Vezi ce ţi-au pregătit astrele în săptămâna 9 - 16 decembrie 2013

Mirela Ene, 9 decembrie 2013, Ora 12:15

  • print
  • |
vezi-ce-ti-au-pregatit-astrele-in-saptamana-9-16-decembrie-2013-36636-1.jpg

Berbec

În prima parte a acestei săptămâni, trebuie să fii extrem de prudentă, pentru că nu îţi poţi permite să greşeşti, chiar daca intenţiile tale sunt bune. Din anumite motive - poate fi vorba de o chestiune romantică sau pur şi simplu o stare de spirit negativă - preferi să stai cât mai departe de lume. În a doua jumătate a săptămânii, îţi vei recăpăta buna dispoziţie şi vei fi în măsură să-ţi ajuţi prietenii şi chiar şi pe tine. Week-end-ul va fi favorabil pentru odihnă, mai ales că evenimentele din această săptămână îţi consumă cam toată energia.

Taur

O săptămână destul de grea. Atât prietenii tăi, cât şi tu, puteţi avea probleme cu birocraţia. Alege-ţi cu foarte mare atenţie partenerii de afaceri, altminteri poţi acţiona într-o manieră periculoasă pentru tine. La mijlocul săptămânii, îţi va fi greu să înţelegi de ce anumite persoane încearcă să te împiedice în activităţile tale caritabile. Perioada aceasta este benefică şi folositoare pentru a-ţi îmbunătăţii relaţiile cu părinţii şi alte rude apropiate.

Gemeni

O săptămână deosebit de favorabilă pentru tine. Te vei simţi atrasă de diverse persoane care provin din medii foarte diferite faţă de tine. În prima parte a săptămânii, ar fi bine să încerci să-ţi recuperezi sumele de bani împrumutate pe la diverşi cunoscuţi. În cazul în care nu stai bine din punct de vedere financiar, nu trebuie să gândeşti negativ, fă o vizită unui profesionist sau unei persoane influente cu simţ financiar şi ascultă-le sfatul. A doua jumătate a săptămânii, va fi cu siguranţă favorabilă laturii creative sau artistice a caracterului tău.

Rac

Vei avea o săptămână destul de solicitantă. Vei încerca din răsputeri să-ţi îndeplineşti toate angajamentele asumate, inclusiv responsabilităţile casnice. Încearcă să vezi care este adevărata realitate şi fă tot posibilul pentru a-ţi reduce din sarcinile care s-au tot adunat. A doua jumătate a săptămânii, va fi mai puţin obositoare. Te vei bucura de activităţile profesionale şi personale.

Leu

Vei avea parte de o săptămână activă. În prima jumătate, vei fi plină de energie pozitivă, pe care ţi-o vei consuma la locul de muncă. Cei din jurul tău vor fi deschişi ideilor şi sugestiilor tale, iar ţie nu trebuie să-ţi fie teamă să le faci cât mai cunoscute. Mobilitatea şi uşurinţa cu care te adaptezi situaţiilor cu care te confrunţi vor impresiona superiorii şi colegii. În ceea ce priveşte viaţa personală, vei fi din ce în ce mai mult atrasă de partenerul tău, iar acest week-end poate fi unul deosebit pentru voi.

Fecioară

Te aşteaptă o săptămână destul de agitată, iar în prima parte este posibil să te confrunţi cu o schimbare care nu se va potrivi deloc cu stilul tău de viaţă. În ultima perioadă, poate că ţi-ai dat seama că rigiditatea şi lipsa ta de flexibilitate te-au făcut să pierzi oportunităţi interesante. Păstrează-ţi cumpătul şi gândeşte-te de două ori, înainte de a răspunde unei oferte.

Balanţă

O săptămână frumoasă, mai ales în prima jumătate a ei pentru că vei fi hotărâtă să te distrezi. Vei şti cum să descoperi situaţii interesante şi fascinante, pe care să le explorezi, dar trebuie să ai grijă să nu neglijezi nici activitatea profesională şi nici responsabilităţile casnice. La locul de muncă, s-ar putea să nu primeşti cooperarea de care ai nevoie şi poate că nu îţi vor fi recunoscute nici eforturile profesionale pe care le depui. În a doua jumătate a săptămânii, se pare că te vei bucura din plin de potenţialul tău.

Scorpion

O săptămână promiţătoare. Încearcă să intri în contact cu persoane care provin din medii diferite. Fă tot posibilul şi stai alături de oameni care pot avea un efect benefic asupra ta şi care te inspiră. Cunoştinţele ocazionale se pot transforma în relaţii de prietenie de durată. În a doua jumătate a săptămânii, nu împrumuta bani şi nu te implica în nicio investiţie financiară. Această perioadă este excelentă pentru a deveni un membru important al comunităţii în care trăieşti. Brusc îţi vei dori să-ţi iei o a doua slujbă care să-ţi poată oferi mai multe oportunităţi artistice şi creative.

Săgetător

În prima parte a acestei săptămâni poţi avea o problemă de sănătate. Este foarte important să nu încerci să-ţi depăşeşti limitele sau să te forţezi prea tare. În ceea ce priveşte situaţia financiară, ar fi o idee bună să abordezi acest domeniu într-o manieră originală, procedura convenţională se pare că nu va avea succes. Persoane influente te vor presa să repeţi o anumită lucrare pe care ai făcut-o deja. Adoptă o atitudine calmă şi îndeplineşte-le această dorinţă.

Capricorn

Te aşteaptă o săptămână în care nu te vei întâlni cu evenimente sau schimbări majore. Primele zile ale ei sunt ideale pentru a descoperi partea ascunsă a unei anumite situaţii sau a unei relaţii. Din acest proces, vei avea numai de învăţat şi te va ajuta să înţelegi mai bine oamenii. A doua jumătate a săptămânii îţi este favorabilă, dacă eşti implicată într-o activitate de cercetare. Sfârşitul de săptămână va fi plin de romantism.

Vărsător

Vei avea o săptămână liniştită. Se pare că vei adopta o atitudine mai serioasă faţă de emoţiile care te cuprind şi faţă de activitatea ta creatoare. Influenţa persoanelor mai în vârstă sau a părinţilor tăi îţi va aduce numai beneficii, dacă eşti dispusă să câştigi de pe urma experienţei lor. Insă, trebuie neapărat să asculţi ceea ce au de zis. În cea de-a doua jumătate a săptămânii, toţi cei din jurul tău vor remarca trăsăturile pozitive ale caracterului tău.

Peşti

În primele zile ale săptămânii, ar fi bine să-ţi îndrepţi toată atenţia asupra situaţiei financiare. Dacă nu vei ţine cont de acest sfat, s-ar putea să te confrunţi cu o problemă financiară serioasă, pentru că dispoziţia ta pentru cheltuieli excesive îţi va face o gaură în buget. Pentru a evita acest lucru, analizează-ţi cu atenţie bugetul de venituri şi cheltuieli şi renunţă la achiziţionarea de lucruri costisitoare.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou