Horoscopul dragostei în săptămâna 30 martie - 6 aprilie

Mălina Andrei, 31 martie 2015, Ora 09:51

  • print
  • |
horoscopul-dragostei-in-saptamana-30-martie-6-aprilie-46155-1.jpg

Poate fi destul de complicat să găsești cea mai bună strategie de a-ți împarți timpul între familie, prieteni și persoana iubită, dar în mod sigur vei găsi o soluție. Este o săptămână aglomerată pentru tine, iar iubitul tău are nevoie de atenție mai mult ca oricând. Poți face unele sacrificii pentru a-l răsfața. 

Berbec

Faci planuri romantice pentru întreaga săptămână și le și pui în aplicare încă de luni. Reușești să duci la bun sfârșit și treburile de la birou, dar îți rezervi timp și pentru persoana iubită. Weekendul este cu atât mai romantic. Îți scoți partenerul de viață în oraș, vă bucurați de mâncare bună și momente tandre.

Taur

Ești carismatic și pasional și îți răsfeți cum poți persoana iubită. Dacă în timpul săptămânii ești mai mult cu gândul la birou, vineri și sâmbătă dai frâu fanteziilor. Trăiești momente intense, cu emoții puternice alături de partenerul de cuplu.

Gemeni


Faci câteva planuri alături persoana iubită pentru petrecerea weekendului. Relația este armonioasă, săptămâna aceasta fiind perfectă pentru întâlniri romantice, seri liniștite la un film bun și momente tandre.

Rac

Dacă până acum te-ai gândit și răzgândit când venea vorba despre programarea unor seri romantice, acum ești inspirat din plin și îți vin tot felul de idei pe care le și pui rapid în practică. Indiferent ce inițiative ai, ea este foarte bine primită de persoana iubită.

Mai multe pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou