Numerologie - Află-ţi numărul destinului Partea a III a

Diana Ionescu, 17 aprilie 2013, Ora 11:01

  • print
  • |
numerologie-afla-ti-numarul-destinului-partea-a-iii-a-30223-1.jpg

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Harta numerelor este formata din cifrele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.
Pentru a-ti afla care este Numarul destinului tau trebuie sa aduni cifrele care formeaza data de nastere. Operatia se repeta pana se obtine un singur numar.

Exemplu de calcul al Numarului destinului:
Zi de nastere: 24 Ianuarie 1983

24 : (ziua de nastere) = 2+4= 6
Ianuarie: 01 (pentru ca e luna intai) = 0+1= 1
1983: (anul nasterii) = 1+9+8+3 = 21 = 2+1= 3
suma: 6 + 1 + 3 = 10
________________________________
Numarul destinului: 1 + 0 = 1

Dupa ce ti-ai aflat Numarul destinului afla care este drumul care iti este predestinat.

Daca ai numarul destinului 1, 2 sau 3, click  aici

Daca ai numarul destinului 4, 5 sau 6 click aici

Numarul destinului 7

Numarul destinului 7 este predestinat celor care vor sa fie cercetatori ai adevarului. Acestia au un clar si irezistibil sens de a fi "tu insuti": ca o traire sprituala. Ca rezultat, tintele voastre sunt dedicate investigarii necunoscutului si de a gasi raspunsuri la misterele vietii.
Aveti o anumita finete a mintii, sunteti ganditori analitici care sunt capabili de o extrem de puternica concentrare si o intuitie teoretica. Va place sa cercetati permanent si sa puneti impreuna toate piesele, intr-un puzzle intelectual. O data ce aveti destule piese puse la locul lor sunteti capabili sa va puneti in valoare intuitia ca si arma creatoare si sa gasiti solutiile practice ale problemelor.

Va place sa traiti in singuratate, preferand sa lucrati, chiar, singuri. Aveti nevoie sa va contemplati ideile fara a accepta intruziunea ideilor altor oameni. Sunteti, practic, un "lup singuratic", o persoana care traieste prin propriile idei si metode.

Ca rezultat, va fi dificil pentru voi sa dezvoltati parteneriate stranse, va fi dificil sa le mentineti pe cele pe care le-ati realizat; cu un semnal de alarma, in acest context, asupra greutatii mentinerii mariajului. Aveti nevoie de propriul spatiu si de intimitate, care - atunci cand sunt violate - va pot crea grave frustrari si iritari personale.

Atunci cand viata celor aflati sub guvernarea Numarului destinului 7 este echilibrata, viata poate fi, simultan atragatoare si fermecatoare. Puteti fi sufletul unei petreceri si va place sa va dati in spectacol in fata unei audiente oarecare. Va place, de asemenea, sa va afisati cu istetimea si cunostintele voastre acumulate, care va fac mai atractivi fata de ceilalti, in special fata de persoanele de sex opus.

Dar, aveti limite distincte. In timp ce sunteti generosi in situatii sociale, impartindu-va atentia si energia la liber, sunteti extrem de constienti la ceea ce trebuie sa se petreaca pe "scena" si, apoi, sa va intoarceti la singuratatea propriei vizuine.

Aveti tentinta sa asociati pacea cu intimitatea propriei voastre lumi. Deci, intimitatea este totusi dificila pentru voi, deoarece sunteti genul care isi pazeste propriul "eu" asa cum isi pazeste leoaica puii.

In orice caz, toate aceste intimitati si solitudini va pot cauza izolare si singuratate. Puteti fi constient de aparitia unui gol in viata voastra, o parte din voi tanjeste, chiar, dupa companie, iar un partener apropiat ar putea sa nu fie satisfacut astfel.

Daca izolarea devine extrema, voi veti deveni cinici si suspiciosi. Mai mult, ajungeti sa fiti persoane ascunse, cu motivatii egoiste, care vor cauza un sentiment de disconfort celor care sunt alaturi de voi.

Trebuie sa aveti grija sa nu deveni necomunicativi si prea independenti, aceste trasaturi putand sa va elimine din preferintele celor din jur si eliminand astfel experienta unei adevarate prietenii si a unui partener apropiat.

Trebuie sa aveti o grija deosebita asupra evolutiei multumirii de sine si a egocentrismului, atunci cand va inchipuiti ca sunteti centrul universului, ca singura persoana care conteaza. Angajamentele sociale va pot oferi o perspectiva asupra voastra si a vietii voastre, pe cand o prea mare izolare ca poate face sa deveniti limitati si, adesea, in afara restului lumii.

Pe ascuns, veti fi oarecum gelosi pe cei care reusesc sa-si faca prieteni extrem de usor. Ii veti percepe pe acestia ca fiind cu mai putine inhibitii decat voi sau mult mai libertini. Puteti sa fiti chiar persoane auto-critice extrem de dure, mai ales pentru ca nu sunteti mai "galagiosi", mai puternici sau capabili de a fi lideri.

Provocarea vietii, pentru cei nascuti sub Numarul destinului 7, este sa isi mentina independenta fara a se simti izolati sau ineficienti. Trebuie sa fiti permanent concentrati asupra propriului punct de vedere, dar, in acelasi timp, sa fiti deschisi catre ceilalti si sa intelegeti ceea ce au acestia de oferit.

Cu abilitatile voastre de a invata, analiza si a cauta permanent raspunsuri asupra diverselor aspecte importante ale vietii, voi aveti potential pentru o crestere fulminanta si succes in viata. In timp ce avansati catre varsta de mijloc, veti radia rafinament si intelepciune. Pitagora, care a trait cu mai bine de 2500 de ani in urma, si care este supranumit parintele numerologiei, adora numarul 7 pentru potentialul sau spiritual.

Persoanele cu Numarul destinului 7 gasesc, adesea, succes si satisfactie in afaceri, stiinta, religie, asigurari, inventica, stiinte oculte si orice are legatura cu cercetarea.

Numarul destinului 8

Aceia care au ca Numar al destinului 8 sunt daruiti de la natura cu darul de a conduce, de a fi lideri, dar si cu capacitatea de a acumula bogatii. Aveti un mare telent pentru activitati de management in toate domeniile, in special in bussines sau orice alte lucraturi financiare.

Intelegeti cum sta cu partea materiala a lumii; stiti intuitiv ceea ce face virtuala orice investitie. Talentul vostru nu este insa pentru a face contabilitate sau management marunt, dar, cu o viziune ampla, acestea pot fi viabile si duc la targeturi de larga cuprindere.

Sunteti un personaj vizionar si un pic nesabuit in acelasi timp. Aveti abilitatea sa-i inspirati pe altii sa va urmeze in cautarile voastre, dar, adesea, sunteti incapabili sa "vedeti" ceea ce vedeti. De aceea, cei aflati in preajma voastra au nevoie de o permanenta indrumare, inspiratie si incurajari deopotriva. Trebuie sa-i impulsionati pe tot parcursul actiunii si sa-i directionati perfect pentru a nu iesi de pe linia pe care le-ati impus-o.

Aveti darul de a atrage succesul financiar mai mult decat orice alt numar al destinului, dar nu fara sa depuneti un minimim de efort.

Provocarea vietii este sa dobanditi un inalt grad de detasare si sa intelegeti ca puterea si influenta trebuiesc folosite in beneficiul omenirii. Cei nascuti sub obladuirea Numarului destinului 8 care nu reusesc sa inteleaga adevarata valoare relativa a banilor sunt nevoiti sa sufere consecintele lacomiei si sa munceasca toata viata pentru ca, mai apoi, sa piarda tot.

Voi aveti caracterul si rezistenta unui adevarat supravietuitor. Nu este neobisnuit pentru o persoana cu numarul vostru de destin sa experimenteze mari "gainarii" cum ar fi frauda bancara sau chiar faliment financiar, dar, totodata, aveti talentul si curajul nebun de a forta mana zeitei Fortuna si de a construi intreprinderi de mare succes.

Mai mult decat marea majoritate a oamenilor esecurile in casnicie pot fi extrem de costisitoare pentru voi. In ciuda dificultatilor pe care vi le scoate in cale viata va veti intalni cu satisactia care vine din acumularea de bogatii si, totodata, puterea care va este conferita o data cu aceasta.

Afacerile, finantele, proprietatile imobiliare, stiintele legale (in particular istoria, arheologia si fizica), publicistica si managementul marilor institutii sunt cele mai indicate arii de dezvoltare profesionala pentru voi. Sunteti atrasi in mod natural catre pozitii de influenta si de lider absolut - politica, administratia si invatamantul sunt domeniile unde abilitatile voastre vor straluci. Functionar guvernamental, antrenor sau jurnalist sunt ale profesii care necesita calitati pe care le poseda cei nascuti sub dominatia Numarului destinului 8.

Sunteti pesoane care stiu sa citeasca foarte bine caracterele, ceea ce va ajuta enorm sa va inconjurati de persoanele potrivite pentru voi. Cei mai multi dintre voi sunt ca o larga familie si, din cand in cand, aveti tendinta sa-i tineti pe ceilalti dependenti mai mult decat este necesar. Desi joviali prin natura, voi nu sunteti convingatori in a va arata dragostea si afectiunea.

Aveti ascunsa in voi o dorinta totusi evidenta de a trai in lux si confort. Statutul social este si el foarte important. Trebuie sa evitati sa traiti peste posibilitati.

Numarul vostru al destinului va conduce sa calcati pe acele campuri periculoase unde puterea si coruptia sunt stapane. S-ar putea sa deveniti mult prea important pentru voi insiva, arogant si dominant, gandindu-va permanent la calea pe care ati trasat-o ca fiind singura adevarata. Aceasta, insa, conduce la izolare si conflicte.

Ca oameni sunteti permanent urmariti de riscul de a-i rani pe cei mai multi dintre cei pe care ii iubiti: familie si prieteni.

Pe parcursul vietii este bine sa va feriti sa nu deveniti prea incapatanati, intoleranti, aroganti si nerabdatori. Aceste caracteristici pot sa apara chiar de la o varsta frageda pentru cei guvernati de Numarul destinului 8, si care, adesea, capata aceste trasaturi dupa ce au suferit sub tirania parintilor sau sub povara unei famili cu metode represive de educatie din cauza convingerilor religioase sau a dogmelor.

Toti cei cu Numarul 8 sunt dotati, usual, cu un psihic puternic, care este rezultant al fortei innascute si rezistentei fizice.

Numarul destinului 9

Persoanele nascute sub Numarul destinului 9 sunt filantropice, umanitare, cu constiinta sociala si adanc ingrijorate de starea lumii. Sunteti capabili de o mare compasiune si idealism. Sunteti oarecum utopici si va veti petrece viata ca sa realizati multe dintre aspectele visurilor voastre de Utopici, sacrificandu-va banii, timpul si energia pentru a ajuta la crearea unei lumi mai bune. Asa gasiti voi ca puteti gasi satisfactia maxima.

Sunteti personaje cu o larga perspectiva asupra vietii. Aveti tendinta sa vedeti totul la modul global, mai degraba decat sa va ocupati de detalii minuscule.

Atrageti in mod natural persoane din toate directiile, dar care se grefeaza pe planurile voastre de amploare, iar cei care sunt limitati intr-un singur domeniu ii gasiti neinteresanti. Cei aflati sub guvernarea Numarului destinului 9 sunt foarte rar prejudiciati si, la fel de rar, accepta alte polarizari sociale.

In schimb, voi veti evalua oamenii avand la baza ceea ce pot face ei pentru o cauza nobila. Sunteti adevarati egalitaristi. Aveti imaginatie si creativitate, in special in domeniul aranjamentelor armonioase ale frumusetilor care populeaza mediul inconjurator.

Aceste abilitati va pot conduce catre o cariera in decoratiuni interioare, peisagistica si arta fotografica. Dar, pentru ca aveti foarte bine dezvoltata constiinta sociala voi puteti fi politicieni activi, avocati, judecatori, ministri, profesori, tamaduitori sau activisti de mediu. Vocatii care cer sacrificiu de sine si au un puternic si clar impact social sunt de asemenea recomandate pentru cei cu Numarul 9.

Sunteti adesea dezamagiti de realitatile vietii: defectele altora sau ale voastre. Intr-un fel voi nu acceptati imperfectiunile lumii, un sentiment care va va ghida constant pentru a incerca sa le ameliorati. Dar, mai degraba decat sa fiti satisfacuti de propriile eforturi, in aceasta directie, dar si ale altora, voi veti apasa in continuare pe acceleratie straduindu-va pentru o mai profunda desavarsire.

Sunteti adesea nesatisfacuti de rezultate. Pe scurt sunteti lipsiti de perspectiva care de altfel v-ar da posibilitatea de a va bucura mai din plin de viata si sa ii acceptati limitele naturale.

Cei cu Numarul destinului 9 au un entuziasm controlat si abilitatea de a termina ceea ce au inceput.

Una dintre cheile personalitatii voastre este necesitatea sacrificiului. Trebuie sa invatati sa va mentineti proprietatile cat si relatiile cu oamenii, una dintre lectiile inerente fiind sa nu va mai lasati stransi in ceva care va poate cauza orice fel de durere.

Banii ajung la voi prin cai misterioase si total neasteptate: mostenire, donatie facuta de cineva impresionat de munca voastra sau o investitie norocoasa. Dimpotriva, daca va urmariti visurile, veti descoperi singuri ce inseamna sa ajungi lefter.

Cel mai de succes si plin de satisfactii drum in viata, pentru cei cu Numarul destinului 9, este sa daruiasca, sa imparta cu altii si sa se sacrifice pentru o cauza universala, fara a astepta nimic in schimb. Marea voastra sansa catre succes este sa combinati norocul personal cu efortul care sa faca lumea o intreprindere lucrativa, cu conditia sa aiba amplitudine atat pentru voi cat si pentru familie.

Viata voastra poate fi pusa sub semnul axiomei: cu cat oferiti mai mult, cu atat rasplata este mai mare. Sunteti romantici, dar dragostea este mai mult impersonala. Aveti tendinta sa va concentrati doar pe propria persoana.

Atunci cand nu sunteti in armonie cu adevarata voastra natura, puteti deveni irascibili, cu toane sau distanti si necomunicativi. Aveti sanse sa deveniti timizi, nesiguri si nerecunoscatori, aruncand reprosurile pentru necazurile voastre pe umerii altora sau pe ai lumii.

Aveti darul de a va examina viata cu obiectivitate si cu distantare. Fiti intotdeauna cinstiti cu voi insiva. Fiti intelegatori cu defectele voastre si, in aceeasi masura, cu puterile voastre, incercand sa mentineti echilibrul. Veti avea astfel posibilitatea sa iubiti si sa intelegeti mai bine atat propria personalitate cat si lumea in care traiti.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou