Horoscop saptamana 8-14 aprilie

Diana Ionescu, 8 aprilie 2013, Ora 13:39

  • print
  • |
horoscop-saptamana-8-14-aprilie-30129-1.jpg

 Berbec
Canalizeaza-ti energia pentru a face fata chiar si celor mai dificile situatii. Este important ca in aceasta perioada de timp sa actionezi cu mult calm si rabdare. Analizeaza orice situatie inainte de a actiona si nu te lasa dus(a) de val, nici macar cand vine vorba de activitati mai putin stresante.
Nu-ti fie teama sa lupti pentru idealurile tale si nu ceda in fata provocarilor, profita de anumite relatii profesionale pe care le ai si incearca sa obtii tot ceea ce iti doresti.
Zile norocoase: 8 si 11

Taur
Persoanele din anturaj te pot ajuta sa obtii anumite lucruri sau sa treci mult mai usor peste anumite situatii, indiferent ca sunt legate de locul de munca sau de casa. Trebuie doar sa ai mai multa incredere, atat in ele, cat si in fortele tale.
Nu te feri sa spui ceea ce te deranjeaza, chiar daca cateva persoane nu vor fi incantate de ceea ce vor auzi, trebuie sa incepi sa te impui mai mult.
Zile norocoase: 10 si 11

 Gemeni
Vei incepe saptamana intr-o stare foarte buna, vei avea foarte multa energie, ceea ce iti va prinde foarte bine. In primele zile vei fi mai agitata din cauza ca ai tendinta sa dai prea multa atentie detaliilor la locul de munca.
In ceea ce priveste sitiuatia financiara evita sa cheltui bani pe lucruri inutile, chiar daca doresti sa-i impresionezi pe cei apropiati, incearca totusi sa te limitezi doar la acele lucruri care sunt indispensabile.
Zile norocoase: 11 si 12

Rac
Inca de luni vei fi intr-o stare foarte buna si vei simti nevoia sa vorbesti cu cat mai multe persoane si sa te implici in activitati diferite. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta timpului, vei putea sa te ocupi de tot ceea ce te intereseaza in mod special.
Familia si prietenii iti vor fi alaturi indiferent de ce ai alege sa faci din punct de vedere profesional, vei primi chiar si acele vesti pe care le asteptai de foarte mult timp.
Zile norocoase: 10 si 13

 Leu
Lucrurile vor lua o intorsura foarte buna pentru tine, vei fi mult mai optimist(a) in aceasta perioada de timp si vei atrage energiile pozitive asupra ta. Absolut tot ceea ce iti vei propune sa faci, vei realiza. Cativa prieteni iti vor oferi sfaturi sau chiar putin ajutor atunci cand vei avea nevoie.
Pe plan sentimental este posibil sa apara cateva schimbari, daca nu ti-ai gasit jumatatea, vei avea mari sanse ca in aceasta perioada de timp sa-ti apara in cale persoana potrivita.
Zile norocoase: 13 si 14

Fecioara
Vei privi evenimentele si situatiile cu mai multa incredere si vei incepe sa nu mai dai atentie comentariilor pe care le vor face cativa colegi de munca. Se pare ca in aceasta perioada de timp nimic nu te va afecta. Vei avea numai de castigat.
Inca de luni vei avea posibilitatea sa vorbesti cu persoane importante, ai putea chiar sa spui ce idei de dezvoltare ai, este posibil sa primesti chiar o finantare.
Zile norocoase: 12 si 14

Balanta
Foloseste-te de sarmul pe care il ai pentru a-i impresiona pe cei din jurul tau. In mod sigur acest lucru nu va fi dificil pentru tine, vei reusi sa atragi foarte multe persoane de partea ta. Este posibil chiar sa te remarce si o persoana de sex opus.
Energiile pozitive care te vor inconjura te vor ajuta sa faci fata cu usurinta oricarei situatii. Spre sfarsitul saptamanii vei primi si acele vesti pe care le tot asteptai.
Zile norocoase: 9 si 13

Scorpion
Inca de luni va fi necesar sa dai dovada de foarte multa rabdare, se pare ca vestile vor intarzia sa apara iar tu nu prea vei fi in apele tale. Incearca sa gasesti o activitate care sa faca ca timpul sa treaca mult mai usor. Miercuri este posibil ca un coleg de munca sa apeleze la sfaturile tale.
Spre sfarsitul saptamanii va fi necesar sa iei cateva decizii, incearca sa analizezi fiecare detaliu in parte inainte de a lua o decizie.
Zile norocoase: 8 si 10

Sagetator
Se pare ca mai ai de lucrat in ceea ce priveste increderea de sine, cateva evenimente neplacute te vor face sa te inseli de anumite lucruri. Incearca sa nu mai tratezi intr-un mod subiectiv absolut tot ceea ce ti se intampla. Mai degraba incearca sa gasesti o solutie la ceea ce se intampla.
Luni va fi necesar sa iei o decizie intr-un timp foarte scurt. Miercuri si joi vei avea mari sanse sa intri in legatura cu cateva persoane importante.
Zile norocoase: 10 si 11

 Capricorn
Daca doresti sa incepi sa faci cateva investitii, acum este perioada potrivita. Insa nu ezita sa te consulti si cu cateva persoane care au mai multe cunostinte in domeniul in care doresti sa investesti. Nu exclude nici varianta unui imprumut bancar, daca doresti sa investesti cat trebuie.
Miercuri este posibil ca o persoana din familie sa apeleze la ajutorul tau pentru a rezolva o problema mai veche, posibil sa fie ceva legat de sanatate.
Zile norocoase: 9 si 14

Varsator
Evita ca in aceasta perioada de timp sa faci promisiuni pe care stii ca nu le vei putea respecta, daca ai un program mai incarcat, incearca sa te feresti de noi obligatii. Axeaza-te asupra acelor lucruri care sunt urgente. In privinta banilor nu vei avea motive de ingrijorare.
Spre sfarsitul saptamanii este posibil sa te contacteze o persoana pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp, ai putea sa profiti de ocazie si sa o inviti pe la tine.
Zile norocoase: 13 si 14

Pesti
Este posibil ca la inceputul acestei saptamani sa fii nemultumit(a) de anumite lucruri care tin de locul de munca, se pare ca oricat de mult te vei stradui, vor exista cateva lucruri care te vor deranja. Comentariilor care nu isi au rostul nu trebuie sa le dai atentie.
Incearca ca pana la sfarsitul saptamanii sa clarifici tot ceea ce te nelinisteste ca apoi sa poti sa petreci putin timp in afara orasului. Te va ajuta sa te relaxezi.
Zile norocoase: 11 si 12

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou