Horoscop de weekend: 6-8 decembrie 2013

Mirela Ene, 6 decembrie 2013, Ora 15:58

  • print
  • |
horoscop-de-weekend-6-8-decembrie-2013-36572-1.jpg

Berbec

VINERI: Cineva din anturaj îţi cere sfatul într-o problemă de viaţă. Cu toate că te simţi jenat, îi oferi amănuntele dorite din propria experienţă (ţi se oferă o recompensă neaşteptată). Eşti apreciat pentru tactul deosebit cu care stingi conflictele familiale.

SÂMBĂTĂ: Activitatea casnică te plictiseşte şi te mulţumeşti să dai ordine celor din jur. Cei căsătoriţi vor să se separe de partenerul lor, indiferent de cât de lungă şi reuşită a fost căsnicia. Celibatarii se mulţumesc doar să-şi bârfească iar pretendenţii.

DUMINICĂ: Dimineaţă, reacţiile tale la ajutorul care ţi se dă sunt ciudate. Ai impresia că toţi cei din jur se amestecă în treburile tale pentru că sunt nemulţumiţi de ceea ce faci. După-amiază, te vei bucura de surprize extrem de plăcute şi de prea multă iubire.

Taur

VINERI: Pot apărea conflicte între colegi, în urma unor dispute legate de deplasări. Ţi se confirmă apariţia unei complicaţii, care, deşi nu este mare, îţi creează tot felul de probleme. Datoriile „revin" şi trebuie să faci iar economii. Acasă, mult optimism.

SÂMBĂTĂ: Toţi nativii fac drumuri multe ori au musafiri importanţi. Dorinţa de a redecora o parte a casei şi de a renova dependinţele devine aproape o obsesie. Eşti în pericol de a te îmbolnăvi, de a avea tot felul de colici din cauza expunerii la umezeală.

DUMINICĂ: Îi ceri partenerului de cuplu să se hotărască şi să nu mai plece când îţi este lumea mai dragă. După-amiază, simplifici procesul de pregătire a cinei romantice puse la cale singur. Nu ai linişte şi nimeni nu-şi poate explica starea ta de nervozitate.

Gemeni

VINERI: Nu mai ai probleme financiare şi acţionezi cu fineţe pentru a rezolva şi situaţia dificilă a unor rude apropiate, care însă nu-ţi aprobă metodele. Nu mai accepţi tonul jignitor al colegilor, în primul rând pentru că datorită ţie au fost angajaţi!

SÂMBĂTĂ: Excentric şi prea altruist, dornic de independenţă totală, te întorci împotriva protectorilor de până acum. Consideri că te poţi descurca singur şi vorbeşti prea mult. Vei adopta un alt tip de metode de a comunica şi vei încerca să ieşi din anonimat.

DUMINICĂ: Ai idei financiare „geniale" în cele mai nepotrivite momente. Inspiraţia te „vizitează" mai ales noaptea, iar ziua recuperezi orele de insomnie. După-amiază, consideri că ai finalizat activităţi suficiente şi nu te mai ocupi decât de aprovizionare.

Rac

VINERI: Ţi se oferă ca un fel de compensaţie un job ori un proiect de amploare. Chiar dacă prudenţa cu care acţionezi e criticată de unii colaboratori, continui să te comportaţi ca atare şi nu ai decât de câştigat. Ai depăşit vremea riscurilor fără acoperire!

SÂMBĂTĂ: Din punct de vedere sentimental, nativii foarte tineri pleacă la întâlnire încă de dimineaţă, uitând de toate obligaţiile lor familiale ori profesionale. Primirea seara a unor musafiri neanunţaţi te umple de bucurie şi de speranţe poate prea mari.

DUMINICĂ: Le trezeşti celor din jur mult respect prin grija pe care o exprimi faţă de cei săraci şi neajutoraţi. Primeşti musafiri lipsiţi de scrupule, dornici să te păcălească din nou. Alţi musafiri neanunţaţi te pun în încurcătură seara pentru scurt timp.

Leu

VINERI: Evită discuţiile şi ţine-ţi promisiunile, oricât de greu ar fi! După-amiază, afli că cei ce te-au ajutat sperau să te încurce şi te decizi să le aduci o corecţie. Seara, ambiţia ta se manifestă în domenii în care e greu de prevăzut dacă vei câştiga.

SÂMBĂTĂ: Multe dorinţe îţi rămân nesatisfăcute. Starea ta de sănătate este destul de bună şi se păstrează astfel, cu condiţia de a nu face excese şi de a nu călători din nou foarte mult. Seara, activităţi casnice de tot felul şi eforturi total contraindicate.

DUMINICĂ: Accepţi toate dorinţele persoanei iubite şi te adaptezi la toate situaţiile neprevăzute care apar după-amiază. Seara, pregăteşti un festin remarcabil pentru multe persoane neinvitate. Onestitatea şi ospitalitatea te obligă să iei multe măsuri urgente.

Fecioară

VINERI: Eşti admirat şi încurajat de aproape toată lumea. După-amiază, consens familial şi colegial. Te bucuri de sprijinul unor prieteni mai vechi şi reuşeşti să faci o surpriză persoanei iubite. Rudele au o atitudine bizară când te critică, dar le dai bani.

SÂMBĂTĂ: Multe dorinţe îţi rămân nesatisfăcute. Starea ta de sănătate este destul de bună şi se păstrează astfel, cu condiţia de a nu face excese şi de a nu călători din nou foarte mult. Seara, activităţi casnice de tot felul şi eforturi total contraindicate.

DUMINICĂ: Te implici într-o activitate care presupune schimbări majore în locuinţă. Cei care au copii devin prea severi şi adepţi ai unei educaţii rigide şi principiale. Nu vei mai renunţa în favoarea persoanei iubite la ceea ce aţi plănuit ca investiţii comune.

Balanţă

VINERI: Nu mai ai încredere în nimeni, în primul rând deoarece afli că persoana iubită are secrete chiar şi faţă de tine. După-amiază, arăţi dezamăgire şi curiozitate maximă. Seara, eşti admirat pentru manierele tale fără cusur şi eşti dat ca exemplu.

SÂMBĂTĂ: Excursiile, călătoriile, atât de dorite, sunt din nou amânate. Primeşti multe cadouri care te mai înseninează cât de cât. Eşti suficient de emoţionat ca să greşeşti iar noile reţete culinare. Munceşti prea mult, dar eşti ajutat şi de persoana iubită.

DUMINICĂ: Trebuie să fii atent atunci când faci declaraţii, pentru că tenacitatea ta poate fi uşor luată drept simplă încăpăţânare de toate rudele. Nu mai ai răbdare să aştepţi „indicaţiile" persoanei iubite şi te implici în cumpărături care depăşesc bugetul.

Scorpion

VINERI: Nu rezişti avansurilor unei persoane din anturaj şi răspunzi cu asprime. Refuzi să fii ajutat, deoarece nu-ţi place ca altcineva să-ţi răvăşească lucrurile. Foarte pedant şi meticulos, crezi sincer că cei din jur nu vor decât să-ţi facă „inventarul".

SÂMBĂTĂ: Te decizi să-ţi vizitezi rudele şi pentru că n-aţi mai fost de mult împreună, faci cumpărături, care îţi cam dau definitiv bugetul peste cap. Nu vrei să renunţi la obiceiurile culinare de până acum, chiar dacă va trebui să iei multe medicamente.

DUMINICĂ: Scapi de insistenţele unor persoane care te-au terorizat de aproape trei luni cu ingerinţele lor în viaţa ta personală. După-amiază, armonia se reinstaurează în familie. Seara, cineva drag te ajută să termini toate lucrările ori pregătirile casnice.

Săgetător

VINERI: Momentele de luciditate sunt mai dese şi la fel tendinţele de a-ţi da la iveală avariţia. Nu ţi se pare corect să nu-ţi achiţi datoriile ori să aştepţi să fie uitate. Răbdarea ta este pe cale să cedeze din cauza intervenţiilor rudelor prin alianţă.

SÂMBĂTĂ: Nu renunţi la activitatea profesională nici azi, măcar că doar faci planuri pentru speculaţiile din viitor. Excesele alimentare sunt „penalizate" de colici abdominale. Reuşeşti să recucereşti respectul unei persoane dragi, dovedindu-i că ai dreptate.

DUMINICĂ: Succesul financiar şi generozitatea exagerată îţi asigură obţinerea popularităţii în familie. Nu renunţi la împrumuturile pe care le-ai acordat de-a valma amicilor. Seara, casa îţi este efectiv invadată de prieteni pe care nu i-ai văzut de ani de zile.

Capricorn

VINERI: Nu acţionezi aşa cum ai dori şi respecţi un cod moral care le pare destul de desuet celor din anturaj. O ceartă ar tensiona atmosfera şi mai mult, fără să te calmeze. E posibil să faci o criză de gelozie şi să intri în conflict cu o persoană iubită.

SÂMBĂTĂ: Prietenii refuză să te viziteze şi îţi dau explicaţii foarte greu de crezut. Te consideri vinovat şi le faci pe plac întru totul. După-amiază, nu prea ai mulţi bani, dar ai în schimb multă ingeniozitate, aşa că te vei descurca de minune şi financiar.

DUMINICĂ: Reuşeşti să repari toate defecţiunile care apar în casă şi să obţii şi o renegociere a unor contracte îndoielnice, stabilite de prieteni. Primeşti laude din partea tuturor partenerilor. Multe excese şi prea multe activităţi pe care nu le poţi refuza.

Vărsător

VINERI: Le pretinzi celor din jur să îţi răspundă pe măsura serviciilor pe care le-ai făcut pentru ei. Refuzi o invitaţie pentru că nu îţi place anturajul. După-amiază, evită activităţile practice, dacă nu vrei să ţi se ducă vestea ca specialist renumit.

SÂMBĂTĂ: Schimbările care apar în familie îţi provoacă conflicte interioare. Nu mai ai răbdare şi iei o atitudine lipsită de maleabilitate şi de pragmatism. După-amiază, surprize costisitoare. Câştigi o mare sumă de bani, exact când nimeni nu mai spera nimic.

DUMINICĂ: Ai realizat în sfârşit venituri suplimentare şi te decizi să „sponsorizezi" o persoană care pare lipsită de viitor. După-amiază, îţi exprimi clar dorinţele şi le comunici tuturor. Organizezi singur o agapă şi îi surprinzi pe cunoscuţi cu talentele tale.

Peşti

VINERI: Ai depăşit bugetul şi nu mai ştii la cine să apelezi pentru a-ţi acoperi toate greşelile. Nu mai ai bani nici măcar pentru un drum planificat la rudele din provincie. Poate nu ar fi atât de evidente problemele casnice, dacă nu ai fi foarte vorbăreţ.

SÂMBĂTĂ: Îţi găseşti noi idealuri în viaţă. Te odihneşti mai puţin decât ar trebui şi decât ai vrea, din cauza unor rude care îţi cer iar ajutor. Afli din întâmplare nişte secrete foarte importante şi trebuie să fii discret. Încurcături, întârzieri şi reveniri.

DUMINICĂ: Problemele de familie care reapar pe neaşteptate te îndeamnă să te gândeşti la o schimbare de domiciliu. Oricum, stai puţin pe acasă, aşa că mai poţi amâna. Seara, accepţi scuzele persoanei iubite, pentru că înainte de toate apreciezi sinceritatea.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou