Rutina, cel mai mare dușman al cuplului. Află cum reacționează partenerul tău!

Mirela Ene, 25 septembrie 2014, Ora 12:21

  • print
  • |
rutina-cel-mai-mare-dusman-al-cuplului-afla-cum-reactioneaza-partenerul-tau-43547-1.jpg

Din păcate toate cuplurile sunt afectate într-un fel sau altul de rutină. Vom vedea în cele ce urmează dacă ție sau partenerului tău vă este frică de rutină şi cum scăpați de ea în funcţie de caracterul astral.

Berbec

Nu îţi este deloc teamă de rutină. Îţi place să îţi surprinzi mereu partenerul. Alături de tine, nu are şanse să se plictisească. Seri romantice, karaoke, picnic, ieşiri, o mulţime de surprize deoarece eşti conştientă de faptul că rutină poate distruge o relaţie de iubire.

Taur

Nu se poate spune despre tine că îţi este teamă de rutină, ştii cum să îi faci faţă. Când simţi că partenerul tău începe să se plictisească, găseşti modalităţi ingenioase pentru a pipera relaţia voastră de iubire.

Gemeni

Rutina te înfricoşează deoarece pentru tine, este un semn de plictiseală în sânul cuplului. Faci tot ce îţi stă în puteri pentru ca relaţia ta să nu cadă în rutină.

Rac

Cuvântul rutină nu există în vocabularul tău. Cuplul tău este viu şi dinamic, profiţi de orice moment ca să-l impresionezi, să ieşi din cotidian. Cuplul vostru este solid şi partenerul tău poate conta pe faptul că imaginaţia ta debordantă va înlătura rutină.

Leu

Ştii că viaţa de familie implică rutină. Dar, partenerul tău ştie cum să te surprindă în momentul în care obligaţiile din viaţa de zi cu zi devin sufocante. Te ajută enorm în casă, cu copiii şi are grijă să îţi amintească că înainte de toate eşti femeie, nu doar mamă.

Fecioară

Îţi este cam greu să te motivezi şi te laşi pradă monotoniei... haide, fă un mic efort, relaţia ta merită acest lucru. Nu privi rutina drept un cerc vicios din care nu se poate ieşi. Înfrunt-o!

Balanţă

Rutina este inamicul public numărul 1, ai nevoie de o schimbare. Preia frâiele, organizează ieşiri în doi originale, orice pentru ca relaţia ta să nu se strice din cauza rutinei.

Scorpion

Îţi plac surprizele, îţi place să improvizezi... nu îţi este teamă de rutină, dar eşti conştientă de faptul că nu trebuie să laşi acest intrus să-ţi invadeze viaţa de cuplu. Reuşeşti mereu să-ţi surprinzi partenerul.

Săgetător

Dacă partenerul nu te-ar atenţiona, nu ţi-ai da seama că rutina s-a instalat în relaţia ta. Rutina nu te deranjează prea tare, chiar îţi place. Trebuie să-ţi schimbi puţin ritmul altfel îţi va părea rău mai târziu.

Capricorn

Şi ţie îţi place rutina, nu îţi este teamă deloc de ea. Eşti as în materie de improvizaţie, eşti conştientă de faptul că rutina distruge o relaţie. Aşa că orice efort depus este răsplătit.

Vărsător

Rutina nu este o problemă pentru tine. Un picnic original, o seară 100% hot. Partenerul nu are timp să se plictisească alături de tine, nu simte cum trece timpul. Relaţia ta de dragoste este la fel de proaspătă şi de pasională că la început.

Peşti

Conform spuselor tale, este timp pentru orice. Nu ai obiceiul să îţi neglijezi partenerul, întotdeauna îţi faci timp de el. De aceea, vă iubiţi la fel, sau chiar mai mult ca la început.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou