Horoscopul săptămânii 20-26 aprilie

Mălina Andrei, 20 aprilie 2015, Ora 11:13

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-20-26-aprilie-46338-1.jpg

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 20 - 26 aprilie 2015!

BERBEC
Treci printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental, în care partenerul tău de viaţă are grijă de toate nevoile tale. În această săptămână va avea prilejul să îţi demonstreze că poate fi alături de tine atât la bine, cât mai ales la greu!

Ai toate şansele ca în această săptămână să fii remarcată la locul de muncă, fapt ce ţi-ar putea aduce mai mulţi bani în cont. Trebuie însă să te faci văzută şi să te lauzi cu reuşitele tale, altfel nu vei fi băgată în seamă. Nu îţi face prea mari speranţe!

Este foarte important ca în această săptămână să te linişteşti şi să încerci să îţi faci ordine în gânduri. Stresul inutil începe să îţi cauzeze deja probleme de sănătate şi nu ar fi indicat în condinţiile în care ai atâtea de făcut. Respiră adânc şi gândeşte-te la lucrurile cu adevărat importante!

TAUR
În această săptămână ai face bine să începi să te gândeşti mai mult la viitor şi să laşi trecutul mult în spate. A venit momentul să o iei de la zero şi să uiţi dezamăgirile pe care ai fost nevoită să le trăieşti pe plan sentimental. Ia cele mai bune decizii pentru a începe cu dreptul o nouă etapă a vieţii tale!

Încearcă să nu faci investiţii în această perioadă, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Aşteaptă o ocazie mai bună pentru a te implica în afaceri, aceasta nu va întârzia să apară. Păstrează-ţi relaţiile de la serviciu şi încearcă să îţi faci şi altele noi!

Nu vei întâmpina niciun fel de probelmă de sănătate în această săptămână, însă nu ar fi rău să profiţi de vremea bună şi să faci mai multă mişcare. Vei vedea că te vei simţi mult mai bine, iar energia căpătată te va ajuta atât pe plan profesional, cât şi sentimental.

GEMENI
E nevoie de mai multă înţelegere în cuplu în această perioadă, atât din partea ta, cât şi din a partenerului tău de viaţă. Nu arunca vorbe pe care ai putea să le regreţi ulterior, şi ai grijă de nevoile iubitului atunci când trece prin momente mai dificile. Tu îl poţi ajuta cel mai mult!

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, de aceea trebuie să începi să te gândeşti cât mai serios la o modalitate de a face economii. Amână orice distracţie pentru altă dată şi cumpără doar ce îţi trebuie cu adevărat!

Eşti mai emotivă decât oricând în această perioadă, de aceea te poţi alege cu mici dureri de cap şi lipsă de energie. Încearcă să te menajezi cât mai mult pentru a nu simţi efectele negative ale acestei stări şi pe alte planuri!

RAC
Te umileşti prea mult în faţa partenerului de viaţă în această perioadă, şi nu vei rezolva nimic având această atitudine. Încearcă să fii independentă şi să nu îţi mai plângi de milă, cel de lângă tine te va considera slabă. Dacă eşti singură, nu insista prea mult pe lângă un bărbat care nu îţi acordă atenţia pe care o meriţi!

E posibil ca în această săptămână să fii nevoită să apelezi la ajutorul celor dragi pentru un împrumut. Nu îţi fie ruşine să ceri, cu siguranţă dacă pot, o vor face fără să stea pe gânduri. Gândeşte-te cum să faci mai multe economii şi plăteşte-ţi facturile la timp!

E posibil ca în această săptămână să răceşti din cauza faptului că cei din jurul tău au luat deja virusul. Poţi să previi acest lucru dezinfectându-te mai des şi ocolind persoanele cu probleme. Chiar dacă eşti o fire sociabilă, poţi sta mai mult de una singură în această perioadă.

Citește mai multe aici

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou