Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2013

Diana Ionescu, 22 iulie 2013, Ora 11:53

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-22-28-iulie-2013-32654-1.jpg

BERBEC 21.03-20.04:

Energia în exces ar trebui folosită pentru plimbări lungi, bineînţeles alături de persoana iubită. În a doua jumătate a săptămânii vă simţiţi copleşiţi de nelinişte şi deveniţi morocănoşi. Cineva din familie va binedispune şi va da o veste foarte bună. Era şi timpul să vă reveniţi!
TAUR 21.04-21.05:

Obligaţi să luaţi o decizie majoră, este mai bine să gândiţi de două ori înainte să acţionaţi. Persoana iubită vă vede acum că învăluiţi într-o strălucire specială. Profitaţi de şansă şi veţi fi gata de o nouă etapa în relaţia existenţa.
GEMENI 22.05-21.06:

O mai veche dorinţa vi se va împlini în aceste zile şi nici un obstacol nu va mai sta în calea dumneavoastră. Este momentul prielnic pentru investiţiile mari dar aveţi grijă să studiaţi piaţa înaintea deciziei finale. Dacă vreţi să puneţi punct unui vechi obicei ce vă deranjează, acum o puteţi face. De acum consumul de alcool, mâncatul în exces sau fumatul pot fi doar o amintire urâtă.
RAC 22.06-21.07:

Organizaţi o mare petrecere cu familia şi cei mai buni prieteni. Sărbătoarea va binedispune şi vă simţiţi minunat. La locul de muncă însă daţi peste câteva probleme pe care trebuie să le rezolvaţi rapid deşi nu prea aveţi chef. Mare grijă la tonul discuţiilor, s-ar putea să iritaţi pe cineva şi să creaţi o atmosferă neplăcută.
LEU 22.07-22.08:

Vă dedicaţi unei cauze nobile şi prin voluntariat îi veţi ajuta pe cei ce au cu adevărat nevoie. Veţi creşte în ochii celor din jur. Norocul vă va înconjura eforturile şi vă veţi bucura de stimă şi recunoaşterea meritelor. Uneori un mic compromis este cheia unui mare succes.
FECIOARA 23.08-22.09:

Sunteţi un om şi oamenii mai fac uneori greşeli! Inima şi mintea sunt acum într-o armonie perfectă. Nu va mai gândiţi că mai bine procedaţi într-un fel sau altul. Concentraţi-vă să vă transformaţi visele în realitate. În weekend, o poveste de dragoste se înfiripă uşor şi sigur.
BALANŢA 23.09-22.10:

Persoana iubită creează disensiuni. Va trebui să apelaţi la diplomaţie pentru a evita ruptura relaţiei. Câteodată un adevăr bont provoacă mai mult rău decât vă puteţi închipui. Aveţi grijă! Şi finanţele vă pun un pic pe gânduri deşi se prevede un câştig neaşteptat. Vedeţi să nu uitaţi vreo factură neachitata.
SCORPION 23.10-21.11:

Vă implicaţi într-o conversaţie delicată din care veţi ieşi destul de sifonaţi. Bazându-vă doar pe instinctele dumneavoastră nu observaţi la timp ca discuţia ia o turnură neaşteptată. Este bine să nu renunţaţi până când nu veţi ajunge la linia de sosire.
SĂGETĂTOR 22.11-21.12:

Profitaţi de zilele liniştite şi relaxaţi-vă. Nu omiteţi răsfăţul unei băi cu plante sau mergeţi la cumpărături. În a doua jumătate a săptămânii viaţa devine din nou cam agitată şi nu vă va fi uşor să găsiţi timp pentru dumneavoastră.
CAPRICORN 22.12-19.01:

Nu ar fi rău să vă mai ascultaţi şi inimă. Logica sigur nu vă va ajuta să faceţi alegerea potrivită. Trebuie să acordaţi atenţia cuvenită unui prieten care vă impulsionează. Şi modernizarea imaginii dumneavoastră nu este de neglijat. Încercaţi să vă schimbaţi hainele demodate cu unele mai elegante.
VĂRSĂTOR 20.01-18.02:

Un eveniment neaşteptat ar putea să vă arunce în aer programul acestei săptămâni. Străduiţi-vă să gândiţi pozitiv pentru că situaţia nu este chiar atât de rea pe cât vă închipuiţi. Duminică sunteţi nevoiţi să faceţi ordine în acte în vederea semnării unui contract.
PEŞTI 19.02-20.03:

Întâlniţi pe cineva care se dovedeşte foarte grijuliu cu dumneavoastră, însă sunteţi puşi într-o situaţie incomoda iar minciună nu vă va ajuta. Mai bine fiţi atenţi să nu jigniţi pe cine nu trebuie. Puţină precauţie nu strică.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou