Machiajul care te pune în valoare în funcție de zodie

Mirela Ene, 3 iulie 2014, Ora 12:13

  • print
  • |
machiajul-care-te-pune-in-valoare-in-functie-de-zodie-41467-1.jpg

Ştii să îţi îngrijeşti tenul în funcţie de semnul astrologic? Femeia Berbec este o persoană eficienta în timp ce femeia Rac este o persoană tandră şi afectuoasă. Descoperă particularităţile tenului tău în funcţie de astrologie!

Berbec
Femeia Berbec este o persoană nerăbdătoare care are obiceiul să-şi neglijeze tenul. Berbecul este un semn de Foc şi de aceea, tenul Berbecului este caracterizat de roşeaţă. În viaţa de zi cu zi, machiajul femeii Berbec este natural. Când vine vorba despre o reuniune sau o ocazie mai specială, femeia Berbec ştie să adopte un machiaj mai sofisticat.

Taur
Venus i-a dăruit femeii Taur un aspect fizic plăcut. Ştie foarte bine cum să se machieze dar are probleme cu tenul şi cu porii. Femeia Taur este o persoană perseverentă, face o mulţime de tratamente până ce scapă de problemele cu tenul.

Gemeni
Femeia Gemeni este o persoană sensibilă. Problema cu care se confruntă aceasta este excesul de sebum. Pentru un aspect cât mai îngrijit, femeia Gemeni trebuie să acorde mai multă atenţie tenului său, nu trebuie să-l neglijeze.

Rac
Din punct de vedere astrologic, Racul este caracterizat drept o persoană sensibilă şi emotivă, care are probleme din cauza timidităţii excesive. Femeia Rac are un ten acneic. Aceasta ştie cum să-şi pună în evidenţă ochii şi obrajii prin intermediul machiajului.

Leu
Pentru femeia Leu machiajul este o artă care trebuie să-i pună în valoare tenul şi particularităţile acestuia. Femeia Leu se bucura de un ten luminos şi curat. De aceea, în majoritatea dintre cazuri, optează pentru un machiaj sofisticat.

Fecioara
Femeia Fecioara prefera naturaleţea. Când vine vorba de machiaj, Fecioara este o perfecţionista. Foloseşte doar produse de calitate, are obsesie pentru igiena şi curăţenie.

Balanţa
Când vine vorba de tenul său, femeia Balanta prefera să se lase pe mâna specialiştilor deoarece machiajul trebuie să-i scoată în evidenţă frumuseţea naturală şi trăsăturile.

Scorpion
Femeia Scorpion îşi doreşte să fie intodeauna considerată drept o femeie fatală. De aceea, poarta mereu machiaje extravagante.

Săgetător
Femeia Săgetător foloseşte întotdeauna cremele cele mai bune din dorinţa de a avea un ten curat şi luminos. Îi place natură, călătoriile şi se machiază doar când este nevoiya.

Capricorn
Saturn influenţează în mod negativ tenul femeii Capricorn de aceea, aceasta poate avea probleme cu tenul. Trebuie să-şi hidrateze în mod regulat tenul. Prefera un machiaj discret şi rafinat.

Vărsător
Femeia Vărsător este o persona modernă şi îşi protejează mereu tenul şi pielea. Se machiază în funcţie de dispoziţie, adopta fie machiaje discrete, fie extravagante.

Peşti
Albastrul este culoarea ce o caracterizează pe femeia Peşti şi în ceea ce priveşte machiajul. În unele situaţii, femeii Peşti îi place să poarte un ruj de un roşu intens, simbol al senzualităţii şi pasiunii sale.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou