In ce mod seduce fiecare semn zodiacal. Ti se potriveste?

Ziarul Atac, 29 mai 2014, Ora 11:28

  • print
  • |
in-ce-mod-seduce-fiecare-semn-zodiacal-ti-se-potriveste-40589-1.jpg

Sunteti curiosi sa aflati cum seduceti in functie de semnul zodiacal? Iata cateva aspecte.

Berbec: energic si direct
Sunt curajosi si impulsivi ... nu este nevoie sa asteptati permisiunea lor. Furati un sarut si taiati-le rasuflarea cu prima ocazie. Complimentele fac o treaba buna .. spune-i ca arata bine și ca o doresti (valabil la femei)!

Taur: extrem de sensibil
Lent si constant ... se bucura de faza de curtare. Reprezentantii acestui semn sunt dragastosi si fac cadouri, avand beneficii frumoase. Ei sunt extrem de receptivi la stimulii senzuali, un parfum irezistibil poate face minuni. Au un umor autentic!

Gemeni: stimularea mintii este cel mai important
Cel mai rapid mod de a ajunge la gemeni in dormitor se face prin folosirea creierului. Gemenii adora sa fie consultati cu privire la problemele intelectuale, dar chiar mai bine este daca aveti cunostinte de specialitate pe care ei nu le au!

Racii: Regula numarul 1 - Romantic
Racii au inima deschisa. Va arata partea lor sensibila si cum ii puteti seduce. Le place iubirea in secret, sa fie rasfatati cu diferite cuvinte, cum ar fi "draga", "iubi", etc. Atmosfera romantica cucereste inima fiecarui rac.

Leu: concentrati 100%
Leilor le place sa fie tratati ca fiind cei mai importanti din lume! Cand le oferiti ceva ce si-au dorit de mult, ii aveti la picioare. Au nevoie sa le soptiti la ureche complimente si vor cadea in capcana seductiei.

Fecioara: ordine
Curatenia este punctul forte la Fecioare. Veti avea nevoie, de asemenea, sa fiti impecabil si ingrijit. Reprezentantii acestui semn trebuie sa se simta utili, aceasta este o modalitate buna de a ajunge mai aproape de lumea bine organizata.

Balanta: prin stil
Ele sunt complexe ... Acest semn trebuie sa fie curtat cu multa sampanie, mese fine si muzica buna. Reprezentantii acestui semn pun mai presus de toate - dragostea, dar saruturile sunt tehnica perfecta. Intr-un cuvant, Balantele isi doresc finete.

Scorpion: provocare
O provocare este secretul seductie la Scorpion si este extrem de dificil sa ii evaluati reactiile. Un bun prim pas? Il luati de mana si ii atingeti degetele de-a lungul interiorului palmei, permitand ca organismul dumneavoastra sa ii transmita mesajul.

Sagetator: Abordari aventuroase
Umorul poate castiga o intalnire cu un Sagetator. De fapt, ideea de a avea dragoste in aer liber ar entuziasma foarte mult reprezentantii acestui semn zodiacal.

Capricorn: Folositi-va rafinamentul
Abordarea lenta si veti constanta ca functioneaza cel mai bine la Capricorni. Limitati-va la prima reuniune a unui sarut lung. Data viitoare cand vezi putea, include anumite favoruri. Reprezentantii acestui semn stiu ca cele mai bune lucruri in viata se fac in timp, dar asteptarea merita.

Varsator: creativitate
Varsatorii sunt greu de sedus. Trebuie sa fiti prieten in primul rand si, de asemenea, trebuie sa fiti foarte creativ pentru a face apel la intelectul lor. O abordare mai neobisnuita, ii va atrage mai mult de dvs. Amintiti-va ca ei sunt rebeli si indrazneti ... Indrazniti sa-i sarutati!

Pesti: folositi fantezia
Reprezentantii acestui semn adora sa fie transportati in alte lumi. Spuneti-le fantezii! Cand va creati o lume fantastica, sarutati in spatele gatului. Pestii au mai multe zone erogene, inclusiv picioarele. Bucurati-va cand e bratele dvs!

 

Bewoman.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou