Horoscopul săptămânii 23 februarie - 1 martie

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 00:07

  • print
  • |
horoscopul-saptamanii-23-februarie-1-martie-45688-1.jpg

Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptamâna 23 februarie - 1 martie

Berbec - Apar circumstanțe complexe în contextul actual al vieții tale. Răbdarea este acea calitate de care ai nevoie, mai ales în prima zi a săptămânii. Deși pare o zi greu de depășit, vei vedea că la sfârșitul acesteia ai rezolvat mai multe decât ai fi rezolvat într-o întreagă săptămână. Însă, în ceea ce privește planul sentimental, ai parte de o săptămâna minunată a€“ evident, dacă și harta cerului natal susține această influență. Începând cu 26 februarie poți trece la acțiune; este o zi perfectă pentru a începe să rezolvi problemele de care ai avut parte în ultima perioadade timp.

Taur - Îți revine legendara-ți putere; un sprijin de neegalat pentru viitoarea perioadă, deoarece de acum încolo ai toate șansele să descoperi care erau punctele tale sensibile și obstacolele pe care trebuia să le depășești. Deși începi a petrece foarte mult timp de unul singur, nu te vei simți deloc izolat, încă, ai nevoie de acest context pentru a-ți pregăti următoarea mișcare. Organizează-ți afacerile și alcătuiește-ți planurile de viitor a€“ cel mai bine ar fi dacă ai face acest lucru la începutul săptămânii, atunci când Venus, Doamna semnului tău solar va forma un aspect benefic cu Saturn. 26 februarie nu este o zi în care să acționezi fără un plan clar.

Gemeni - pentru tine este momentul ca parteneriatele și relația cu autoritățile să se stabilizeze. Dacă până acum nu puteai fi sigur de ceea ce se întâmplă în aceste domenii, de acum încolo, pentru o perioadă de câteva luni, vei reuși să închei înțelegeri la care nici nu te gândeai, în trecut. De asemenea, este timpul pentru a-ți planifica cu atenție viitorul apropiat; 24 februarie este una dintre zilele cu cel mai mare potențial pentru acest demers, însă, pentru a acționa în acest sens, preferă să alegi începutul lunii martie. Este indicat să-ți petreci sfârșitul de săptămână alături de oameni dragi sau de cei pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Citește mai mult pe sfatulparintilor.ro

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou