Best Dental

Horoscopul Astrocafe pentru săptămâna 4-10 mai

Ziarul Atac, 4 mai 2015, Ora 10:02

  • print
  • |
horoscopul-astrocafe-pentru-saptamana-4-10-mai-46444-1.jpg

Iata Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 4-10 mai 2015.

Berbec - Ai de luat o decizie importanta in ceea ce priveste modul in care alegi sa iti investesti banii, fiind recomandat sa nu mai amani luarea acestei decizii. Apoi, pe cat posibil, nu reactiona in urma impulsului de moment sau al starilor in care emotiile tale sunt accentuate - cel putin nu in primele doua zile ale saptamanii. Abia spre sfarsitul saptamanii, de indata ce Venus isi va fi avut ingresul in semnul zodiacal al Racului, lucrurile incep sa se aseze, in special in ceea ce priveste caminul si familia. O perioada foarte buna pentru a-ti redecora casa si pentru a-ti face ambientul mai primitor.

Taur - O saptamana in care revelatiile nu mai contenesc a aparea. In acelasi timp, aminteste-ti ca orice discutie, mai mult sau mai putin sub forma de cearta, care apare intre tine si persoana iubita, nu face altceva decat sa reflecte gradul de insecuritate emotionala care exista intre voi doi. Din pacate, de aceasta data, jumatatile de masura nu isi mai au rostul - este totul sau nimic! Astepti prea multe de la cei din familia ta si rezultatele se vor vedea, inca din prima zi a saptamanii. Fii moderat in tot ceea ce alegi sa faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:23