HOROSCOPUL INDIAN: Ce spun zeii hindi despre viitorul tău în 2013

Ziarul Atac, 25 iunie 2013, Ora 17:58

  • print
  • |
horoscopul-indian-ce-spun-zeii-hindi-despre-viitorul-tau-in-2013-31972-1.jpg

Indienii sunt un popor vechi şi plin de învăţăminte sacre. Horoscopul lor este împărţit pe decade (anul calendaristic este împărţit în 36 decade, fiecare cu câte o zodie aferentă) şi un zeu protector, precum şi un nume care arată secretul din spatele personalităţii fiecărui nativ.

Află ce zodie eşti în horoscopul indian şi care îţi este norocul în 2013, potrivit zeilor hindi din vechime.

Toporişcă (21 -31 martie)

Sunteţi atât de preocupaţi de serviciu, în ciuda vremii de afară, încât, dacă sunteţi singuri, vă veţi găsi jumătatea tot la locul de muncă. În iunie, sentimentele frumoase îşi regăsesc locul în sufletul vostru.

Cal (1-10 aprilie)

Aveţi grijă! Dragostea, banii şi relaţiile pot avea de suferit din 28 iulie până pe 9 septembrie. Aveţi tendinţa să exageraţi. Luna august poate aduce tensiuni în viaţa de cuplu, din cauza dezinteresului pe care îl manifestaţi faţă de parteneri.

Birjar (11-20 aprilie)

Astrele nu vă recomandă să călătoriţi vara aceasta, căci sunteţi predispuşi la mici accidente şi conflicte cu autorităţile. Lăsaţi călătoriile pentru la toamnă! Surpriza verii poate fi reîntâlnirea unei persoane dragi, pe care o ştiţi de multă vreme.

Foc (21-30 aprilie)

Începutul verii vă găseşte mai ataşaţi de familie, mai calmi. Dar la sfârşitul lui iulie, când credeaţi că totul e perfect în plan sentimental, ar putea apărea probleme. Un 2013 agitat, cu schimbări bruşte de noroc.

Capră (1-10 mai)

Orice neînţelegere cu partenerul trebuie rezolvată paşnic sau amânată până în septembrie. Multă prudenţă! Aceasta este comanda astrelor pentru voi. Cu banii nu veţi avea probleme în 2013.

Elefant (11-20 mai)

Atenţie la orice document semnat, căci există riscul de fi înşelaţi, de a pierde mulţi bani! În august sunteţi dispuşi să riscaţi, sunteţi în formă şi aveţi posibilitatea de a câştiga mult. Renunţaţi la ideile trăsnite şi bucuraţi-vă de soare în mijlocul celor dragi!

Fir aurit (21-31 mai)

Toate relele vi se trag din cauza nervilor. Sunteţi mai agitaţi ca de obicei şi asta nu vă ajută. Calmaţi-vă! E vară! Chiar şi relaţiile sentimentale pot duce la pierderi financiare, aşa că nu riscaţi să vă aventuraţi în afaceri noi.

Pheonix (1-10 iunie)

Aveţi ocazia să întâlniţi persoane vesele, care vă pot schimba viaţa. Unii dintre cei căsătoriţi ar putea începe chiar o aventură extraconjugală în secret. Trebuie să aveţi grijă la consecinţe, mai ales dacă aveţi copii mici.

Diamant (11-20 iunie)

La sfârşitul lui iulie însă, ar fi bine să fiţi înţelegător cu membrii familiei. Nu vă aventuraţi în afaceri riscante! Banii îi veţi obţine de la partenerul de viaţă sau din colaborări. Mult noroc în toamnă, puteţi să vă încercaţi zeii la loto.

Porc (21-30 iunie)

Aveţi atâta energie, încât aproape că nu aveţi timp să o consumaţi. E o vară plină de evenimente, în care visele pot deveni realitate. Numai că nu trebuie să le spuneţi tuturor planurile voastre.

Şarpe (1-10 iulie)

În iunie şi iulie veţi fi mai ataşaţi de prietenii de gen masculin. În iunie puteţi obţine venituri mari, care vă permit să achiziţionaţi obiecte de lux. Abţineţi-vă însă de la cheltuieli!

Ţestoasă (11-21 iulie)

Până în septembrie aveţi tendinţa de a fi mai autoritari, mai încăpăţânaţi, mai pesimişti şi mai leneşi. Din această cauză, veţi putea pierde sume substanţiale. Călătoriţi mult în interes de serviciu şi vă avantajează studiile în domenii artistice.

Sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou