Te provocăm la CONCURS!

Dan Alexandru, 2 octombrie 2013, Ora 14:29

  • print
  • |
te-provocam-la-concurs-34614-1.jpg

Ziarul ATAC și Green Coffee Forte pun la bătaie două cutii pe săptămână din celebrul produs de slăbit din boabe de cafea verde.

Boabele de cafea verde sunt exact ca cele pe care le găsim pe piață, singura diferență fiind că ele nu sunt prăjite. Prăjirea și procesarea boabelor de cafea verde la o temperatură ridicată, distruge principalul ingredient cu rol de slăbire: ACIDUL CLOROGENIC. Mai multe informații găsiți pe site-ul www.greencoffeeforte.ro.

Ce trebuie să faci pentru a căștiga o cutie din "Green Caffe Forte"? Simplu, intră pe pagina de Facebook a ziarului ATAC și dă LIKE la concurs. Concursul se va desfășura în perioada 1.10.2013 - 31.10.2013. Săptămânal, vor avea loc extrageri, iar câștigători vor fi anunțați pe pagina de Facebook.

Mult succes!

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou