Horoscop EROTIC: Ce lenjerie intimă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Ziarul Atac, 26 februarie 2013, Ora 12:59

  • print
  • |
horoscop-erotic-ce-lenjerie-intima-ti-se-potriveste-in-functie-de-zodie-29583-1.jpg

Fie că îţi plac sutienele cu dantelă, babydoll-urile din satin sau chiloţii comozi, din bumbac, zodia ta îţi influenţează alegerile, fără să ştii. În funcţie de firea ta, care este guvernată de astre, tu îţi alegi zilnic lenjeria intimă sexy sau sport. Iată ce lenjerie intimă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie.

Berbec

Bătăioasă şi sigură pe sine, atât în pat, cât şi în viaţa de zi cu zi, femeia berbec nu se va mulţumi cu o pereche de chiloţi obişnuiţi. Pentru că trebuie să îşi exprime personalitatea vulcanică inclusiv prin lenjeria intimă, berbecului i se potriveşte un costum de poliţistă, cu cătuşe şi chipiu.

Taur

Femeia taur este relativ cuminte şi tradiţionalistă. Pentru că nu se omoară cu lenjeria extravagantă şi preferă un preludiu sub formă de conversaţie inteligentă, în loc de o sesiune de pipăit intens printre şnururi şi şireturi incomode, femeia taur va opta pentru nişte chiloţi de bumbac, cu tăietură clasică (3/4).

Gemeni

Comunicativă şi mai ales jucăuşă, femeia gemeni nu se încurcă atunci când âşi alege lenjeria intimă pentru o seară fierbinte. Pentru că ştie ce vrea şi are de gând să-şi anunţe clar şi răspicat partenerul, femeia gemeni va alege întotdeauna o pereche de chiloţi tanga roşii, cu sau fără puf, dantelă şi fundiţe, dar întotdeauna cu multă atitudine.

Rac

Deşi, la prima vedere, femeia rac poate părea timidă şi retrasă, atunci când rămâne singură cu iubitul ei în dormitor, ea se transformă în altă persoană. Senzuală şi rafinată, femeia rac nu se va mulţumi cu ceva ieftin, atunci când vine vorba de lenjerie intimă. Pentru că este romantică şi plănuieşte atent escapadele sexy, femeia rac va alege mereu lenjeria din dantelă neagră.

Citeşte continuarea în Unica

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou