Top 6 cele mai independente zodii

Mălina Andrei, 20 ianuarie 2015, Ora 17:05

  • print
  • |
top-6-cele-mai-independente-zodii-45246-1.jpg

Astrologii spun că astrele ne influențează destul de mult personalitatea și ne conturează comportamentul în societate.

Probabil ați observat și voi că nativii născuți sub aceeași zodie au o personalitate relativ similară în cele mai multe situații, de aceea ar fi bine să cunoaștem mai multe despre aceste aspecte pentru a ne face o idee mai bună despre modul de a acțiune a persoanelor din jurul nostru.

BERBEC
Încăpățânați din fire și cu impresia că le pot face pe toate, Berbecii chiar vor face tot posibilul să și demonstreze asta. Sunt nativii care ar muri pentru independență, nesuportând nici măcar atașarea afectivă în cuplu, aceștia reușind uneori să calculeze până și stările emoționale.

CAPRICORN
Firea echilibrată a Capricornului contribuie destul de mult la puterea de a fi independent. Și spunem puterea deoarece Capricornul, deși afișează o calmitate soră cu zen-ul, înăuntrul lor există un real zbucium.
Sunt foarte practici și de obicei se pot descurca singuri în orice au de făcut.
Nu prea au încredere în ceilalți să le termine treaba, de aceea este posibil să refuze ajutorul unora pe care îi consideră nepricepuți. Independența lor și încrederea în propriile capacități îi fac să fie uneori reci în relațiile cu ceilalți oameni.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt extrem de schimbători și vulnerabili la schimbări, ceea ce duce la o obligație din partea acestora de a-și armoniza de unii singuri sentimentele contradictorii. Poate că pare a fi o zodie visătoare, însă sub această mască se ascunde o mare dorință de a fi independent și liber. Vărsătorii au nevoie să fie liberi și pe propiile lor picioare pentru a putea fi fericiți cu adevărat, astfel că sentimentul de a fi independent este esențial pentru ei.
Vărsătorii au nevoie să fie liberi și pe propiile lor picioare pentru a putea fi fericiți cu adevărat, astfel că sentimentul de a fi independent este esențial pentru ei. Vorbim mai degrabă despre o independență a sentimentelor sau lupta pentru a-și echilibra stările bipolare: ba sunt foarte fericiți, ba sunt cei mai deprimați din lume.

RAC
Deși este un semn zodiacal extrem de sensibil, Racul reușește să strângă tare din dinți atunci când este vorba de a începe un nou drum în viață. Cu amărăciune, acest semn zodiacal va trece mai departe și va spera că, poate, într-o bună zi, lucrurile se vor așeza și soarele va ieși și pe strada lor. Racii au uneori tendința de a se agăța de ceilalți, fapt pentru care se află doar pe locul 6 la capitolul independență.

PEȘTI
Peștii sunt dependenți emoțional de persoanele dragi din jurul lor, și, chiar dacă nu vor recunoaște niciodată, acești nativi vor ține mereu cont de ceea ce vor face în funcție de sentimentele lor. Sunt zodii destul de independente care au capacitatea să o ia de la zero fără ajutorul nimănui, chiar departe de confortul și cercul de prieteni unde s-a integrat deja o dată.

SCORPION
Scorpionii taie și spânzură, cel puțin asta e impresia pe care o lasă. Pot deveni adevărați dictatori care nu țin cont de părerile celor din jur având o impresie prea bună despre ei. Sunt firi independente din punct de vedere financiar și nu suportă sub nicio formă să aibă șefi. Mai degrabă caută ei tot timpul să fie șefi, oriunde se duc.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou