Numerologie Află care este numărul destinului tău!

Diana Ionescu, 15 aprilie 2013, Ora 11:11

  • print
  • |
numerologie-afla-care-este-numarul-destinului-tau-30221-1.jpg

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Harta numerelor este formata din cifrele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pentru a-ti afla care este Numarul destinului tau trebuie sa aduni cifrele care formeaza data de nastere. Operatia se repeta pana se obtine un singur numar.

Exemplu de calcul al Numarului destinului:
Zi de nastere: 24 Ianuarie 1983

24 : (ziua de nastere) = 2+4= 6
Ianuarie: 01 (pentru ca e luna intai) = 0+1= 1
1983: (anul nasterii) = 1+9+8+3 = 21 = 2+1= 3
suma: 6 + 1 + 3 = 10
________________________________
Numarul destinului: 1 + 0 = 1

Dupa ce ti-ai aflat Numarul destinului, afla care este drumul care iti este predestinat.

Numarul destinului: 1

Despre cei care au numarul destinului 1 se spune ca sunt nascuti lideri. Tipul insistent in dreptul sau de a fi propriul stapan asupra mintii si clamati permanent libertatea gandului si actiunii. Aveti capacitate de conducere si determinare. Nu va place sa va stea nimeni si nimic in cale o data ce ati apucat spre un anumit drum care ar trebui sa se finalizeze cu o tinta precisa. Va asumati responsabilitatea de a fi protector si prevazator cu cei pe care ii iubiti.
Impuneti respect si atentie si deveniti iritabili si, in aceasi masura, autoritari atunci cand lucrurile nu ies asa cum vreti. Simtiti nevoia sa fiti la comanda lucrurilor cu adevarat impottante si rezistati unor roluri cheie.

Aveti un exceptional simt creativ si original - in acelasi timp - si aveti simtul neobisnuitului. Va atrag probleme unicat si chiar aveti curajul sa deviati de la "calea batuta". Puteti fi intolerant cu propriile defecte, dar si cu ale celorlalti.

Sunteti mereu preocupati de propriul statut si nutriti sa aveti macar aparenta succesului si a satisfactiei proprii. Nevoia de a aparea instarit va impinge sa luptati pentru mai mult, pentru succes si lucrurile fine ale vietii.

Ar trebui sa fiti atent sa nu deveniti egoisti, ingamfati si mult prea grijulii cu propriile aparente. Trebuie sa va auto-protejati impotriva propriului comportament mult prea zelos, suparator si a caracterului agresiv. Daca aceste asa zise calitati nu le puteti tine sub control aveti toate sansele sa deveniti excesiv de dominator, razbunator si chiar violent.

Cele mai bune rezultate le aveti atunci cand abandonati propriile trucuri. Ideal ar fi sa fiti propriul vostru patron, cel mai indicat, pentru cei cu Numarul destinului 1, fiind in constructii sau ca specialisti intr-o anumita meserie din cele care se practica individual. Hotarati-va repede care este calea pe care o veti urma in viata si depuneti tot efortul si determinarea de care sunteti in stare pentru a va realiza visul.

Aveti tentinta de a deveni supra-stresat prin insasi natura voastra. Fiti atenti la ce fel de mancare mancati, indicat ar fi sa aveti si un program regulat de exercitii fizice. Sportul este adesea o rezerva de sanatate pentru acei care au stilul vostru de viata, cu precadere sporturile care implica alergari sau inot.

Nu lasati ca mandria, mult prea-increderea in sine, sa va acapereze felul de a fi. Tineti minte, talentele si abilitatile voastre sunt un dar dintr-o sursa inalta, care ar trebui sa scoata in evidenta gratitudinea si umilinta mai degraba, decat mandria si ingamfarea.

Mai degraba adesea decat deloc, persoanele guvernate de Numarul destinului 1 vor obtine mai multe de la viata, atat timp cat determinarea, creativitatea, originalitatea si pionieratul sunt exploatate la maximum. Talentele voastre sunt variate si potentialul vostru pentru succes este considerabil.

Aveti inclinatii spre afaceri, institutii militare sau guvernamentale atat timp cat aveti un rol de sef - mai mare sau mai mic - si posibilitatea de a face ca lucrurile sa evolueze asa cum vreti voi.


Numarul destinului: 2

Cuvantul cheie al naturii celor care se afla sub influenta Numarului 2 este: impaciuitor. Sunteti extremi de sensibili, influentabili si un pic timizi. Aceste calitati sunt, in acelasi timp, taria voastra dar si slabiciunea voastra, in timp ce depuneti o sensibilitate enorma in sentimentele voastre, dar in ale altora, aceeasi sensibilitate va poate cauza o stagnare, daca nu chiar o regresiune a talentelor voastre. Sensibilitatea si receptivitatea sunt printre cele mai fine calitati ale voastre.

Deoarece stiti intuitiv ceea ce doresc oamenii sa simta, voi veti putea fi extrem de diplomati si de plini de tact. Sunteti, de asemenea, rabdatori si cooperanti. Lucrati bine in grup si, intr-un fel sau altul, gasiti calea de a crea armonie intre diverse opinii.

Va place poezia si muzica, chiar aveti nevoie de un mediu de viata armonios.

Aveti inclinatie catre infrumusetare si un fin simt al ritmului si echilibrului. Aveti calitati de vindecator in special in domenii ca masaj, acupunctura, terapie - care implica lucrul cu corpul (fizic) - si consiliere. In orice caz, sensibilitatea voastra poate sa devina dusmanul vostru. Ego-ul vostru extrem de delicat se "invineteste" usor si puteti sa intelegeti remarcile egoiste si criticile altora.

Pentru ca sunteti usor de ranit, cei sub influenta Numarului 2 aveti tendinta sa va refuzati propriile dorinte si contributii la chestiuni la care luati parte. Prea des evitati confruntarile pentru a nu da nastere la batalii. Atunci cand va folositi considerabila forta interioara, acest lucru va da curajul sa folositi propria tarie de caracter atunci cand este nevoie.

Sunteti un amant(a) sensibil(a) si pasional(a); extra-perceptiile voastre va fac constienti despre nevoile si dorintele partenerilor, cu care voi sunteti capabili sa va realizati in viata cu o delicatete aproape magica. In orice caz, cand va simtiti tratati cu raceala sau cand vi se da papucii, puteti reactiona cu o putere devastatoare, cateodata folosind propriile argumente critice ca razbunare.

Faptul ca va cunoasteti capacitatile, combinat cu abilitatile diplomatice si talentul de organizator va dau abilitatea de a va salva din incercari dificile. In realitate, sunteti adeseori puterea din spatele jiltului. In orice caz, cel mai adesea nu veti fi beneficiarul cinstirii pe care o meritati pentru munca de finete pe care ati facut-o sau rolul vostru este subestimat si realizarile trecute cu vederea. Mai degraba decat sa "clociti" pe propriile nerealizari, mai bine ii infruntati pe cei care v-au subestimat contributia si, abia apoi, asteptati recunoasterea.

Aveti nevoie de securitate si confort, o atmosfera de liniste si de compania celor pe care ii iubiti. Sunteti perfectionisti atunci cand este vorba sa va creati mediul de lucru sau de viata, la domiciliu. Aveti gusturi excelente, care sunt evidente in ambientul privat. Sunteti un companion fin si aveti un excelent simt al umorului.

Prietenii va cauta pentru calmul si linistea pe care le degajati. Acesta calitati va transforma intr-o persoana ce poate fi caracterizata ca fiind un "rai sigur" sau orice alta caracterizare data de persoane cu bun simt care recunosc compasiunea si intelegerea de care dati dovada. Cand va gasiti nisa in care veti trai o viata intreaga, va veti putea dezvolta toate talentele si inteligenta pentru a atinge marele succes.

Cautati ca si munca pe care o veti presta sa va permita sa va dezvoltati natura sensibilitatii. Fiti mereu liantul care ii tine pe toti impreuna.

Ariile profesionale care va confera succes maxim si satisfactii, pentru cei guvernati de Numarul destinului 2, sunt consilierea, profesoratul si vindecarea. Sunteti, de asemenea, unicii potriviti pentru o cariera in muzica, arhitectura, advertising, design floral, moda, reparatii ceasuri si alte masinarii de finete.

Politica si avocatura va permit sa va folositi talentele considerabile in domeniul negocierilor si a rezolvarii problemelor delicate.

Numarul destinului 3

Cei nascuti sub influenta Numarului destinului 3, poseda un deosebit talent, creativitate si expresie de sine. Multi scriitori, poeti, actori si muzicieni sunt nascuti sub Numarul 3. Dumneavoastra aveti haz, posedati un talent oratoric deosebit si va simtiti minunat sub luminile rampei.

Talentul vostru pentru artele de expresie este abundent, ceea ce face sa fiti predestinati sa incepeti o viata de artist inca din copilatie. Oricum, abilitatile dumneavoastra artistice pot sa se maturizeze numai prin disciplina si angajament pentru a desavarsi dezvoltarea adevarata a talentul dumneavoastra.

Datorita talentului vostru natural de auto exprimare, puteti sa fiti mereu sarea si piperul petrecerilor, in general in centrul atentiei. Oricum, dumneavoastra ati putea cu usurinta sa va irositi talentul devenind un fluture social.

Creativitatea dumneavoastra este un cadou divin care este posibil sa va dea confortul si luxul pe care il doriti, dar nu fara o concentrare continua si disciplina.

Sunteti persoane extrem de optimiste si ai aveti elasticitate remarcabila cu care sa infrangeti multe piedici. Cei nascuti sub Numarul destinului 3 sunt activi in plan social, populari si ii inspirati pe cei din jurul vostru cu atitidinea personala aparenta de nepasare. Totodata, puteti sa fiti generosi excesiv.

Multa lume nascuta sub acest numar pare sa aiba dificultati in a tine banii in mana, deoarece aveti tendinta sa fiti cam dezorganizati si, nu in mod special, neseriosi in legatura cu raspunderile pe care le primiti.

Voi sunteti usor emotionabili si vulnerabili. Cand sunteti ranit, dumneavoastra va retrageti intr-o oaza de liniste, dar eventualele ingerinte, in scutul pe care vi l-ati creat, le veti inlatura cu glume si raset care ascund, de fapt, sentimentele voastre adevarate.

Voi puteti deveni capriciosi si cinici atunci cand sunteti deprimati. Din pacate, aveti toate sansele sa cedati tentatiei de a lansa remarci sarcastice care pot deveni chiar dureroase pentru cei din jurul vostru.

Cand il veti folosi in mod pozitiv, talentul dumneavoastra de auto exprimare poate deveni o forta de mare inspiratie in lume, inaltandu-i pe ceilalti si aducandu-va mult succes si fericire pentru voi.

Explicatiile celorlalte numere ale destinului vor aparea in zilele urmatoare.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou