Andreea Lichi vrea să meargă din nou

Ziarul Atac, 28 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-lichi-vrea-sa-mearga-din-nou-42072-1.jpg

Andreea Lichi are 13 ani şi până în luna martie, viaţa ei de adolescentă era perfectă. Şcoală, olimpiade, excursii şi multe vise pe care urma să şi le îndeplinească.


Într-o zi de sfârşit de martie pleca la şcoală, dar pe drum s-a întâlnit cu câţiva colegi. Au stat ceva de vorbă şi a hotărât să continue drumul spre şcoală în maşina unui coleg mai mare. Au pornit în viteză mare şi la câteva minute inevitabilul s-a produs, la un viraj maşina în care se aflau s-a răsturnat şi a intrat în alta parcată.


Andreea era în dreapta, şocul a fost puternic. Salvarea a dus-o imediat la spitalul din Bacău de unde apoi a fost transportată la spitalul de urgenţă din Iaşi. Coloana vertebrală i-a fost afectată serios, iar ea deja nu îşi mai simţea picioarele şi mâinile. Aici la Iaşi medicii au încercat să îi refacă câteva vertebre. Operaţia a durat 3 ore. Dar starea Andreei nu se îmbunătăţise. Soluţia ca Andreea să fie mai bine a fost mutarea ei la spitalul Bardasar Arseni din Bucureşti. Aici a început un program de recuperare neuro-motorie care însă nu a dat rezultate până acum.


Tragedia ei şi a familiei este cumplită. Dacă rămân în ţară Andreea nu are nicio şansă de a mai merge vreodată. Un destin în care zâmbetul şi fericirea au fost înlocuite de durere şi suferinţă. Diagnosticată cu tetraplegie cominutivă corp cervical C5, se pare că ar avea o şansă în Germania, iar familia încearcă să strângă bani pentru a fi transferată acolo. Pentru tratament în Germania, familia ar avea nevoie de circa 90.000 de Euro, peste posibilităţile financiare ale părinţilor. O luptă atât de grea şi nemiloasă în care doar banii îi pot da Andreei şansa de a merge din nou.
8848 este numărul de SMS prin care o puteţi ajuta pe Andreea să fie din nou ea.


În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.


Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.


De asemenea, puteţi dona (Andreea vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formând :
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.


Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului.
Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea " Andreea Lichi"
CIF 18212553:
în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou