de către şefi, astăzi apare un fel de consens general. Motivul îl cunoşti mai bine decât oricine (nu se pot dispensa deocamdată de „talentele" tale profesionale). Speri că vei avea şi bani mai mulţi, şi mai multă siguranţă.

Taur Cei din anturaj încearcă să-şi impună punctele de vedere, total diferite de ale tale. Nu dispui de posibilităţi de convingere şi de elemente profesionale noi. Ai scăpat însă de acele activităţi care nu ţi-au adus până acum decât multe bătăi de cap.

Gemeni Te simţi responsabil pentru soarta cuiva drag. Eşti gata să preiei sarcinile acestuia, numai că nu prea ai timp liber suficient şi chiar poţi claca oricând. Micile schimbări profesionale se dovedesc totuşi din ce în ce mai necesare şi mai interesante.

Rac Banii pe care îi primeşti azi îţi permit să achiţi doar o parte din datorii. Dacă nu faci în continuare excese, poţi să te redresezi măcar din punct de vedere financiar. Nu te mai uiţi înapoi şi apreciezi, cu multă plăcere, noile şanse profesionale!

Leu Iniţiativele tale sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Va trebui să cheltuieşti multă energie pentru a convinge pe toată lumea. Încercările nu sunt deloc comode, dar vor aduce bani foarte mulţi pentru familie.

Fecioară Dacă din punct de vedere financiar şi profesional situaţia este înfloritoare, în domeniul erotic înregistrezi schimbări destul de neplăcute. Rivalităţile şi compromisurile sunt la ordinea zilei, aşa că stresul îţi „demontează" toate intenţiile bune.

Balanţă Reuşeşti prin răbdare să aplanezi declanşarea unui conflict la serviciu. Cei necăsătoriţi se pot baza în continuare pe ajutorul părinţilor în orice situaţie. Îţi achiţi la timp datoriile şi scapi de reproşurile familiei ori ale persoanei iubite.

Scorpion Găseşti soluţii pentru toate problemele cotidiene, numai că nu eşti convins că vei mai fi lăsat de către şefi să le pui în practică. După-amiază, ai necazuri familiale inedite, pe care nu ştii cum să le rezolvi. Seara, ajuţi iar o rudă prin alianţă.

Săgetător Nu accepţi ofertele ilegale, în primul rând pentru că te consideri un om de onoare. După-amiază, surprinzător, cei care ieri te-au răsfăţat astăzi te calomniază. Ţi se oferă prilejul să te împaci cu o persoană pe care o respecţi ca pe un părinte.

Capricorn Pentru că ai reuşit să-i ajuţi şi pe adversari şi să-i scapi din situaţii dificile numai prin propriile forţe, eşti după-amiază răsplătit şi lăudat. Ai fi dorit mai multă decenţă. Simţi totuşi, după mult timp, ce înseamnă mulţumirea sufletească.

Vărsător O parte dintre foştii parteneri îţi devin rivali şi sunt foarte periculoşi deoarece îţi cunosc toate modurile de acţiune. Oricum, scapi, spre mirarea ta, de o povară financiară cu ajutorul rudelor apropiate, care până acum ţi-au pus numai beţe în roate.

Peşti Îţi pui în practică intrigile şi reuşeşti să-ţi compromiţi toţi adversarii (mai bine zis, adversarele), numai că nu te bucuri câtuşi de puţin. Victoria are un gust cam amar. După-amiază, devii foarte irascibil, fără a avea vreun motiv bine precizat.

SÂMBĂTĂ

Berbec Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii chiar sunt „forţaţi" să facă delegaţii în străinătate.După-amiază, nici rudele apropiate, protectorii şi amicii nu sunt prea diplomaţi cu tine şi parcă ţi-a dispărut dintr-odată pofta de viaţă.

Taur Relaţia cu persoana iubită este parcă şi mai tensionată, în primul rând pentru că aceasta se simte obligată să-ţi ţină din nou „lecţii" de conduită. Este posibil să nu reuşeşti să-ţi achiţi datoriile şi să fie necesar să apelezi la ajutoare amicale.

Gemeni Nici colegii, nici prietenii nu te sprijină suficient, iar obligaţiile te ţin departe de casă. Sistezi pentru moment diligenţele necesare unor deplasări mai lungi şi faci „investiţii" pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a unei rude prin alianţă.

Rac Relaţia de cuplu este instabilă şi nu te poţi baza pe partenerul de viaţă. Îţi asumi de bunăvoie mai multe activităţi decât poţi finaliza şi intri în criză de timp. Majoritatea nativilor se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri cu probleme. 

Citeşte continuarea în Adevărul

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou