Ajutaţi-l pe Laurenţiu!

Ziarul Atac, 10 februarie 2013, Ora 21:14

  • print
  • |
ajutati-l-pe-laurentiu-29336-1.jpg

Mă numesc Tudose Ion Laurenţiu domiciliat în Com. Măgureni, Str. Dimuleşti, Jud. Prahova. Sunt o persoană cu dizabilităţi locomotorii în vârstă de 31 de ani condamnat să-mi petrec tot timpul într-un fotoliu rulant.

În urmă cu 7 ani am suferit un tragic accident de muncă rupându-mi coloana vertebrală şi am rămas paralizat de la brâu în jos. Diagnosticul a fost unul foarte crunt pus de medici: TRAUMATISM VERTEBRO MEDULAR TORACAL: FRACTURĂ TASARE DE CORP T4 CU FENOMENE DE COMPRESIUNE MEDULARĂ OPERAT.

După operaţie, un an de zile am stat numai prin spitale şi centre de recuperare apoi 5 ani am stat cu chirie în apropiere de un centru de recuperare ambulatoriu pentru a putea merge pe jos cu căruciorul la tratamentul de recuperare. Din vara anului trecut nu am mai avut posibilitatea financiară să plătesc chiria şi tratamentul de recuperare şi am fost nevoit să mă mut la casa părintească care este afectată de o alunecare de teren.

Apelez la dumneavoastră cu speranţa că cei cu o situaţie financiară mai bună mă pot ajuta să-mi continui tratamentul de recuperare. Ar fi păcat ca după 7 ani de luptă cu viaţa să mă opresc aici din lipsa banilor.

Cont IBAN: RO51 RNCB 0208 0100 0681 0005 (EURO) Cont IBAN: RO78 RNCB 0208 0100 0681 0004 (LEI) Conturile sunt deschise la BCR sucursala Câmpina pe numele TUDOSE ION LAURENŢIU
Telefon: 0721.165.713; 0734.825.922; ID: tudoselaurentiu78@yahoo.com

Vă mulţumesc,
Tudose Ion Laurenţiu

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou