Horoscopul verii 2013

Mirela Ene, 10 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
horoscopul-verii-2013-31393-1.jpg

BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Pentru tine, vara incepe cu unele turbulente planetare. „Ponoasele" le vei trage in familie, fiind nevoita sa-ti suporti copiii rebeli si poate enervantele „lectii" ale parintilor si socrilor. Nici la slujba nu stai „pe roze": planetele iti afecteaza raporturile de munca.

Provocarile continua si in iulie, doar ca atunci vei beneficia de sprijinul astrelor: cel putin la serviciu, vei reusi sa te faci ascultata si sa intorci situatia in favoarea ta! Vei actiona numai dupa capul tau, vei vorbi fara ocolisuri, iar cui nu-i place... sa se descurce!Venus face sa bata inima celibatarelor, dar si a celor deja „cuplate".

In august, planetele iti dau batai de cap, mai ales la slujba: ba un raspuns asteptat intarzie sa vina, ba un coleg ori un sef nu joaca cinstit. Jupiter incearca sa te consoleze cu o propunere pentru un stagiu de formare profesionala. Tot el poate provoca cu o schimbare in mediul profesional: fie se schimba directorul, fie cineva care te apreciaza iti propune sa te coopteze in echipa! Cat despre viata intima, Venus poate provoca obisnuitele „certuri intre indragostiti".

TAUR (21 aprilie - 21 mai)

In iunie, atmosfera la slujba se mai limpezeste: putina relaxare nu strica, iar si mai bine ar fi daca ti-ai permite macar un week-end undeva, la munte sau la mare. Cuplurile se vor simti foarte bine chiar si acasa, in timp ce nativele singure se vor bucura de placerile unei amicitii amoroase!

Iulie pare in special dedicat tandretii, intrucat Venus (mai dulce decat oricand!) indeamna la dragoste. Daca esti singura, lasa-te surprinsa; daca nu, incercati sa regasiti atmosfera de la inceputul relatiei.

Odata cu luna august, nativele care se intorc din vacanta nu-si mai vad capul de treburi: studii, stagii de formare, intalniri si discutii la nivel inalt. In cuplu, de asemenea, intervin tot felul de subiecte controversate: educatia copiilor, administrarea bugetului, relatiile cu „familia largita".Unele native isi pot schimba in aceasta vara slujba, ori chiar resedinta.

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

In iunie, viata ta privata va beneficia de sprijinul nepretuit al celor doi benefici (Jupiter si Venus): celibatarele vor avea cel putin cateva ocazii de a cunoaste pe cineva interesant, in timp ce cuplurile vor pune in practica proiecte menite sa le faca viata mai frumoasa. Gratie unei sume importante de bani care-ti intra in cont, nici cu partea materiala nu vei sta deloc rau!

Astrele se ingrijesc deja de pregatirile pentru reluarea in forta a activitatii profesionale: fixarea obiectivelor, punerea la punct a echipelor, stabilirea intalnirilor de lucru etc. Insa revenirea la ritmul de lucru obisnuit nu va fi tocmai simpla, insa vei avea un aliat puternic de partea ta (Jupiter). Daca esti intr-o pozitie de conducere, tensiunile au sansa sa fie aplanate printr-o „sedinta in plen" cu intreaga echipa.

Vor fi unele lucruri de lamurit in cadrul cuplului sau/si al familiei. Planetele „fac cu randul" pentru a te sicana, iar in august vei fi confruntata cu unele obstacole si amanari, iar comunicarea cu cei din jur poate decurge mai greu. Vei fi invitata la tot felul de evenimente, unde vei putea cunoaste „lume noua".

RAC (22 iunie - 22 iulie)

Vara te vei bucura de numeroase ocazii de a face cuceriri, unele dintre ele cu totul neasteptate. In plan profesional ai ocazia sa iei avant, asa ca profita cat sansa este de partea ta, adica in special in iunie! Seful te priveste cu ochi buni si exista posibilitatea unei promovari, daca iti joci cartea asa cum trebuie.

In familie ar putea aparea ceva neintelegeri legate de o mostenire, spre finalul lui august. Poti astepta ca lucrurile sa se linisteasca, ori poti conta pe Mercur sa le clarifice. Gratie lui Venus, vei beneficia de numeroase si variate contacte. In august, astrele vor provoca disensiuni in cuplu sau familie insa vei reusi sa gestionezi mai usor orice conflict!

Vara se sfarseste intr-o nota amoroasa: o noua pasiune, dovezi de dragoste sau chiar un... bebelus! Activitatea profesionala va fi plina de satisfactii, chiar daca vei avea de depasit si unele obstacole.

LEU (23 iulie - 23 august)

Daca vrei sa iei un nou „start" in cariera, luna iunie pare a fi foarte potrivita! Vei primi cu siguranta cel putin o propunere, iar astrele iti vor „furniza" cele mai bune argumente. Cat despre viata privata, planetele iti promit timp de calitate in compania prietenilor!

Daca vrei sa cunosti oameni noi si interesanti, in iulie astrele iti vor prezenta pe cine doresti. August poate fi o luna mai complicata: se pare ca atributiile tale in cadrul firmei nu sunt prea clar definite. Compensatia vine de la Venus, care ti se alatura si-ti promite o viata amoroasa la superlativ!

In viata privata, liniste si pace: profita pentru a te relaxa (si chiar rasfata!) in cuibusorul tau cald si primitor. Astrele anunta decizii importante pentru aceasta vara: nu ai de ce sa-ti faci griji, chiar daca lucrurile se „misca" ceva mai greu, finalul va fi pe placul tau! Astrele te „doteaza" cu un optimism de invidiat si-n plus se pare ca vei avea destui bani pentru a petrece o vacanta de vis!

FECIOARA (24 august - 22 septembrie)

In iunie, astrele te obliga sa-ti reconsideri politica financiara: fie sa economisesti ceva, fie sa mai tai din cheltuielile de divertisment. Venus poate aduce ceva nori in viata amoroasa. In iulie Venus iti va intari legaturile cu cei dragi! Va trebui sa le acorzi copiilor mai multa atentie, dar si propriei sanatati. August pare a fi o luna mai degraba amoroasa: chestiuni arzatoare dezbatute in cuplu, intalnire de gradul trei pentru celibatare. Astrele te pregatesc pentru reluarea activitatii dupa vacanta: fii foarte atenta in jurul tau, la tot ce se vorbeste, si nu te sfii sa faci propuneri! Vei avea si sprijin in cautarea unui (nou) loc de munca. Nimic nu va fi usor in viata privata, in august. Prietenia, in schimb, va fi omniprezenta, iar rezultatele profesionale vor fi excelente.

BALANTA (23 septembrie - 23 octombrie)

In iunie, astrele iti incarca agenda: slujba, tot felul de „corvezi" cotidiene, pe toate va trebui sa le faci de una singura. Din pacate, nu fara un stres considerabil, avand in vedere ca Soarele nu-ti este aliat!

In iulie, ar fi binevenita o vacanta: daca nu ti-ai planificat nimic in avans, vei gasi o oferta „last minute" care sa te satisfaca! Unele native vor fi insa nevoite sa-si ajute o ruda aflata in dificultate. Astrele iti supravegheaza intoarcerea la slujba: stabileste contacte, avanseaza propuneri, intr-un cuvant, fa-te remarcata!

Astrele vor fi prielnice si nativelor care vor sa inceapa o afacere pe cont propriu. In august, semnul tau te plaseaza in centrul atentiei: la slujba, vei elabora cu succes noi strategii, in timp ce in viata privata vei gasi in sfarsit un posibil partener de cursa lunga. Relatia sentimentala se va afla in prim plan in luna august. Atentie la felul cum iti administrezi bugetul. Unele negocieri s-ar putea bloca, in familie apar divergente. Oricum ar fi, incearca sa te distrezi cat mai bine!

SCORPION (24 octombrie - 22 noiembrie)

A doua jumatate a anului incepe cu enervari in familie; noroc cu Soarele, care te ajuta sa reactionezi cu blandete. In iunie, astrele te provoaca sa spui exact ce gandesti! Partea placuta vine de la Venus, care iti propune un interludiu amoros. Vei fi in stare sa tii piept atat unor negocieri dificile, cat si climatului incordat din cuplu.

Reluarea activitatii in august se anunta dura: vei avea atatea de facut, incat vei avea nevoie de o buna organizare! Perspectivele profesionale raman interesante.

Relatiile, in schimb, pot avea de suferit: conflicte, critici, proasta dispozitie... Sfarsitul verii vine cu un bilant mai degraba pozitiv in ceea ce priveste cariera: continui sa inregistrezi progrese si sa avansezi in directia dorita!

SAGETATOR (23 noiembrie. - 23 decembrie)

Inca un pic de rabdare si tensiunile se vor risipi, atat la slujba, cat si acasa. Intre timp, astrele iti promit petrecerea timpului liber intr-un mod placut, fie alaturi de copii sau prieteni, fie cu diverse activitati recreative. Iunie pare a fi o luna excelenta: optimismul si dorinta de a seduce revin in forta! Fie ca vei fi la slujba ori in vacanta, compania nu-ti va lipsi!

In iulie, vei avea nevoie de mai multa odihna. La slujba, proiectele in curs pot inregistra un ritm ceva mai lent: Atentie la aspectele financiare: astrele te pot „impinge" la cheltuieli nebanuite. Perspectivele profesionale raman interesante si in august! In relatiile de zi cu zi ai putea intampina unele obstacole, dar lucrurile se vor „aranja" destul de repede.

Motive de optimism vor fi destule, insa astrele pretind unele reajustari: obisnuita ta „grandomanie" nu-ti va aduce decat deservicii, atat la slujba, cat si in ceea ce priveste cheltuielile si proiectele personale!

CAPRICORN (24 decembrie - 20 ianuarie)

In iunie, astrele iti provoaca tensiuni la locul de munca. Vei ramane insa pe pozitii si vei reusi sa te impui! Legaturi puternice in cupluri, plus ceva disensiuni pe anumite subiecte (educatia progeniturilor, relatiile cu alti membri de familie).

Cat despre relatiile de cuplu, lui Venus se pare ca-i plac triunghiurile amoroase. In iulie, planetele te sustin in orice proiect de studii sau formare profesionala, ca si in intalnirile de lucru ori negocierile de orice fel. Desigur, va trebui sa ai grija si de problemele cotidiene.

In august, ar fi bine sa pastrezi secretul asupra unui eventual nou proiect: astrele te pot expune unor critici, nu neaparat constructive! In schimb, Venus te sfatuieste sa ai toata increderea in partenerul de cuplu. Afacerile si/sau proiectele profesionale isi reiau cursul normal in august. Ti se vor incredinta noi atributii, insa aceasta nu trebuie sa fie un motiv pentru a reduce din „ratia" de somn ori de relaxare impreuna cu familia/prietenii!

VARSATOR (21 ianuarie - 18 februarie)

Intervalul iunie-august 2013 incepe cu provocari: mai ales la slujba, va trebui sa lupti pentru a-ti impune punctul de vedere si/sau pentru a realiza un anume proiect. In caz de litigiu, fara a face concesii nu vei obtine nimic! Provocarile continua si in iulie in relatiile de afaceri si/sau de la locul de munca, dar si in cuplu.

In august, astrele nu sunt de natura sa te binedispuna; de unde se pot isca si unele conflicte la slujba, care insa trebuie privite cu detasare. Vei beneficia oricum de sustinerea lui Jupiter si vei avea astfel acces la unele informatii foarte utile! Soarele va fi de partea ta, impulsionandu-ti ambitia.

Incearca insa sa nu reactionezi prea dur, pentru a nu risca compromiterea unor proiecte fezabile, chiar daca va mai dura. Vei avea de reglat „unele conturi" cu cineva din familie, iar problemele de zi cu zi nu vor fi usor de gestionat. Unele native pot beneficia de o provocare la locul de munca.

PESTI (19 februarie - 20 martie)

Soarele aspecteaza favorabil semnul tau natal. Vei putea profita de anumite circumstante la locul de munca, cu conditia sa ramai concentrata asupra lucrarilor tale! Si in plan afectiv vei avea parte de bucurii: o declaratie simpatica, o nastere in familie, un plan pentru o vacanta de vis.

In iunie, va fi randul lui Venus sa-ti inlesneasca o poveste de amor... ca-n filme! Cuplurile vor fi ocupate mai degraba cu planurile de instalare intr-o casa noua (fie ea si inchiriata!). Atentie la aspectele financiare! In iulie, vei avea multe de facut la slujba: proiecte importante, intalniri de lucru, noi responsabilitati.

Prudenta in orice demers legat de afaceri si, mai ales, la semnarea unui contract! Astrele fac ca si august sa fie o luna foarte activa: deplasari, incheierea unei afaceri, toate vor fi in favoarea ta! Venus poate provoca unele fluctuatii de dispozitie in cuplu. Ultima luna din vara te va recompensa cu generozitate: proiecte de viitor, o viata amoroasa de top, prieteni care iti cauta compania. O singura atentionare: chiar daca astrele te predispun la cheltuieli exagerate, incearca sa respecti un buget fix!

sursa: Viva!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou