HOROSCOPUL săptămânii 16-22 februarie

Mălina Andrei, 16 februarie 2015, Ora 09:40

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-16-22-februarie-45617-1.jpg

Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 16-22 februarie 2015!

BERBEC

Noii prieteni vă vor da multe satisfacții. Aceștia vor fi probabil mult mai diferiți față de cei pe care îi aveți de obicei. S-ar putea chiar să vă simțiți mult mai tineri. Oricum, trăirile le considerați interesante. Fiți deschiși și pregătiți să acționați rapid în cazul în care cineva are o idee bună de pus în practică.

TAUR

Conversațiile neprevăzute cu persoane autoritare ar putea lua brusc o cu totul altă direcție. Și se pare că aceasta va fi benefică, deschizând pentru dumneavoastră noi căi spre afirmare. Fiți cu ochii în patru la observațiile șefilor, ale părinților sau ale profesorilor, deoarece puteți beneficia pe viitor de ele.

GEMENI

Acționați rapid atunci cA¢nd se ivește oportunitatea unei călătorii. Oportunități neașteptate legate de publicitate, mass-media, invatamânt superior sau medicină s-ar putea materializa curA¢nd. În niciun caz nu va doriți să dați cu piciorul unei ocazii că această. Fiți pregătiți!

RAC

În această saptamână, deși oportunitățile neașteptate vin spre dumneavoastră, financiar sunteți legați de câstigurile, de averea sau resursele altcuiva. Surpriza vine totuși de la o rudă îndepărată a€“ o moștenire sau ceva legat de impozite, litigii de creanță, asigurări.

LEU

Urmează să parcurgeți o saptamână fascinantă, deoarece veți întâlniți oameni interesanți și neobișnuiți pentru dumneavoastră. Partenerul de viață sau cel mai bun prieten va propune ceva intersant și palpitant. Nu uitați că va plac senzațiile țări și surprizele, dar să fie controlate de dumneavoastră. Altfel...

FECIOARĂ

Schimbări rapide și neașteptate legate de locul de muncă vor umple zilele acestei saptamâni. Există o mare posibilitate ca aceste schimbări să fie legate de computere, electronice sau echipamente high-tech. Aproape sigur veți învăța și ceva nou și veți fi chiar încântați să lucrați și cu echipamente noi.

BALANȚA

O pasiune bruscă pentru cineva mai tA¢nar și mai creativ ar putea să va obsedeze toate aceste zile. Veți primi o invitație surpriză la un eveniment social sau veți ieși cu prietenii. Trebuie să va pregătiți și pentru o scurtă vacanță la munte. Cineva din anturajul dumneavoastră va face o propunere de afaceri. Fiți prudenți când luați decizii.

SCORPION

Rutina zilnică va este perturbată de o vizită neașteptată ce va aduce vești despre un membru al familiei. Aveți de gând să faceți noi schimbări legate de casă. Poate achiziționați noi accesorii cu nuanțe de primăvară sau veți rearanja mobilă. Indiferent ce se întâmplă, trebuie să recunoașteți că viață se schimba într-o nuanța pozitivă.

SĂGETĂTOR

Ritmul alert care vă este impus vă pune puțin în mișcare, nelasându-vă timp să va mai gânditi la tot felul de nimicuri. Suprinzator, dar evenimentele va stimulează și aveți câteva idei inteligente. Mental, vibrațiile creative vor fi la cote înalte. În weekend va bucurați de o întâlnire cu cineva drag.

CAPRICORN

Încheiați o afacere ce se dovedește de mare succes financiar. Aceasta poate însemna schimbarea locului de muncă sau o mărire de salariu. S-ar putea să vindeți ceva valoros sau să cumpărați ceva important. Oportunitatea va fi scurtă, ceea ce înseamnă că nu va permiteți luxul de a va gândi la altceva.

VĂRSĂTOR

Noi idei și sugestii vă înconjoară și planează asupra dumneavoastră gândul că puteți schimba ceva. Nimic nu va fi previzibil. Vor avea loc schimbări bruște, care nu vor fi însă negative. Totul se mișcă repede și orice se întâmplă vă va face plăcere, deoarece faceți și noi descoperiri.

PEȘTI

Începeți o nouă poveste de dragoste secretă? Sau o expuneți celorlalți pe cea existența? Iată cam cu ce va ocupați timpul în această saptamA¢na. Poate ceva care ați ținut ascuns iese la iveală și va ia prin surprindere. Oricum, orice s-ar întâmplă, trebuie să țineți pasul cu ritmul rapid al evenimentelor!

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou